שאלה לגבי נשיאה של נשק קר
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
שנה טובה
גלוריה (או בהטיית אותיות=גורילה)
כל הכבוד על העלאת הנושא.
אין תחילף לשיקול הדעת !!!!!!!!!!!!!
אם אני הולך למועדון לשתות לשוכרה או לאירוע ציבורי מאובטח, יתכבד הנשק הקר או החם וישאר בבית. !!!
אם אני מסתובב לי ביום יום מיעד ליעד, במדינה בלי גבולות מי יודע היכן אדרש להגן על חיי? וטוב שהשאלה עלתה כי רובנו מצרים על החוק.
כל עוד הוא כך יש למלאו כלשונו.
אבל לעשות הכל על מנת לשנותו.
רבים מאלו שענו לגורילה הרי לא מסכימים עם כל ההגבלות.......
רבותי שאל שאלה יפה הנער - והתשובה אל תניחו לפוליטיקאים! או שיתנו בטחון או שיתנו אפשרות להגנה עצמית לשומרי חוק, ובוודאי לאלו שעושים קרבי ומילואים! (לעודד מילואים ע"י יום שופוני זה הפתרון? - צחקתם אותי)
הכל מתחיל ונגמר בפוליטיקאים מכל גווני הקשת !
מה זה אלימות בשפתם !!!!!!
הם יורים אבני פינה בכל בית שהיה להם קשר להקמתו או לא - העיקר שופוני.
הם אומרים לנו להכות שורש באדמה אבל גרים בסביוני פיתוח.
הם שולחים את ילדינו לקורס מכים (במילרע -וזה רע) וחובלים
ויוצאים בשלום מכל ועדת חקירע! (התעוט במחווון)
הם מרביצים בנו תורה ועושים בדיוק ההפך............
ורוצים שנתלה תקוות שיהיה בסדר..........
נו טוף מה כבר אפשר לדרוש משנה שמתחילה ברעידת אדמה וליקוי מאורות............
אז שהפרעות לא יהיו משוגעות? - בטח שיהיו.
אז תקשיב טוב גורילה שלי
קח איתך מה שתיקח רק ביום יום ותשתמש רק כשגבך אל הקיר כי תמיד עדיף להסביר לשופט מאשר שיסבירו לאמא.
אל תיקח שום דבר כשאתה הולך לבילוי או לתפוס ראש - אם מסוכן שם מצא לך בילוי חליפי.
פוליטיקאים וחיתולים מחליפים לעיתים קרובות ומסיבות דומות.
כל הזדמנות שתהיה לך לפגוש פוליטיקאי תשאל אותו מה עם הבטחון האישי שלך (וגם שלי) ואל תניח לו להתחמק אם הוא ינסה למרוח אותך תגיד לו ששני הדברים השנואים עליך ביותר זה חמאה ומרגרינה ואתה מאד לא אוהב שמורחים לך............
והכי חשוב שמור על עצמך ילד של אמא ושתהיה לכולנו שנה טובה.
גלוריה (או בהטיית אותיות=גורילה)
כל הכבוד על העלאת הנושא.
אין תחילף לשיקול הדעת !!!!!!!!!!!!!
אם אני הולך למועדון לשתות לשוכרה או לאירוע ציבורי מאובטח, יתכבד הנשק הקר או החם וישאר בבית. !!!
אם אני מסתובב לי ביום יום מיעד ליעד, במדינה בלי גבולות מי יודע היכן אדרש להגן על חיי? וטוב שהשאלה עלתה כי רובנו מצרים על החוק.
כל עוד הוא כך יש למלאו כלשונו.
אבל לעשות הכל על מנת לשנותו.
רבים מאלו שענו לגורילה הרי לא מסכימים עם כל ההגבלות.......
רבותי שאל שאלה יפה הנער - והתשובה אל תניחו לפוליטיקאים! או שיתנו בטחון או שיתנו אפשרות להגנה עצמית לשומרי חוק, ובוודאי לאלו שעושים קרבי ומילואים! (לעודד מילואים ע"י יום שופוני זה הפתרון? - צחקתם אותי)
הכל מתחיל ונגמר בפוליטיקאים מכל גווני הקשת !
מה זה אלימות בשפתם !!!!!!
הם יורים אבני פינה בכל בית שהיה להם קשר להקמתו או לא - העיקר שופוני.
הם אומרים לנו להכות שורש באדמה אבל גרים בסביוני פיתוח.
הם שולחים את ילדינו לקורס מכים (במילרע -וזה רע) וחובלים
ויוצאים בשלום מכל ועדת חקירע! (התעוט במחווון)
הם מרביצים בנו תורה ועושים בדיוק ההפך............
ורוצים שנתלה תקוות שיהיה בסדר..........
נו טוף מה כבר אפשר לדרוש משנה שמתחילה ברעידת אדמה וליקוי מאורות............
אז שהפרעות לא יהיו משוגעות? - בטח שיהיו.
אז תקשיב טוב גורילה שלי
קח איתך מה שתיקח רק ביום יום ותשתמש רק כשגבך אל הקיר כי תמיד עדיף להסביר לשופט מאשר שיסבירו לאמא.
אל תיקח שום דבר כשאתה הולך לבילוי או לתפוס ראש - אם מסוכן שם מצא לך בילוי חליפי.
פוליטיקאים וחיתולים מחליפים לעיתים קרובות ומסיבות דומות.
כל הזדמנות שתהיה לך לפגוש פוליטיקאי תשאל אותו מה עם הבטחון האישי שלך (וגם שלי) ואל תניח לו להתחמק אם הוא ינסה למרוח אותך תגיד לו ששני הדברים השנואים עליך ביותר זה חמאה ומרגרינה ואתה מאד לא אוהב שמורחים לך............
והכי חשוב שמור על עצמך ילד של אמא ושתהיה לכולנו שנה טובה.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
Gluria כתב:עדיין כשתשתחרר
אני מדבר על התקופה הנוכחית, בה אני עדיין חייל. כל עוד אני נושא תעודה, גם כאשר אני לא לובש מדים, אני רשאי לשאת נשק חם או קר. זה החוק הצבאי.
נראה אותך מסביר לשופט את זה שתפסו אותך עם אקדח שזה שאתה חייל מקנה לך זכות לנשק חם
באזרחות העניין כבר ידוע לי. החוק טיפשי ולא מוצדק לדעתי, אבל זה החוק.
אבל - עדיין לא הבנתי את החוק בנוגע לנשיאת נשק קר. או בכלל, איך סכין מוגדר כנשק? האם זה אולר לקילוף תפוזים, סכין לחריטה בעץ או סכין חמאה מושחז יתר על המידה? ואיך מגדירים טענה טובה לנשיאת אותו סכין, מול טענה בלתי-הולמת?
את ההגדרה לסכין קיבלת בתחילת האשכול וכאן לא תמצא "בית ספר לעברה על החוק"-או במילים אחרות - איך לעבור על החוק ולצאת זכאי אני זוכר שהייתי נוהג להסתובב בצעירותי עם מברג - כלי יעיל מאוד לדקירה אם יודעים להשתמש בו נכון, אבל עדיין רק מברג, כך שאף-אחד לא יכול לומר לך שום דבר. מי ששואל, אני מוציא עם זה אבנים מסוליות הנעליים, ואני גם טכנאי מחשבים נודד.
תוכיח
ברור שישנם מקומות שבהם נשיאת נשק אסורה - אבל מה על הליכה ברחוב, או בדיקה בקניון? תעודת החייל לא תסייע לי לעד, ואני לא רוצה לעמוד בפני חקירה כל פעם שאני יוצא מהבית עם כלי כלשהו.
גם היום תעודת חייל לא מאפשרת נשיאת סכינים/.....בקניונים ומקומות בילוי
מה אפשר לעשות? ולא, אל תגידו לי לא להסתובב עם כלים כאלה, זה לא קביל. מה החוק מרשה ומה ניתן לעשות בקשר למה שהוא לא מרשה (בלי לעבור על החוק באופן בוטה וישיר), זה העניין.
ספר לשופט
בלי לעבור על החוק באופן בוטה וישיר
אל תעבור על החוק בכלל
יש פתרונות חוקיים יותר מסכין , גז מדמיע/פלפל ,לדוגמה ,שאינם מצריכים מיומנות גבוהה כמו עם סכין .
אלא אם אתה מחפש תגרות בכל פינת רחוב ורוצה להיות מוכן
כלל ראשון להמנעות מתסבוכת מיותרת :אם אתה יכול לסגת - תיסוג (אל תהיה "גבר" - יש הרבה "גברים" שהמשפחה מתאבלת עליהם )
לגבי דבריו של אילן על בטחון אישי ופוליטיקה - צודק מאוד
כמו כן צודק חברנו אילן בכך שאין אנו יודעים מתי נדרש להגן על עצמנו ,אולם בכך "אשם" החוק - רשיונות נשק למי שעומד בתנאים מסוימים(ולא רק "תבחינים") יכול לעזור (שרות צבאי+עבר נקי+קורס ירי ... -יותר אקדחים ליותר אנשים מיומנים )-אבל סכין לא יכולה להיות הפתרון לדעתי ,אלא אם אתה אמן בשימוש בסכין (וסביר מאוד שכמו רובנו כאן - אתה לא ).
אבל גם אותם "מחרחרי התגרות" משתמשים בזכותם לשאת סכין ל"הגנה " (כל מקרי הדקירה שהיו לאחרונה היו של "אזרחים תמימים" שנשאו סכין ל"הגנה" ,ודקרו את מי שדיבר עם חברה שלהם
יש אכן מקומו שלדעתי האישית אפשר לשאת סכין ולא מתוך "כוונה פלילית" - טיול/מחנאות/.... - אבל לא בפאב ביום שישי בערב .
בברכת שנה טובה בטוחה ושקטה
וכפי שנהג סמל המשמרת באחת מסדרות המשטרה לומר :" תשמרו על עצמכם שם בחוץ"
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב

Gluria
למרות שאילן צודק בקו מחשבתו, לגבי הגנה עצמית, עדיף כמו שג'וקר אמר , למצוא פתרונות בגבולות החוק הקיים.
לא בטוח שההסברים שלך יתקבלו ע"י הרשויות, כמובן הכל בהתאם למצב הקיים באותה תקופת זמן.
במקום להצטייד בכלי נשק קר, דבר העלול לגרום לך נזקים עתידיים, ניתן להצטייד באמצעים חוקיים יותר, כגון גז מדמיע.
הפתרון של הגז מדמיע גם נותן לך אפשרות לתפוס מרחק מהתוקף , דבר שאין לך במצב עם סכין.
קיימים סוגים שונים של גז מדמיע, בינהם גם בצורה של קצף שניתז לכיוון התוקף.
אילן
למרות שאני תומך בקו מחשבתך, הפיתרון שנתת ל Gluria, רוב הסיכויים שהוא ימצא את עצמו מסובך עם החוק, לפני שהסכין "תציל" אותו .
שנה טובה לכולם
אבי
למרות שאילן צודק בקו מחשבתו, לגבי הגנה עצמית, עדיף כמו שג'וקר אמר , למצוא פתרונות בגבולות החוק הקיים.
לא בטוח שההסברים שלך יתקבלו ע"י הרשויות, כמובן הכל בהתאם למצב הקיים באותה תקופת זמן.
במקום להצטייד בכלי נשק קר, דבר העלול לגרום לך נזקים עתידיים, ניתן להצטייד באמצעים חוקיים יותר, כגון גז מדמיע.
הפתרון של הגז מדמיע גם נותן לך אפשרות לתפוס מרחק מהתוקף , דבר שאין לך במצב עם סכין.
קיימים סוגים שונים של גז מדמיע, בינהם גם בצורה של קצף שניתז לכיוון התוקף.
אילן
למרות שאני תומך בקו מחשבתך, הפיתרון שנתת ל Gluria, רוב הסיכויים שהוא ימצא את עצמו מסובך עם החוק, לפני שהסכין "תציל" אותו .
שנה טובה לכולם
אבי
אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
, החוק מטיל עליך את האחריות להוכיח שאין לך אחות. או אם עדיין לא הבנת את זה במקרה הזה אתה תחשב אשם כל עוד לא הוכחת אחרת.
זהו, שהעניין הזה נשמע לי לא הגיוני ביותר (שלא לדבר על לא צודק). איך חוק דמוקרטי מאפשר כזה דבר? אדם הוא חף-מפשע עד שהוכח אחרת - לא אשם עד שהוכח אחרת. על התביעה להציג ראיות, לא ההגנה.
לא משנה אם יש לך תעודת לוחם ואם אתה בדרגת רב-אלוף,
הצבא מעודד חיילים לשאת נשק. חייל שמסתובב עם נשק זה דבר חיובי, לפי ראייתו של הצבא. אני מוגן ועובד לפי חוקי הצבא, לפחות בשלב זה בחיי. אז, אתה רוצה להגיד לי שהחוק אומר שאם תופסים אותי נושא רובה-סער וסכין, ייעצרו אותי בגלל שאני נושא סכין? משהו פה ממש לא מסתדר לי.
זה לא כאילו שיש שוטר טוב בכל פינת-רחוב, ושאם אני מותקף וצועק OFFICER יבואו שלושה תוך שנייה, או שאם אני מתקשר למוקד החירום 100 לא לוקח להם שלוש שעות לענות, וגם אז זו רק המוקדנית, ואז היא מעבירה אותי להמתנה, ובינתיים אני ו\או מי שאיתי יכולים היינו למות כבר שמונים פעם. במדינה כזאת אדם צריך לסמוך ולהסתמך על עצמו... והחיים שלי ושל מי שאיתי יקרים לי יותר מכל חוק.
ובינינו, מהם הסיכויים (טפו-טפו) שמישהו ייתפס? למה, מישהו לאחרונה ראה בכלל שוטר מטייל לתומו ברחובות ועוצר אזרחים אקראיים ובודק אותם? ואם יגיע המצב הנורא בו אצטרך להשתמש בנשק (קר, חם, מקל שהיה על הרצפה, גפיים ושיניים), אני מעדיף להסביר דברים לחוקר או אפילו שופט, מאשר למות או שמי שיקר לי ימות או ייפגע. מבחינתי, הגבול כאן עובר בצורה ברורה מאוד - חוק לא עומד מעל זכותי הבסיסית לחיים והזכות להגן על אותם חיים.
יש לי חבר שהוא עורך-דין... אמנם לא פלילי, אבל בעל וותק אדיר. אני אשאל אותו ואקבל תשובה ברורה (בתקווה), ואחזור אליכם.
- סליקאי ארד

1. העיקרון של "חף מפשע עד שהוכחה אשמתו" נכון, אבל יש מה שנקרא "ספק סביר". יש דברים שאנשים מן היישוב אינם מחזיקים עליהם ביום-יום, וסכין הוא אחד מהם. זו כנראה הסיבה שכאן קבע המחוקק שצריך להוכיח תום לב. כך גם "החזקת כלי פריצה" היא עבירה ברת עונשין, וגם מברג פשוט יכול להיות כלי פריצה. גם כאן, האחריות לתת הסבר בר תוקף הוא עליך. אין טעם להתווכח עם החוק, כי זה כמו לדפוק ראש טוב בקיר חולה. עדיף לפעול לשינויו אם אתה יכול.
2. חיילים זכאים להסתובב עם נשק שנופק להם ע"י הצבא, או אושר על ידו. אם תוכל להראות אישור מהצבא על נשיאת סכין, או טוב יותר - שהסכין נופקה לך תוך ועקב תפקידך, אתה בסדר. עצתי? אל תנסה.
3. אם תסתובב עם מא"ג או אקדח ללא רשיון, כי צה"ל מעודד אותך להסתובב עם נשק, תוכל להיווכח מהר מאוד שהטענה הזאת לא עומדת במבחן המציאות (אבל בהחלט עומדת לדין).
מסקנה: שאלת שאלה. קיבלת תשובה. אין טעם להתמקח איתנו על גזר הדין, כי לא אנחנו כתבנו את הספר. אם התשובה לא מוצאת חן בעיניך - זכותך, אבל לא תוכל לומר "לא ידעתי לא ראיתי, אכלו לי ושתו לי". זכותו של כל אדם לעשות מה שהוא רוצה, מתוך ידיעה ומודעות, ולשלם על כך את המחיר הקבוע בחוק. מה שאמרת ש"מבחינתי, הגבול כאן עובר בצורה ברורה מאוד - חוק לא עומד מעל זכותי הבסיסית לחיים והזכות להגן על אותם חיים", זה נחמד אבל לא רלוונטי. החוק אינו מתיימר להיות צודק, או הגון, הגיוני או מוסרי. הוא פשוט החוק. מה שאתה חושב הוא נחמד אבל לא מעניין לא את השופט ולא את השוטר שיעצור אותך.
לגבי מה הסיכויים להיתפס - תלוי איפה אתה מסתובב, אבל כאן אתה כבר שואל על איך לעבור על החוק ממש. אני לא מאמין שתקבל תשובה אמיתית לזה.
2. חיילים זכאים להסתובב עם נשק שנופק להם ע"י הצבא, או אושר על ידו. אם תוכל להראות אישור מהצבא על נשיאת סכין, או טוב יותר - שהסכין נופקה לך תוך ועקב תפקידך, אתה בסדר. עצתי? אל תנסה.
3. אם תסתובב עם מא"ג או אקדח ללא רשיון, כי צה"ל מעודד אותך להסתובב עם נשק, תוכל להיווכח מהר מאוד שהטענה הזאת לא עומדת במבחן המציאות (אבל בהחלט עומדת לדין).
מסקנה: שאלת שאלה. קיבלת תשובה. אין טעם להתמקח איתנו על גזר הדין, כי לא אנחנו כתבנו את הספר. אם התשובה לא מוצאת חן בעיניך - זכותך, אבל לא תוכל לומר "לא ידעתי לא ראיתי, אכלו לי ושתו לי". זכותו של כל אדם לעשות מה שהוא רוצה, מתוך ידיעה ומודעות, ולשלם על כך את המחיר הקבוע בחוק. מה שאמרת ש"מבחינתי, הגבול כאן עובר בצורה ברורה מאוד - חוק לא עומד מעל זכותי הבסיסית לחיים והזכות להגן על אותם חיים", זה נחמד אבל לא רלוונטי. החוק אינו מתיימר להיות צודק, או הגון, הגיוני או מוסרי. הוא פשוט החוק. מה שאתה חושב הוא נחמד אבל לא מעניין לא את השופט ולא את השוטר שיעצור אותך.
לגבי מה הסיכויים להיתפס - תלוי איפה אתה מסתובב, אבל כאן אתה כבר שואל על איך לעבור על החוק ממש. אני לא מאמין שתקבל תשובה אמיתית לזה.
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק

ג.לוריא,
לא.. המשטרה לא תבוא. אל תצפה שהיא תבוא. יותר מזה, המשטרה אינה מחוייבת על פי חוק לעצור כל עבריין ולהענות לכל קריאה שמתקבלת במוקד. על המונח אכיפה סלקטיבית שמעת? נרצחת חס וחלילה, המשטרה לא הגיעה? לא נורא. הם יצאו מהעניין במשיכת כתפיים ובטענה שבאותו הזמן הם היו עסוקים בפניות קודמות יותר דחופות...
נכון, אם תישא עליך סכין ולא תסתובב ליד מקומות בילוי מועדים לפורענות ששם המשטרה פעילה ומתודרכת לחפש בכליהם של האנשים אז סביר להניח שלא תיתפס. כנ"ל אם תישא עליך נשק ללא רשיון ואפילו מטען חבלה. סביר להניח שגם אם תבצע איזו עבירה, גם לא תיתפס.
אבל אתה יודע מה, בזה שאתה נוטל את החוק לידיים, אתה תורם לערעור הביטחון האישי שלי ובסופו של דבר של הביטחון האישי שלך. כי עכשיו כיוון שאתה נושא סכין בכיס, מישהו אחר יתחיל לשאת סכין בכיס כדי להתגונן מפניך, ואז החבר שלו ישא סכין כדי להתגונן משניכם ואז כל מה שצריך זה יום חמסין, פקק תנועה, קצת עצבים - והנה עוד ארוע דקירה...
ולגבי החוק, הוא ברור מאד במקרה זה. עצם נשיאת הסכין היא עבירה אלא אם כן את מסוגל לספק סיבה טובה ומשכנעת להמצאותך בכליך, ושאותה סיבה אינה במקרה דקירה של מישהו אחר (וטיעון של הגנה עצמית יכניס אותך לכלא).
א.
לא.. המשטרה לא תבוא. אל תצפה שהיא תבוא. יותר מזה, המשטרה אינה מחוייבת על פי חוק לעצור כל עבריין ולהענות לכל קריאה שמתקבלת במוקד. על המונח אכיפה סלקטיבית שמעת? נרצחת חס וחלילה, המשטרה לא הגיעה? לא נורא. הם יצאו מהעניין במשיכת כתפיים ובטענה שבאותו הזמן הם היו עסוקים בפניות קודמות יותר דחופות...
נכון, אם תישא עליך סכין ולא תסתובב ליד מקומות בילוי מועדים לפורענות ששם המשטרה פעילה ומתודרכת לחפש בכליהם של האנשים אז סביר להניח שלא תיתפס. כנ"ל אם תישא עליך נשק ללא רשיון ואפילו מטען חבלה. סביר להניח שגם אם תבצע איזו עבירה, גם לא תיתפס.
אבל אתה יודע מה, בזה שאתה נוטל את החוק לידיים, אתה תורם לערעור הביטחון האישי שלי ובסופו של דבר של הביטחון האישי שלך. כי עכשיו כיוון שאתה נושא סכין בכיס, מישהו אחר יתחיל לשאת סכין בכיס כדי להתגונן מפניך, ואז החבר שלו ישא סכין כדי להתגונן משניכם ואז כל מה שצריך זה יום חמסין, פקק תנועה, קצת עצבים - והנה עוד ארוע דקירה...
ולגבי החוק, הוא ברור מאד במקרה זה. עצם נשיאת הסכין היא עבירה אלא אם כן את מסוגל לספק סיבה טובה ומשכנעת להמצאותך בכליך, ושאותה סיבה אינה במקרה דקירה של מישהו אחר (וטיעון של הגנה עצמית יכניס אותך לכלא).
א.
- תרמתי למען הסליק

אני לגמרי לא מבין מה הולך כאן. בשרשור הקודם שפתח לוריא, הוא התעניין איך אפשר "לתחמן" את משרד הפנים ולקבל רשיון לנשק, וכעת מודה שהוא מסתובב עם מברגים וסכינים שלא כדין. בין משפט אחד לשני אני קורא על שיסוף חתולים וכיוצא באלה מונחים שלחלוטין זרים לי, ובנוסף לכל מן הרגשת עליונות בנוסח "לי מותר הכל, נשק קר, וחם, סכינים וכל הבא ליד - אני הרי חייל ...". כל ציטוטי החוק, והסברי המלומדים דלעיל לא עזרו לבחור להבין את המצב, ולדידו החוק טיפשי ולכן הוא עדיין מחפש איך לעקוף אותו.
אני מרגיש צורך לחזור על מה שכבר כתבתי על הבחור בשרשורים קודמים, לוריא, אח שלי, אתה בחור מסוכן להפליא. מסוכן במובן הרע והבעייתי של המלה. אני לא יודע מה השריטה אצלך שגורמת לך לחפש נשק ללא הרף, או באיזו סביבה אתה גר שמחייבת אותך להסתובב מגיל צעיר עם מברגים בכיס ולהכין תירוצים לשוטר .... אני לא מבין את הצורך הבלתי פוסק שלך להגנה עצמית, ולמה אתה מגיע למצבים בהם אתה צריך הגנה בכלל.
כך או כך, אתה מפחיד אותי. אני מהמר שלא ירחק היום ונקרא עליך איפשהו. בין אם זה במדור הדוקרים או הדקורים, נראה לי שהשילוב בין "כוחי ועוצם ידי", נשק וילדותיות כשלך לא יכולים להוביל למקומות טובים.
בכל מקרה, אאחל לך ולכולנו שנה טובה, שנת בטחון שלווה ובטיחות.
אני מרגיש צורך לחזור על מה שכבר כתבתי על הבחור בשרשורים קודמים, לוריא, אח שלי, אתה בחור מסוכן להפליא. מסוכן במובן הרע והבעייתי של המלה. אני לא יודע מה השריטה אצלך שגורמת לך לחפש נשק ללא הרף, או באיזו סביבה אתה גר שמחייבת אותך להסתובב מגיל צעיר עם מברגים בכיס ולהכין תירוצים לשוטר .... אני לא מבין את הצורך הבלתי פוסק שלך להגנה עצמית, ולמה אתה מגיע למצבים בהם אתה צריך הגנה בכלל.
כך או כך, אתה מפחיד אותי. אני מהמר שלא ירחק היום ונקרא עליך איפשהו. בין אם זה במדור הדוקרים או הדקורים, נראה לי שהשילוב בין "כוחי ועוצם ידי", נשק וילדותיות כשלך לא יכולים להוביל למקומות טובים.
בכל מקרה, אאחל לך ולכולנו שנה טובה, שנת בטחון שלווה ובטיחות.
"The quickest way to end a war is to lose it"
George Orwell
George Orwell
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד