כמה שווה CZ 380 שנת 1992 מצב לא ידוע?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
כמה שווה CZ 380 שנת 1992 מצב לא ידוע?
שלום לכולם.
אני סרן בצה"ל, משתחרר עוד מעט. יש ברשותי אקדח CZ 380, שהיה שייך לאחי אשר קנה אותו חדש בשנת 1992.
בנשק לא ירו למעט מטווחים לחידוש רשיון, ומצבו טוב, עד כמה שאני יודע. (למען האמת אני כלל לא יריתי בו). בנשק לא ירו מאז שנת 2002, בערך. (אבל פעם בכמה חודשים אני מנקה אותו).
אני מעוניין למכור אותו, ושאלתי היא:
בכמה אני יכול למכור אותו במצבו הנוכחי?
אם אני אעשה בו מטווח ואוודא שהוא תקין, בכמה אוכל למכור אותו אז?
תודה.
נ.ב.
אינני הולך עם הנשק עוד, כיוון שאין צורך עוד לפי חוקי הצבא.
אני סרן בצה"ל, משתחרר עוד מעט. יש ברשותי אקדח CZ 380, שהיה שייך לאחי אשר קנה אותו חדש בשנת 1992.
בנשק לא ירו למעט מטווחים לחידוש רשיון, ומצבו טוב, עד כמה שאני יודע. (למען האמת אני כלל לא יריתי בו). בנשק לא ירו מאז שנת 2002, בערך. (אבל פעם בכמה חודשים אני מנקה אותו).
אני מעוניין למכור אותו, ושאלתי היא:
בכמה אני יכול למכור אותו במצבו הנוכחי?
אם אני אעשה בו מטווח ואוודא שהוא תקין, בכמה אוכל למכור אותו אז?
תודה.
נ.ב.
- סליקאי ארד

Re: כמה שווה CZ 380 שנת 1992 מצב לא ידוע?
gardenofwine כתב:שלום לכולם.
ידידי יקר,
בדוק את ההנפצה הזו בשנית...
מבדיקה שעשיתי ומתוך ידיעה אישית לא היה ולא נברא !!! על אנשי הקבע להמשיך ולשאת את כלי הירייה הפרטי / צבאי עימם בכל עת !!!
תבדוק בתפוצת המייל הצבאי - יש מייל רשמי שמכחיש את השמועה הזדונית..
המקור לשמועה = "הזזת" כוח האכיפה של מ"צ האמון על בדיקת אנשי הקבע למטרות אחרות, מכאן התגלגלה השמועה כי אין אוכפים עוד את נושא חובת נשיאת הנשק ואין חובת נשיאה...
שוב, לא היה ולא נברא.
בלי קשר לצריך או לא, כל זמן שאתה לובש מדים, אתה מטרה לפיגוע. שמור על עצמך ועל הסובבים אותך.
מה גם, ואל תפגע חלילה, שאני מצפה מאיש צבא, במיוחד בעל דרגה פיקודית, לחתור למגע בתקרית... אני גם מצפה מבעל נשק לטווח בנשקו האישי, לוודא תקינותו ולא לסמוך על המזל..
אתה לא אשם, המדינה אשמה. שיטת הרישוי הזו פשוט מטומטמת !!!
אדם נדרש לעבור הכשרה על כלי ירייה בקוטר הנרכש, מקבל רשיון לכלי כנגד שטר מכר ואם אינו נדרש לחידוש הרשיון במהלך התקופה בה הוא נושא את הנשק, הוא עשוי גם שלא לטווח בו בכלל ולא לוודא את תקינותו ואת יכולתו האישית כיורה עם הכלי.. את עובדי חברות השמירה מחייבים לשלוח (הביצוע, זה כבר דרמה אחרת..) לבצע ניסוי כלים בנשק שלהם (5 כד') לאחר קבלתו ולאחר מעבר ההכשרה, במידה ולא בוצע עם הנשק אותו הם נושאים...
אבל... אולי אני חושב אחרת, וזה בסדר.. מותר..
יועלה רס"ן שמועתי בדרגה ומייד !!!
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
Re: כמה שווה CZ 380 שנת 1992 מצב לא ידוע?
נועם כתב :
בלי קשר לצריך או לא, כל זמן שאתה לובש מדים, אתה מטרה לפיגוע. שמור על עצמך ועל הסובבים אותך.
מה גם, ואל תפגע חלילה, שאני מצפה מאיש צבא, במיוחד בעל דרגה פיקודית, לחתור למגע בתקרית... אני גם מצפה מבעל נשק לטווח בנשקו האישי, לוודא תקינותו ולא לסמוך על המזל..
אדם נדרש לעבור הכשרה על כלי ירייה בקוטר הנרכש, מקבל רשיון לכלי כנגד שטר מכר ואם אינו נדרש לחידוש הרשיון במהלך התקופה בה הוא נושא את הנשק, הוא עשוי גם שלא לטווח בו בכלל ולא לוודא את תקינותו ואת יכולתו האישית כיורה עם הכלי.. את עובדי חברות השמירה מחייבים לשלוח (הביצוע, זה כבר דרמה אחרת..) לבצע ניסוי כלים בנשק שלהם (5 כד') לאחר קבלתו ולאחר מעבר ההכשרה, במידה ולא בוצע עם הנשק אותו הם נושאים...
כגודל הציפיות כן גודל האכזבה.
כגודל הציפיות כן גודל האכזבה.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד