הודעה פוצלה מאשכול אחר - מדריכי ירי
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
וובי יקר!
אלפי סליחות אם חטאנו, נושא המע"ר נתפס בעיני רבים מאוד מקרב מדריכי הירי כנדבך נוסף ממערכת של עול ומוסרות היושבת על כתפי מדריכי הירי.
אולי כל דרישה לעצמה הינה הגיונית משהו אך בהשוואה לכל מקצוע אחר ואפילו רפואה כירורגית הדווקנית ביותר, אין נטל כה כבד.
יתר על כן, דרישה להשלים קורס בן 44 שעות, עבור שכיר ולפעמים אפילו יותר עבור עצמאי, מהווה הפסד נטו של לפחות שבוע עבודה. זוהי פגיעה ישירה וקשה אשר אין ספק שלא מעט יהיה להם קשה לעמוד בה.
אני מכיר מדריכי ירי מעולים, הטובים שבטובים, שויתרו על תעודות המדריך עקב הדרישות עוד מלפני שלוש שנים!! אין ספק שזהו אינו רק קש וגבם של "גמלים" רבים נוספים בסכנה.
זהו נושא שכואב ונוגע לרבים ממדריכי ישראל ואם נסחפנו ואם פגענו, עמך ועם כל גורם אחר אני מבקש בעצמי ובשם חבריי - סליחה !
בהזדמנות זו, אבקש אם תוכל לאפשר לנו לנצל אשכול זה או אפילו לפתוח פורום בנושא על מנת שהתארגנות חשובה זו תצליח לקרום עור וגידים ולא תשאר כרעיון נשגב ונאצל גרידא.
תודה תודה לכולם על הכל!
רק כקבוצה מאוחדת ומגובשת ניתן יהיה לעצור את השחיקה הבלתי פוסקת במעמדנו, מקצוענו ויכולתנו כמדריכי ירי המלמדים את בני ישראל "קשת"...
אלפי סליחות אם חטאנו, נושא המע"ר נתפס בעיני רבים מאוד מקרב מדריכי הירי כנדבך נוסף ממערכת של עול ומוסרות היושבת על כתפי מדריכי הירי.
אולי כל דרישה לעצמה הינה הגיונית משהו אך בהשוואה לכל מקצוע אחר ואפילו רפואה כירורגית הדווקנית ביותר, אין נטל כה כבד.
יתר על כן, דרישה להשלים קורס בן 44 שעות, עבור שכיר ולפעמים אפילו יותר עבור עצמאי, מהווה הפסד נטו של לפחות שבוע עבודה. זוהי פגיעה ישירה וקשה אשר אין ספק שלא מעט יהיה להם קשה לעמוד בה.
אני מכיר מדריכי ירי מעולים, הטובים שבטובים, שויתרו על תעודות המדריך עקב הדרישות עוד מלפני שלוש שנים!! אין ספק שזהו אינו רק קש וגבם של "גמלים" רבים נוספים בסכנה.
זהו נושא שכואב ונוגע לרבים ממדריכי ישראל ואם נסחפנו ואם פגענו, עמך ועם כל גורם אחר אני מבקש בעצמי ובשם חבריי - סליחה !
בהזדמנות זו, אבקש אם תוכל לאפשר לנו לנצל אשכול זה או אפילו לפתוח פורום בנושא על מנת שהתארגנות חשובה זו תצליח לקרום עור וגידים ולא תשאר כרעיון נשגב ונאצל גרידא.
תודה תודה לכולם על הכל!
רק כקבוצה מאוחדת ומגובשת ניתן יהיה לעצור את השחיקה הבלתי פוסקת במעמדנו, מקצוענו ויכולתנו כמדריכי ירי המלמדים את בני ישראל "קשת"...
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
תשובה!
שלום חברים!
אני רואה שמישהו שתל עץ ארז והוא לא יודע כמה גדול הוא יצמח !
ןזה כבוד לוובי שזה מתחיל באתר זה. אני פותח ב- 100 שח דמי חבר
ממני יורם שטיינר
אני רואה שמישהו שתל עץ ארז והוא לא יודע כמה גדול הוא יצמח !
ןזה כבוד לוובי שזה מתחיל באתר זה. אני פותח ב- 100 שח דמי חבר
ממני יורם שטיינר
- סליקאי זהב

- תרמתי למען הסליק

אילן,
האוייב הגדול של מדריכי הירי הוא אי התאגדותם.
אינטרסים מאינטרסים שונים משחקים סביב מדריכי הירי.
אתה יודע, מכיר ואני משוכנע שכמי שמהווה כותל למדריכים לתנות את צרותיהם גם שומע לפרקים אודות ניגודי אינטרסים בין המדריכים וסביבתם.
היעד הוא יצירת מערכת מסודרת שתעסוק באיגוד, ברענון והעשרה בתחום המקצועי, במתן במה לבעיות הנובעות ממימוש זכות ההדרכה, ייעוץ משפטי, כח הנובע מהתאגדות בארגון, רכש וכל הדרוש, הרשימה ארוכה.
מקווים שעצם הקמה של איגוד כזה תמנע אזעקת אמת.
האוייב הגדול של מדריכי הירי הוא אי התאגדותם.
אינטרסים מאינטרסים שונים משחקים סביב מדריכי הירי.
אתה יודע, מכיר ואני משוכנע שכמי שמהווה כותל למדריכים לתנות את צרותיהם גם שומע לפרקים אודות ניגודי אינטרסים בין המדריכים וסביבתם.
היעד הוא יצירת מערכת מסודרת שתעסוק באיגוד, ברענון והעשרה בתחום המקצועי, במתן במה לבעיות הנובעות ממימוש זכות ההדרכה, ייעוץ משפטי, כח הנובע מהתאגדות בארגון, רכש וכל הדרוש, הרשימה ארוכה.
מקווים שעצם הקמה של איגוד כזה תמנע אזעקת אמת.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
התאגדות המדריכים והקמת גוף בעל איזשהו כח מיקוח מול המעסיקים/ מנהלי המטווחים/ משה"פ - חובה !! you can count me in as well
קורס מע"ר - לעניות דעתי - גם חובה,
האם יתכן שלא נחזיק בידע הבסיסי הזה הנחוץ כ"כ להצלת חיי אדם בעודנו עוסקים בתחום שיש בו סיכוי (בשאיפה נמוך ככל האפשר) לפגיעה כזו או אחרת בגופו של מי מהנוכחים במטווח ??
אני מסתכל על עצמי (ורק על עצמי) ובקצת יותר מעשר שנים שאני מדריך תמיד דאגתי להיות "מרוענן" בנושא המע"ר ולהחזיק תעודה רשמית, אין בכך כל חיסרון והעלות של זה שווה את הידע ...
שחר
קורס מע"ר - לעניות דעתי - גם חובה,
האם יתכן שלא נחזיק בידע הבסיסי הזה הנחוץ כ"כ להצלת חיי אדם בעודנו עוסקים בתחום שיש בו סיכוי (בשאיפה נמוך ככל האפשר) לפגיעה כזו או אחרת בגופו של מי מהנוכחים במטווח ??
אני מסתכל על עצמי (ורק על עצמי) ובקצת יותר מעשר שנים שאני מדריך תמיד דאגתי להיות "מרוענן" בנושא המע"ר ולהחזיק תעודה רשמית, אין בכך כל חיסרון והעלות של זה שווה את הידע ...
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
אמנם אני לא מדריך ירי ולא אהיה מדריך ירי, כך שאולי אוכל להחשב כחסר אינטרס כל שהוא פרט לאינטרס הפשוט והברור מבחינתו של צרכן פוטנציאלי לשירותים ממדריכי הירי...
התאגדות מדריכי ירי באגודה מגלמת יתרונות רבים כפי שנמנו על ידי קודמי, אך הרשו לי להעלות מספר נקודות נוספות
מבחינתי כצרכן שירותים פוטנציאלי, במידה ותהיה עמותה רשומה כחוק שבה יהיו חברים מדריכי ירי תהיה לי העדפה ברורה לקבל שירות מחבר רשום בעמותה ולא מאיזה חאפר ש"יעשה לי מחיר..." הרי העמותה תדאג להכשרה המקצועית של המדריכים החברים בה, נכון?
אני יכול לשער ולקוות כי בבואי למטווח שמדריכי הירי הנותנים בו שרות ליורים, ידאגו [בזכות כוחם המאוגד...] לסביבה בטוחה מבחינת
תנאי איוורור [שלא יחסכו לי בחשמל להפעלת המפוחים...]
ניקוי תקופתי של צנרת המפוחים [ראו מקרה מטווח הרצליה שלאחר תקופה ארווווווווווווווווכה שלא ניקו, הוציאו משם טונות של עופרת...]
מטפי כיבוי אש, גלגלונים וזרנוקים תקינים ובדוקים תקופתית
שטיפת מטווח במקום שימוש במטאטא שבמקרה הטוב דוחק את העופרת מצד לצד תוך העלאת ענני עופרת לראותיהם של המדריכים והיורים
תקינות קלטזים
פינת שטיפת ידים / פנים מסודרת עם סבון ומגבות נייר
הרי ברור לי כי הבאה ושמירת המטווח כסביבה בטוחה היא אינטרס של המדריכים ולא רק של היורים המשתמשים במטווח...
הרי זה מקום בו המדריכים מבלים שעות ארוכות והנזקים [הרעלת עופרת כדוגמא] והסכנה לפגיעה משפיעים בראש ובראשונה על אותם אלו העובדים במקום...
אז אני יכול רק להניח ולקוות כי לאחר התארגנות המדריכים בעמותה, יוכלו לבוא מעמדת כח זו בדרישות לבעלי המטווחים לסביבת עבודה בטוחה ואולי אפילו לשכר ראוי, הרי אם כל המדריכים הרשומים בעמותה לא יסכימו לעבוד במטווח לא תקין, בעלי המטווחים יתקשו להתעלם מדרישות העמותה...
נכון, ישנם מטווחים העומדים בכל הדרישות, אבל ישנם כאלו שלא...
נכון, בשלב ראשון אולי לא כל המדריכים יתאגדו...
נכון שיהיו כאלו שבגלל סיבות אלו ואחרות כולל פחד לאבד את פרנסתם, ימשיכו לעבוד במטווח לא בטוח, אבל אני רוצה לקוות כי אלו יהיו המיעוט...
אני יודע כי יש לכם סיבות נוספות להתארגנות, החל מייצוג מול משרד הפנים ועד לרכש מוזל
אני יכול רק לקוות כי תוסיפו את הנקודות שהעלתי לרשימת המטרות שלכם.
סתם נקודה למחשבה
התאגדות מדריכי ירי באגודה מגלמת יתרונות רבים כפי שנמנו על ידי קודמי, אך הרשו לי להעלות מספר נקודות נוספות
מבחינתי כצרכן שירותים פוטנציאלי, במידה ותהיה עמותה רשומה כחוק שבה יהיו חברים מדריכי ירי תהיה לי העדפה ברורה לקבל שירות מחבר רשום בעמותה ולא מאיזה חאפר ש"יעשה לי מחיר..." הרי העמותה תדאג להכשרה המקצועית של המדריכים החברים בה, נכון?
אני יכול לשער ולקוות כי בבואי למטווח שמדריכי הירי הנותנים בו שרות ליורים, ידאגו [בזכות כוחם המאוגד...] לסביבה בטוחה מבחינת
תנאי איוורור [שלא יחסכו לי בחשמל להפעלת המפוחים...]
ניקוי תקופתי של צנרת המפוחים [ראו מקרה מטווח הרצליה שלאחר תקופה ארווווווווווווווווכה שלא ניקו, הוציאו משם טונות של עופרת...]
מטפי כיבוי אש, גלגלונים וזרנוקים תקינים ובדוקים תקופתית
שטיפת מטווח במקום שימוש במטאטא שבמקרה הטוב דוחק את העופרת מצד לצד תוך העלאת ענני עופרת לראותיהם של המדריכים והיורים
תקינות קלטזים
פינת שטיפת ידים / פנים מסודרת עם סבון ומגבות נייר
הרי ברור לי כי הבאה ושמירת המטווח כסביבה בטוחה היא אינטרס של המדריכים ולא רק של היורים המשתמשים במטווח...
הרי זה מקום בו המדריכים מבלים שעות ארוכות והנזקים [הרעלת עופרת כדוגמא] והסכנה לפגיעה משפיעים בראש ובראשונה על אותם אלו העובדים במקום...
אז אני יכול רק להניח ולקוות כי לאחר התארגנות המדריכים בעמותה, יוכלו לבוא מעמדת כח זו בדרישות לבעלי המטווחים לסביבת עבודה בטוחה ואולי אפילו לשכר ראוי, הרי אם כל המדריכים הרשומים בעמותה לא יסכימו לעבוד במטווח לא תקין, בעלי המטווחים יתקשו להתעלם מדרישות העמותה...
נכון, ישנם מטווחים העומדים בכל הדרישות, אבל ישנם כאלו שלא...
נכון, בשלב ראשון אולי לא כל המדריכים יתאגדו...
נכון שיהיו כאלו שבגלל סיבות אלו ואחרות כולל פחד לאבד את פרנסתם, ימשיכו לעבוד במטווח לא בטוח, אבל אני רוצה לקוות כי אלו יהיו המיעוט...
אני יודע כי יש לכם סיבות נוספות להתארגנות, החל מייצוג מול משרד הפנים ועד לרכש מוזל
אני יכול רק לקוות כי תוסיפו את הנקודות שהעלתי לרשימת המטרות שלכם.
סתם נקודה למחשבה
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב

לכולם,
מיידיות התשובות ורמות הפירוט מעידים מדוע ארגון כזה יתן מענה אמיתי למדריכים, מפקחים וצרכנים בשוק.
תאמינו או לא, בטווח הארוך, גם לסוחרים ומבעלי המטווחים
טוב, אז אחרי שדיברנו, הוצאנו קיטור ושכנענו את המשוכנעים בצורך האמיתי בהקמת אותו איגוד מקצועי, מה הלאה?
מתי כנס היסוד?
מהם הנושאים על סדר היום?
איך נרשמים?
מישהו צריך לקחת את המושכות ולמשוך, ולא רק בדיבורים.
דניאל, נראה שאתה הוא המתאים ביותר.
כל עזרה שתצטרך, תושט ללא היסוס.
בהצלחה
מתי כנס היסוד?
מהם הנושאים על סדר היום?
איך נרשמים?
מישהו צריך לקחת את המושכות ולמשוך, ולא רק בדיבורים.
דניאל, נראה שאתה הוא המתאים ביותר.
כל עזרה שתצטרך, תושט ללא היסוס.
בהצלחה
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
הושטתי ידידי!!!
אני כמו תמיד, נכון אלי קרב...
כמו שצריך לפעול, לא צריך לפעול מהר מדי ומוקדם מדי.
דעתי היא שדרושים לפחות 30-70 נוכחים בפגישת ייסוד כדי ליתן גושפנקא ולא להפוך לקוריוז היסטורי...
חוצ'מזה כל הרעיון עלה בהתרסה של הצעדן כלפיי בעידודו של יואב בכנס 19 בספטמבר... כך שעוד לא חלף שבוע מרעיון גולמי...
אם אתה רוצה לדעת איך אתה יכול לעזור, אומר לך - צור קשר מיידי עם כל המדריכים והמפקחים שאתה מכיר ותפנה אותם לכאן - ברגע שאראה הענות כזו נבצע ישיבת מייסדים!
אם כל מדריך מעביר ל-3 מדריכים אחרים בכל יום, אז כבר בשבוע הבא יהיו 729 ... ונוכל לצאת לדרך...
אז קדימה, כמו שאני עושה מיום חמישי - להרים טלפונים ועכשיו!!
אני כמו תמיד, נכון אלי קרב...
כמו שצריך לפעול, לא צריך לפעול מהר מדי ומוקדם מדי.
דעתי היא שדרושים לפחות 30-70 נוכחים בפגישת ייסוד כדי ליתן גושפנקא ולא להפוך לקוריוז היסטורי...
חוצ'מזה כל הרעיון עלה בהתרסה של הצעדן כלפיי בעידודו של יואב בכנס 19 בספטמבר... כך שעוד לא חלף שבוע מרעיון גולמי...
אם אתה רוצה לדעת איך אתה יכול לעזור, אומר לך - צור קשר מיידי עם כל המדריכים והמפקחים שאתה מכיר ותפנה אותם לכאן - ברגע שאראה הענות כזו נבצע ישיבת מייסדים!
אם כל מדריך מעביר ל-3 מדריכים אחרים בכל יום, אז כבר בשבוע הבא יהיו 729 ... ונוכל לצאת לדרך...
אז קדימה, כמו שאני עושה מיום חמישי - להרים טלפונים ועכשיו!!
אני פותח סוכה בסוכות................
מה שנשאר זה לסכם על התאריך המדויק.
אני אשמח לתת סקירה על הגופים הפועלים בעניין ע"מ שלא יווצר מצב שקודם נירה ואח"כ נסמן את העיגולים מסביב.
לכעוס על יוסי מנשה / יעקב עמית ועוד חברים טובים ממשרד הפנים לא יתן שום דבר, חוץ מלגרום להם להפגע ולהתקפד.
ללמוד את המערכת ולטפל מול הגורמים הנכונים זה הפתרון.
ולצערי אין מניעה מקצת פוליטיקה - רצוי לובי חוצה מפלגות לטובת העניין.
מה שנשאר זה לסכם על התאריך המדויק.
אני אשמח לתת סקירה על הגופים הפועלים בעניין ע"מ שלא יווצר מצב שקודם נירה ואח"כ נסמן את העיגולים מסביב.
לכעוס על יוסי מנשה / יעקב עמית ועוד חברים טובים ממשרד הפנים לא יתן שום דבר, חוץ מלגרום להם להפגע ולהתקפד.
ללמוד את המערכת ולטפל מול הגורמים הנכונים זה הפתרון.
ולצערי אין מניעה מקצת פוליטיקה - רצוי לובי חוצה מפלגות לטובת העניין.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
"לובי חוצה מפלגות לטובת העניין"??
אילן, גם אני חובב מדע בדיוני, אבל גם לדמיון שלי יש גבולות.
קשה לי להאמין שמישהו בפוליטיקה הישראלית יזיז אצבע (נו טוב, התכווונתי איבר גלילי אחר אבל לא נעים לי לא מוובי ולא מתושבי הגליל...) לעניין, אלא אם "במקרה" הוא יגלה שרוב חברי הגוף הבוחר במפלגה שלו נמנים על אוכלוסיית מדריכי הירי.
ראינו מה היתה ההיענות לעניין כשחברים כאן ניסו לעניין פוליטיקאים בזכויות נושאי הנשק (הייתי אישית במפגש כזה אצל יואב, ואני זוכר את ההבטחות ואני זוכר ששום דבר לא יצא מזה עד כה).
איכשהו, למרות שהמטרה טובה, לא נראה לי שמשם תבוא הישועה, אלא רק מהתאגדות ספונטנית. אם כבר, אולי ההסתדרות היא הגוף ששווה לפנות אליו?
אילן, גם אני חובב מדע בדיוני, אבל גם לדמיון שלי יש גבולות.
קשה לי להאמין שמישהו בפוליטיקה הישראלית יזיז אצבע (נו טוב, התכווונתי איבר גלילי אחר אבל לא נעים לי לא מוובי ולא מתושבי הגליל...) לעניין, אלא אם "במקרה" הוא יגלה שרוב חברי הגוף הבוחר במפלגה שלו נמנים על אוכלוסיית מדריכי הירי.
ראינו מה היתה ההיענות לעניין כשחברים כאן ניסו לעניין פוליטיקאים בזכויות נושאי הנשק (הייתי אישית במפגש כזה אצל יואב, ואני זוכר את ההבטחות ואני זוכר ששום דבר לא יצא מזה עד כה).
איכשהו, למרות שהמטרה טובה, לא נראה לי שמשם תבוא הישועה, אלא רק מהתאגדות ספונטנית. אם כבר, אולי ההסתדרות היא הגוף ששווה לפנות אליו?
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק

אתה לפני שנת בחירות...............
השיטה :
כל חוג בית אסיפה יקום מאן דהוא ויעלה שאלה בנושא.
אותו אדם יכול להופיע ב 22 אסיפות תוך שבוע...............
החוכמה היא לא להיות רבים אלא להראות רבים!
הגישה לזרום עם המדיניות
1. אנו שמחים שלא כל מאן דהוא מחזיק בנשק. חבל שההכשרה הבסיסית אינה כזו שמהווה גורם מגביל נוסף, הכשרה יעילה וממושכת יותר בהכרח תסנן חלק מהגורמים!!!
2. אין לנו כאזרחים בטחון - מדינת ישראל ומשטרת ישמעאל לא מספקות את הסחורה.
3. כחלק מאפלייה לרעה של הפריירים הלוחמים העושים גם מילואים, האם אין מקום לאפלייה מתקנת ע"מ שיוכלו לעזור ל"גורמי הבטחון" ?
4. כנ" לגבי חברי מועדונים שניתן לפקח עליהם בקלות יתרה.
ולבקש תשובה במקום !!!
כשאומרים נבדוק - מתכוונים ללא נטפל !!!
כאשר כל פוליטיקאי יידע שזה יהיה שיקול בהצבעה והוא ישמע את זה בפ"ת נתניה ועוד............ הוא יתחיל לחשוב ששוה לשחרר הצהרה .............
אגב כל מי שפגשתי לאחרונה ממפלגתו של שר הפנים - אני מדבר על יולי תמיר, דני יתום, אורית נוקד ודליה איציק - אגב כולם באו לבית אייל באשדות יעקב (ולא אני לא חבר מפלגה והם לא חייבים לי כלום) אמרתי להם שטיפולו של כבוד שר הפנים מר פינס בנושא ברינקר הוא לקוי ומחיתי על מניעת פגישה איתו.
אורית נוקד הרימה את הכפפה והיא מנסה להפגיש את נציג מדריכי הירי המאושרים להדרכת מדריכים עם בריניקר שנבחר ליישם את ההמלצות.
זה מה אני הקטן עשיתי .............
כל אחד לפי הבנתו.
השיטה :
כל חוג בית אסיפה יקום מאן דהוא ויעלה שאלה בנושא.
אותו אדם יכול להופיע ב 22 אסיפות תוך שבוע...............
החוכמה היא לא להיות רבים אלא להראות רבים!
הגישה לזרום עם המדיניות
1. אנו שמחים שלא כל מאן דהוא מחזיק בנשק. חבל שההכשרה הבסיסית אינה כזו שמהווה גורם מגביל נוסף, הכשרה יעילה וממושכת יותר בהכרח תסנן חלק מהגורמים!!!
2. אין לנו כאזרחים בטחון - מדינת ישראל ומשטרת ישמעאל לא מספקות את הסחורה.
3. כחלק מאפלייה לרעה של הפריירים הלוחמים העושים גם מילואים, האם אין מקום לאפלייה מתקנת ע"מ שיוכלו לעזור ל"גורמי הבטחון" ?
4. כנ" לגבי חברי מועדונים שניתן לפקח עליהם בקלות יתרה.
ולבקש תשובה במקום !!!
כשאומרים נבדוק - מתכוונים ללא נטפל !!!
כאשר כל פוליטיקאי יידע שזה יהיה שיקול בהצבעה והוא ישמע את זה בפ"ת נתניה ועוד............ הוא יתחיל לחשוב ששוה לשחרר הצהרה .............
אגב כל מי שפגשתי לאחרונה ממפלגתו של שר הפנים - אני מדבר על יולי תמיר, דני יתום, אורית נוקד ודליה איציק - אגב כולם באו לבית אייל באשדות יעקב (ולא אני לא חבר מפלגה והם לא חייבים לי כלום) אמרתי להם שטיפולו של כבוד שר הפנים מר פינס בנושא ברינקר הוא לקוי ומחיתי על מניעת פגישה איתו.
אורית נוקד הרימה את הכפפה והיא מנסה להפגיש את נציג מדריכי הירי המאושרים להדרכת מדריכים עם בריניקר שנבחר ליישם את ההמלצות.
זה מה אני הקטן עשיתי .............
כל אחד לפי הבנתו.
חבר isia זכור !
ועד מקפחים / מדריכים
על פי האנרגיות זה דניאל !
וכמו כלב בן יפונה ויהושוע שהחזיקו לו את הידיים .............
יש את יואב ונחוץ ירושלמי נגיש למשהפ"נ.
יש ברווזון + המאבטחת המאיימת שלו.
הנה יש ועד זמני...........
כל מה שנותר להם זה לארגן את המפגש הראשון !!!
בחירות בהמשך................
לצורך כיסוי עלויות אני מוכן לשים 100 ש"ח..........(דניאל לאן ?)
" אל תשאל מה ארגון מדריכי היריייתן לי?
שאל מה אני יכול לתת למדריכי הירי? "
(גון פ. ברס)
על פי האנרגיות זה דניאל !
וכמו כלב בן יפונה ויהושוע שהחזיקו לו את הידיים .............
יש את יואב ונחוץ ירושלמי נגיש למשהפ"נ.
יש ברווזון + המאבטחת המאיימת שלו.
הנה יש ועד זמני...........
כל מה שנותר להם זה לארגן את המפגש הראשון !!!
בחירות בהמשך................
לצורך כיסוי עלויות אני מוכן לשים 100 ש"ח..........(דניאל לאן ?)
" אל תשאל מה ארגון מדריכי היריייתן לי?
שאל מה אני יכול לתת למדריכי הירי? "
(גון פ. ברס)
חבר isia זכור !
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד