העו"ש נותן את אותותיו....
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: נו טוב..
MK4 כתב:בלענו את הצפרדע וקנינו תגלוק....
ונועם,
עצם העובדה שאני הולך לחיות את השנה שנתיים הקרובות בנבירה בפחים וקבצנות בצמתים על מצפונך!!!![]()
![]()
![]()
תודה על הכל היה אחלה
ידידי היקר,
בכיף, מכל הלב.
לא תצטער לרגע (וגם אביך) על הרכישה. כשתקפוץ לבקר נמשיך ..
בשמחות.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
Webart כתב:advocate כתב:למישהו יש סטטיסטיקה לגבי התוצאות של היורים בתחרויות עם שתי סוגי אקדחים שבעליהם לא מסוגלים לסבול את קיום אקדחו של חבריהם??
אולי ככה ניישב את זה?
מכיוון שלא ניתן לירות עם ה-P7 בתחרויות ירי מעשי לא ניתן לבצע את הבדיקה הזאת.
??? דביר ???
אני לא שונא גלוק גם לא משתגע ממנו.
יש לי P7 (נדמה לי שאתה יודע dvocate
מתי יעבור לכם הקטע של למשוך לרותי בצמות (HK) או לדחוף את יוסי בריתמיקה (GLOCK) ???
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
דביר
אתה יכול לפרט מדוע הP7 לא עוהר את הפקטור ?
לפי מה שזכור לי אורך הקנה שלו הוא "4, דומה לאורך הקנה בגלוק 19.
מהאליפות ישראל האחרונה, גלוק 19 עבר פקטור.
יש עוד סיבות שהP7 לא יעבור פקטור ?
(שאלה רצינית, לא ירידה על הP7
).
להת'
אבי
אתה יכול לפרט מדוע הP7 לא עוהר את הפקטור ?
לפי מה שזכור לי אורך הקנה שלו הוא "4, דומה לאורך הקנה בגלוק 19.
מהאליפות ישראל האחרונה, גלוק 19 עבר פקטור.
יש עוד סיבות שהP7 לא יעבור פקטור ?
(שאלה רצינית, לא ירידה על הP7
להת'
אבי
אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
ב-P7 משמשים הגזים הנעים אחרי הקליע לשימוש נוסף, והוא נעילת המחלק למקומו, משמע שנפח הקנה הוא לא ה"מיכל" היחידי בו נמצאים הגזים הכלואים ולכן במספר בדיקות התברר כי הלחץ גבולי עד לא עובר את הפקטור המינימלי בבדיקת מהירות קליע.
מן הסתם, שימוש בתחמושת חזקה יותר עשוי לרוב לפתור את הבעיה אך יחד עם זאת לפגוע בשאיפנו התמידית להשתמש בכדור ה"נוח" ביותר לירי תחרותי.
עד ל"גילוי" המעצבן הזה, התחרתי במשך שנים עם ה-P7 ולא חשבתי לרגע שאני זקוק לאקדח מיוחד לתחרויות.
האקדח מציג מספר יתרונות אדירים ליורה מעשי:
- דאבל טאפים מהירים ומדוייקים הרבה יותר מכל אקדח אחר (גם "מפוצה").
- האקדח "נצור" ברוב זמן התנועה, פרט לשניית הירי עצמה, דבר המגביר את רמת הבטיחות בתנועה.
- החלפת מחסניות, ובכלל, תפעול הנשק בשתי הידים זהה לחלוטין ואין כל הבדל בשימוש בו ביד ימין או שמאל (כולל "נצירה", החלפת מחסנית, שחרור עצר מחלק).
- אין אקדח אחר בעולם שיש לו בית מחסנית בגודל כזה יחסית לגודל ראש המחסנית, כך שלא צריך שום "מאג-וול" כדי לשפר את מהירות החלפת המחסנית.
מן הסתם, שימוש בתחמושת חזקה יותר עשוי לרוב לפתור את הבעיה אך יחד עם זאת לפגוע בשאיפנו התמידית להשתמש בכדור ה"נוח" ביותר לירי תחרותי.
עד ל"גילוי" המעצבן הזה, התחרתי במשך שנים עם ה-P7 ולא חשבתי לרגע שאני זקוק לאקדח מיוחד לתחרויות.
האקדח מציג מספר יתרונות אדירים ליורה מעשי:
- דאבל טאפים מהירים ומדוייקים הרבה יותר מכל אקדח אחר (גם "מפוצה").
- האקדח "נצור" ברוב זמן התנועה, פרט לשניית הירי עצמה, דבר המגביר את רמת הבטיחות בתנועה.
- החלפת מחסניות, ובכלל, תפעול הנשק בשתי הידים זהה לחלוטין ואין כל הבדל בשימוש בו ביד ימין או שמאל (כולל "נצירה", החלפת מחסנית, שחרור עצר מחלק).
- אין אקדח אחר בעולם שיש לו בית מחסנית בגודל כזה יחסית לגודל ראש המחסנית, כך שלא צריך שום "מאג-וול" כדי לשפר את מהירות החלפת המחסנית.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
הי דביר, בבדיקת כרונו שנעשתה עם ועל ידי יונה (במקרה, גם באיילת השחר) ל- P7 עם מגוון סוגי תחמושת, עלה כי התחמושת בה אני משתמש לא מהווה בעיה ומגיעה לפקטור.
התחמושת הסרבית היתה מתחת לפקטור ולא אחידה, תע"ש + פיוקי עברו ווינצ'סטר גם אם כי היה גבולי למיטב ידיעתי.
החסרון המשמעותי בירי תרגילי ירי מעשי עם ה- P7 הוא בקיבולת המחסניות, אתה יודע אלו בעיות עומדות בפנינו בנושא הכאוב הנ"ל.
בתחרות הזו עמדתי בפני החלפות בשל כדור או שניים חסרים בזמן שיורים אחרים ויתרו על ההחלפה ללא בעיה.
התחמושת הסרבית היתה מתחת לפקטור ולא אחידה, תע"ש + פיוקי עברו ווינצ'סטר גם אם כי היה גבולי למיטב ידיעתי.
החסרון המשמעותי בירי תרגילי ירי מעשי עם ה- P7 הוא בקיבולת המחסניות, אתה יודע אלו בעיות עומדות בפנינו בנושא הכאוב הנ"ל.
בתחרות הזו עמדתי בפני החלפות בשל כדור או שניים חסרים בזמן שיורים אחרים ויתרו על ההחלפה ללא בעיה.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
דביר,
הנושא של מהירות הלוע של P7 הטריד אותי בזמנו, ולכן עשיתי קצת חיפוש באינטרנט על הנושא. הנתונים שהגעתי אליהם היו שמהירות הלוע של P7 בסוגי תחמושת שונים שווה בערך לזו של גלוק 19C ובכמה מקרים אפילו טובה ממנו.
אני לא יודע בדיוק מה הקילומטראז' של ה-P7 שלך, אבל שווה שתבדוק אותו. יכול להיות שהחלפה של הפיסטון תפתור לך את הבעיה, יכול להיות שהבעיה היא במקום אחר. הפורומים של HKPRO יכולים להיות מקום טוב בשביל להתחיל לבדוק.
א.
הנושא של מהירות הלוע של P7 הטריד אותי בזמנו, ולכן עשיתי קצת חיפוש באינטרנט על הנושא. הנתונים שהגעתי אליהם היו שמהירות הלוע של P7 בסוגי תחמושת שונים שווה בערך לזו של גלוק 19C ובכמה מקרים אפילו טובה ממנו.
אני לא יודע בדיוק מה הקילומטראז' של ה-P7 שלך, אבל שווה שתבדוק אותו. יכול להיות שהחלפה של הפיסטון תפתור לך את הבעיה, יכול להיות שהבעיה היא במקום אחר. הפורומים של HKPRO יכולים להיות מקום טוב בשביל להתחיל לבדוק.
א.
- תרמתי למען הסליק

בוקר טוב
דביר יכול למכור לכם אתה מה שהוא רוצה
אופס קסדה........
ההקלרים לא מתאימים לירי מעשי הusp וה- p7 .
שניהם בנויים עבור המגזר הצבאי ,ולא לשום דבר אחר.
ה-p7 מסורבל מידיי בהפעלתו לירי מעשי ,ותסיפו לזה את קיבולת הכדורים שיש במחסניתו
13 כדור.
ה-usp לאחר נסיון עימו קופץ מידי גבוה ולוקח קצת זמן לייצוב הכלי מחדש על המטרה .
מהלך הדק מאוד ארוך DA .
אני לא מתכוון לפתוח כאן ויכוח חדש בין הגלוק להקלר,אבל לאחר ירי האימונים במסגרת
המועדון נוכחתי לראות הבדלים משמעותיים בין הגלק להקלר, נתחיל באחיזה שהיא יותר טובה עבורי בגלוק,אח"כ שליפה ורכישת מטרה יותר מהירה ,הוצאת כדור ראשון הרבה יותר נהירה,
קפיצת האקדח הרבה יותר נמוכה .
ההדק הרבה יותר ח***************************ה אבל התרגלתי.
לסיכום אני יכול לאמר לכם שגם הפגיעות וגם הזמנים השתפרו ,באופר ניכר ,אבל אין מה לעשות
גריזלי נשאר גיזלי
וזה כבר נושא שהאקדח לא יכול לשפר.
ביי דורון
דביר יכול למכור לכם אתה מה שהוא רוצה
ההקלרים לא מתאימים לירי מעשי הusp וה- p7 .
שניהם בנויים עבור המגזר הצבאי ,ולא לשום דבר אחר.
ה-p7 מסורבל מידיי בהפעלתו לירי מעשי ,ותסיפו לזה את קיבולת הכדורים שיש במחסניתו
13 כדור.
ה-usp לאחר נסיון עימו קופץ מידי גבוה ולוקח קצת זמן לייצוב הכלי מחדש על המטרה .
מהלך הדק מאוד ארוך DA .
אני לא מתכוון לפתוח כאן ויכוח חדש בין הגלוק להקלר,אבל לאחר ירי האימונים במסגרת
המועדון נוכחתי לראות הבדלים משמעותיים בין הגלק להקלר, נתחיל באחיזה שהיא יותר טובה עבורי בגלוק,אח"כ שליפה ורכישת מטרה יותר מהירה ,הוצאת כדור ראשון הרבה יותר נהירה,
קפיצת האקדח הרבה יותר נמוכה .
ההדק הרבה יותר ח***************************ה אבל התרגלתי.
לסיכום אני יכול לאמר לכם שגם הפגיעות וגם הזמנים השתפרו ,באופר ניכר ,אבל אין מה לעשות
גריזלי נשאר גיזלי
ביי דורון
גלוק מ"ס 1 ..........
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
דורון,
לגבי ה-USP אני מסכים איתך, למרות שישנם ל-USP דגמים המתאימים הרבה יותר מהאקדח שלך לירי מעשי.
לגבי הנסיון שלך בירי באקדחים מתוצרת HK, תרשה לי לציין שאין לך נסיון שיכול לאפשר לך לכתוב מה ה-P7 יכול או לא יכול לעשות.
מה זאת אומרת "מסורבל", אתה יכול להאיר את עינינו???
או בקיצור: להגיד שה"הקלרים" לא מתאימים לירי מעשי זה כמו להגיד ש"פורש" לא מתאים לנסיעת שטח... אתה רק צריך לבחור את הדגם המתאים של היצרן, לדעתי זה היה משפט מכליל ולא רציני.
לגבי ה-USP אני מסכים איתך, למרות שישנם ל-USP דגמים המתאימים הרבה יותר מהאקדח שלך לירי מעשי.
לגבי הנסיון שלך בירי באקדחים מתוצרת HK, תרשה לי לציין שאין לך נסיון שיכול לאפשר לך לכתוב מה ה-P7 יכול או לא יכול לעשות.
מה זאת אומרת "מסורבל", אתה יכול להאיר את עינינו???
או בקיצור: להגיד שה"הקלרים" לא מתאימים לירי מעשי זה כמו להגיד ש"פורש" לא מתאים לנסיעת שטח... אתה רק צריך לבחור את הדגם המתאים של היצרן, לדעתי זה היה משפט מכליל ולא רציני.
Webart - דביר, מייסד הסליק
דבי רהסביר לך בקצרה למה הוא לא מתאים ולמה אני לא אוהב אותו.
הידית דריכה בקדמת הקת מצריכה הפעלת לחץ ע"מ לאפשר ירי.
בירי מעשי האקדח צריך להיות קל להפעלה ללא מנופים וזרועות למעט ניצרה ע"מ לאפשר
תפעול מהיר של האקדח.
מכמה פעמים שיריתי גם בשלך ,ושל ברי הכלי מסורבל להפעלה לטעמי.
ההדק שלו והתכנון שלו מדהימים זה נכון אבל לא לירי מעשי.
ביי דורון
הידית דריכה בקדמת הקת מצריכה הפעלת לחץ ע"מ לאפשר ירי.
בירי מעשי האקדח צריך להיות קל להפעלה ללא מנופים וזרועות למעט ניצרה ע"מ לאפשר
תפעול מהיר של האקדח.
מכמה פעמים שיריתי גם בשלך ,ושל ברי הכלי מסורבל להפעלה לטעמי.
ההדק שלו והתכנון שלו מדהימים זה נכון אבל לא לירי מעשי.
ביי דורון
גלוק מ"ס 1 ..........
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד