משוב איילת השחר !
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
משוב איילת השחר !
ליורים שלום !
צרי להיות מעת ביקורתי ! וגם לפרגן !
אז נתחיל בביקורת התחרות בכללי -אפשר לדרג אותה בין 1 ל-5 = 2 . ולמה? 1. תרגילים לא לרמה של תחרות דרוג ,3 סקוודים גדולים שמחולקים ל-5 תרגילים שיצרו מערך המתנה ארוך ויצר חוסר שקט חוסר סבלנות ואייפות אצל היורים, שלא לדבר על השופטים שקרעו בשל החום או כל מני שגעונות של יורים ולאחר מכן היו צריכים גם לירות. והדבר החשוב לשמור על שקט בזמן שיורה עומד ומיתכונן על קו ירי ,ושהשופטים לא יצרחו ויוציאו את גרונם לשקט . ודבר באמת לא ספורטיבי זה שאנשים בורחים לאחר שירו ולא עוזרים להדביק מטרות. התרגילים הקטנים נתנו הרגשה של תחרות של פאן ולא לדרוג -ממש לא להניין. אני רוצה לציין את קלעי חיפה לטובה על שהקימו תחרות , ונתנו בסוף הרגשה טובה. תודה לשופטים, ליעקב כנר,יונה אורון ומקווה שנלמד לעתיד ושיצא מתוק מאז.
תודה לכל היורים שהגיעו מרחוק ,וליורים שנשארו עד הסוף. ממני יורם שטיינר עד התחרות הבאה:P שנה טובה בריאות והשגים !
צרי להיות מעת ביקורתי ! וגם לפרגן !
אז נתחיל בביקורת התחרות בכללי -אפשר לדרג אותה בין 1 ל-5 = 2 . ולמה? 1. תרגילים לא לרמה של תחרות דרוג ,3 סקוודים גדולים שמחולקים ל-5 תרגילים שיצרו מערך המתנה ארוך ויצר חוסר שקט חוסר סבלנות ואייפות אצל היורים, שלא לדבר על השופטים שקרעו בשל החום או כל מני שגעונות של יורים ולאחר מכן היו צריכים גם לירות. והדבר החשוב לשמור על שקט בזמן שיורה עומד ומיתכונן על קו ירי ,ושהשופטים לא יצרחו ויוציאו את גרונם לשקט . ודבר באמת לא ספורטיבי זה שאנשים בורחים לאחר שירו ולא עוזרים להדביק מטרות. התרגילים הקטנים נתנו הרגשה של תחרות של פאן ולא לדרוג -ממש לא להניין. אני רוצה לציין את קלעי חיפה לטובה על שהקימו תחרות , ונתנו בסוף הרגשה טובה. תודה לשופטים, ליעקב כנר,יונה אורון ומקווה שנלמד לעתיד ושיצא מתוק מאז.
תודה לכל היורים שהגיעו מרחוק ,וליורים שנשארו עד הסוף. ממני יורם שטיינר עד התחרות הבאה:P שנה טובה בריאות והשגים !
- סליקאי זהב
יורם שלום
תודה על המחמאות .
אני מזכיר לך שהשופטים ירו ב"פרימץ" בבוקר לפני היורים.
3 מתוך 5 התרגילים היו בתנועה .
התחרות נגמרה בזמן 17:20 חלוקת גביעים,
סה"כ אמרת לי שהיה יופי..... ויופי של תחרות....
חכם טבריני אחד אומר "זה לא מוצלח עד שהגברת השמנה שרה" בטבריינית זה מתחרז
וכנראה שהוא צדק.
אבל מה שבאמת רציתי להגיד לכולללםםםם....
שנה טובה ומולצחת לכל הירי מעשי ועם ישראל ,
שנה של בשורות טובות,רווחה וסגסוג .
יעקב כנר
תודה על המחמאות .
אני מזכיר לך שהשופטים ירו ב"פרימץ" בבוקר לפני היורים.
3 מתוך 5 התרגילים היו בתנועה .
התחרות נגמרה בזמן 17:20 חלוקת גביעים,
סה"כ אמרת לי שהיה יופי..... ויופי של תחרות....
חכם טבריני אחד אומר "זה לא מוצלח עד שהגברת השמנה שרה" בטבריינית זה מתחרז
וכנראה שהוא צדק.
אבל מה שבאמת רציתי להגיד לכולללםםםם....
שנה טובה ומולצחת לכל הירי מעשי ועם ישראל ,
שנה של בשורות טובות,רווחה וסגסוג .
יעקב כנר
- סליקאי ארד
תשובה !
לידידי כנר שלום !
כסה"כ וכתחרות היא רגילה , שני התרגילים 3 ו-5 מצויינים ברמה 4 של אליפות אירופה. ואתה יודע שעם לא היה לי רגש חיובי למקום לא ההיתי תורך לבוא ממרחק כל כך גדול. אשמח לבוא לתחרויות בעתיד . עד אז להתראות ממני יורם שטיינר

כסה"כ וכתחרות היא רגילה , שני התרגילים 3 ו-5 מצויינים ברמה 4 של אליפות אירופה. ואתה יודע שעם לא היה לי רגש חיובי למקום לא ההיתי תורך לבוא ממרחק כל כך גדול. אשמח לבוא לתחרויות בעתיד . עד אז להתראות ממני יורם שטיינר

- סליקאי זהב
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד