הפרחת שמועה אחת ולתמיד
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
הפרחת שמועה אחת ולתמיד
הגיעה לאוזני שמוע שצה"ל מתחיל מתאריך מסויים לתת תבור ולא אמ 16 ?
האם? הכיצד? איך?
אני בספק רבת באתי להפסיק את הספק
בתודה
מתן
האם? הכיצד? איך?
אני בספק רבת באתי להפסיק את הספק
בתודה
מתן
לא חושב שזה המקום לדון ב"איזה רוס"ר נותן צה"ל -מתי/למי/..... " 
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב

שלום ג'וקר
כתבו בעיתון לפני 3 שנים, על כמה, למי, ומתי. לכן אני לא חושב שזה סודי, אבל בינתיים אני אחכה לאישור.
בקשר ל"האם", התשובה תלויה בתפקיד שאליו החייל מתגייס-יש כאלה שאין להם נשק, וכאלה שישארו עם הנשק הקודם. בטח יהיו עוד חיילים שימשיכו לקבל אם 16...צה"ל לא יזרוק את כולם.
זה היה צפוי שהתבור יגיע לצה"ל...לא חבל לפתח נשק רק בשביל שהוא יישאר בארכיון של תע"ש?
כתבו בעיתון לפני 3 שנים, על כמה, למי, ומתי. לכן אני לא חושב שזה סודי, אבל בינתיים אני אחכה לאישור.
בקשר ל"האם", התשובה תלויה בתפקיד שאליו החייל מתגייס-יש כאלה שאין להם נשק, וכאלה שישארו עם הנשק הקודם. בטח יהיו עוד חיילים שימשיכו לקבל אם 16...צה"ל לא יזרוק את כולם.
זה היה צפוי שהתבור יגיע לצה"ל...לא חבל לפתח נשק רק בשביל שהוא יישאר בארכיון של תע"ש?
- סליקאי כסף

ארנולד כתב:כל מה שאנחנו צריכים עכשיו זה שמועה שצה"ל מוכר רובים ישנים לאזרחי ישראל ומנפיק רשיונות מתאימים.
הרובים הישנים יועברו בחלקם לרשות הפלסטינית (על פי החלטת ממשלה לתגבר אותם בנשק), ימסרו למערך המילואים שבחלקו עדיין משתמש במשקולות גליל, וכל השאר ימכר לכל מיני רפובליקות בננה כדי שימשיכו להרוג אחד את השני...
- תרמתי למען הסליק

itamar כתב:ימסרו למערך המילואים שבחלקו עדיין משתמש במשקולות גליל...
עד לפני שנה את כל המילואים שלי עתיתי עם גלילון, נשק מצויין, ומאולם לא ראיתי אחד שמכניקה שלו כשלה. ועכשיו יש לי אם-16 מקוצר, הוא אולי טיפה פחות כבד (+/- 2 קילו זה לא מה שיהרוג אותי) אבל הוא כ"י עדין יותר. הקיצר, הגליל אולי לא מושלם (ואני הייתי עןשה בו מספר שינוים) אבל לדעתי אין לזלזל בו.
לא נכנס עוד פעם לויכוח האינסופי של גליל נגד M16, אבל אני מכיר הרבה מילואימניקים נושאי גליל שלא יתנגדו לשדרוג של M16 קצר במקום גליל...
ולגבי האמינות... נכון גליל פחות עדין, אבל אם M16 מקוצר מספיק אמין בשביל יחידות העילית של צהל ועוד כמה יחידות בעולם... אז הוא בהחלט מספיק אמין בשבילי...
א.
ולגבי האמינות... נכון גליל פחות עדין, אבל אם M16 מקוצר מספיק אמין בשביל יחידות העילית של צהל ועוד כמה יחידות בעולם... אז הוא בהחלט מספיק אמין בשבילי...
א.
- תרמתי למען הסליק

~Hunter~ כתב:יש לי הרגשה מוזרה שיחידות עילית למינהן (אלו מהן שאכן משתמשות בM16) משתמשות בדגמי A2 חדשים יותר, ולא בA1 שאותו לדעתי יקבלו רוב יחידות המילואים.
ת'יודע מה.... אני אלך איתך גם פה...
מה שטוב לגבעתי, גולני וצנחנים טוב גם בשבילי...אני לא סנוב...
א.
- תרמתי למען הסליק

איפה כל הגלוקרים וההקלריסטים - מזלזלים בנשקים שלכם...
איך מעיזים להתעלם מרוס'ר גלוק ורוס'ר הקלר p7/usp?

עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד