הידעתם
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
הידעתם
שמוליאל יורה כדור מרובה לשמיים, בלא יתחשב ברוח, מה יקרה לקליע ?
ברגע שיחזור הקליע לגובה ממנו הוא נורה, יהיה הקליע באותה המהירות כמו ששיגרו אותו.
זאת אומרת שאם יורים על אלוהים, הוא מחזיר מלמעלה באותו המשקל.
ירי לאוויר הוא דבר מסוכן, מאד ... אני לא ידעתי את העובדה הפיזיקאית הזו אז הנה אני משתף אותכם.
תמיד חשבתי שהכדור מגיעה לגובה גבוה כול כך שבגובה זה הרוח עם העוצמה שלה הופכת את הקליעה לחסר משקל באופן יחסי
ברגע שיחזור הקליע לגובה ממנו הוא נורה, יהיה הקליע באותה המהירות כמו ששיגרו אותו.
ירי לאוויר הוא דבר מסוכן, מאד ... אני לא ידעתי את העובדה הפיזיקאית הזו אז הנה אני משתף אותכם.
תמיד חשבתי שהכדור מגיעה לגובה גבוה כול כך שבגובה זה הרוח עם העוצמה שלה הופכת את הקליעה לחסר משקל באופן יחסי
אם תרוץ, אתה רק תמות עייף . +
- סליקאי ארד

Re: הידעתם
AdabiSi כתב:שמוליאל יורה כדור מרובה לשמיים, בלא יתחשב ברוח, מה יקרה לקליע ?
ברצינות, אני לא ממציא ! אצלנו בקיץ בטבריה, בגלל החום של המזג האוויר, המים של הכינרת מתאדים, עולים למעלה ובחורף יורדים בחזרה למטה, עם יותר כוח. ממש אותו הדבר.
דור מחדש ויוצר איננו זורק אל גל האשפה את ירושת הדורות. שיש בה כדי להזין את נפש הדור מחדש. ברל כצנלסון.
בעולם התיאורטי היית צודק... במציאות, כדור שנורה לשמים מאבד ממהירותו בנפילה חופשית חזרה לארץ בגלל החיכוך עם האויר.
כדורים שנופלים חזרה לארץ גם נוטים להתהפך וליפול עם הבסיס קדימה, בגלל אובדן הסיחרור שלהם סביב עצמם שמייצב את הכדור.
כל זה לא הופך אותם לפחות קטלניים.... והיו כבר מקרים שלך אנשים שנפגעו.
א.
כדורים שנופלים חזרה לארץ גם נוטים להתהפך וליפול עם הבסיס קדימה, בגלל אובדן הסיחרור שלהם סביב עצמם שמייצב את הכדור.
כל זה לא הופך אותם לפחות קטלניים.... והיו כבר מקרים שלך אנשים שנפגעו.
א.
- תרמתי למען הסליק

טייסליק
שמעתי שמיקה לא יוכל להגיב על שאלתך כי הוא ניסה לירות בצוללה טורפדה שתעשה סיבוב ותחזור אליו...
אז ככה - הטורפדה אכן חזרה חזרה...
התוצאה - הטורפדה הושמדה...
אה,,, כמעט שכחתי - הצוללה שינתה פורמט לפאזל
שמעתי שמיקה לא יוכל להגיב על שאלתך כי הוא ניסה לירות בצוללה טורפדה שתעשה סיבוב ותחזור אליו...
אז ככה - הטורפדה אכן חזרה חזרה...
התוצאה - הטורפדה הושמדה...
אה,,, כמעט שכחתי - הצוללה שינתה פורמט לפאזל
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב

מה מה מה? לא נראה לי. קליע שנורה מרובה יגיע לגובה מסויים, יעצור, ואז יתחיל לצלול מטה, במהירות נמוכה בהרבה מאוד מהמהירות בה שוגר. כמו-כן, הוא יאבד את המסלול שלו, ויהיה בעצם שקול לאבן. עדיין, זה עלול לפציעה קשה ואף מוות, במקרה של פגיעה בראש (כמו שניתן לראות בהפגנות\הלוויות\חתונות של ערבים בשטחים).
- סליקאי ארד

Webart כתב:גלוריה כתב: "כמו שניתן לראות בהפגנות\הלוויות\חתונות של ערבים בשטחים"
ממממ... מעניין...
מחוץ ל"שטחים" התופעה הפיזיקלית הזאת לא פועלת?
ואם היורה לא ערבי, זה לא קורה?
או בקיצור, אפשר לחשוב פעמיים לפני שכותבים
סליחה דביר,
עם כל הרצון שלי להיות פוליטיקלי קורקט, עדיין לא נתקלתי ביריות שמחה בחתונות בתל אביב, רעננה, ראשון, רחובות כנ"ל לא בהלוויות בבית העלמין ירקון, חולון וכו....
אז בבקשה, למרות המציאות לא נראית כל כך יפה, לפעמים אין מנוס מלשים אותה על השולחן ולהגיד את הדברים כמות שהם.
א.
- תרמתי למען הסליק

איתמר,
כדברי אילן, אתה חי בבועה.
לא רק ערבים, ולא רק בשטחים.
כאחד שנכח במספר חתונות של חברים מהצבא שבלי כל ספק אינם "ערבים מהשטחים", אני יכול לספר לך על כמויות תחמושת לא מבוטלות שמצאו את דרכן בצורת צרורות לכיוון השמיים (ובמרחק ממש לא גדול מחיפה).
כדברי אילן, אתה חי בבועה.
לא רק ערבים, ולא רק בשטחים.
כאחד שנכח במספר חתונות של חברים מהצבא שבלי כל ספק אינם "ערבים מהשטחים", אני יכול לספר לך על כמויות תחמושת לא מבוטלות שמצאו את דרכן בצורת צרורות לכיוון השמיים (ובמרחק ממש לא גדול מחיפה).
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
אינני יודע אם כוונתו המקורית של הכותב היתה להגדרת התופעה ככזו המתרחשת בקרב בני מיעוטים בכלל או במסגרת של תושבי השטחים בלבד, אך מנסיוני האישי - ואולי יש יוצאי דופן - כל המקרים בהם התרחש ירי שמחה הקרוי "פנטזיות" היו בקרב בני מיעוטים.
אני אישית נתקלתי בזה בקרב שמחות של דרוזים ובדואים, ובשטחים, מעולם לא מחוץ למעגל הזה.
אני מניח כי מרביתם הכמעט מוחלטת לפחות של ארועי פנטזיה אכן היו בקרב האוכלוסיה הזו.
בכל מקרה, תופעה הראויה למיגור !
זאת אומרת, אם אנו רוצים להיחשב מדינת חוק ?!.
אני אישית נתקלתי בזה בקרב שמחות של דרוזים ובדואים, ובשטחים, מעולם לא מחוץ למעגל הזה.
אני מניח כי מרביתם הכמעט מוחלטת לפחות של ארועי פנטזיה אכן היו בקרב האוכלוסיה הזו.
בכל מקרה, תופעה הראויה למיגור !
זאת אומרת, אם אנו רוצים להיחשב מדינת חוק ?!.
מי אמר אני ולא קיבל ?
YNET כתב:צייד אווזים שבדי איבד את הכרתו לאחר שאווז קנדי שבו ירה נפל על ראשו, כך דיווחה סוכנות הידיעות טי.טי.
הצייד אולף אילבק אמר לעיתון מקומי: "כנראה שהוא רצה להתנקם". אילבק נשלח לשני ימי מנוחה לאחר שהציפור, שמשקלה כשישה קילוגרמים, נפלה על ראשו מגובה של כ-20 מטרים.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3151284,00.html
חבל שאנחנו לא בשבדיה.. היינו יכולים לוותר על הזמנת מנות עיקריות לחתונה, מספיק להזמין את אדון אילבק ולהכין את התנורים.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
אני לא כל כך חי בבועה....
התופעה הזו קיימת בלוד (שם המשטרה מבקשת בנימוס מהיורים לקחת מחסנית ביטחון מהמטוסים הממריאים) ברמלה, ובהרבה מאד ישובי מיעוטים המשרתים בצה"ל (בצפון ובנגב).
לגבי ישובי חבל התענך, יצא לי להיות בחיי הקצרים בחתונות בבית אלפא, עין חרוד וגבע, ועד היום לא נתקלתי בירי...
א.
התופעה הזו קיימת בלוד (שם המשטרה מבקשת בנימוס מהיורים לקחת מחסנית ביטחון מהמטוסים הממריאים) ברמלה, ובהרבה מאד ישובי מיעוטים המשרתים בצה"ל (בצפון ובנגב).
לגבי ישובי חבל התענך, יצא לי להיות בחיי הקצרים בחתונות בבית אלפא, עין חרוד וגבע, ועד היום לא נתקלתי בירי...
א.
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד