ביקורת על הספר "האקדח"
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
למי שעוד לא הרגיש, אני איש של 1911 (מכל הסוגים והקטרים) מזה למעלה מ20 שנים
לפני מספר ימים, ולראשונה בחיי, הזדמן לי לירות כמה עשרות כדורים באותו P7 .
ובכן, לא פליטות, לא סכנות, התנהגות שונה, חידוש קשר ארוך יותר, שינוי בכיוון הרתיעה - דוקא לטובה.
כל מי שישמור על הכלל הבסיסי של אצבע מחוץ לשמורת ההדק - לא יפלוט כאשר ינעל את כף ידו על ידית הדריכה (לא משבת !) של אותו אקדח.
חזרתי לאחר מכן לאקדחים שלי (אלו עם המשבת מאחור...) ללא שום בעיה מיוחדת.
לפני מספר ימים, ולראשונה בחיי, הזדמן לי לירות כמה עשרות כדורים באותו P7 .
ובכן, לא פליטות, לא סכנות, התנהגות שונה, חידוש קשר ארוך יותר, שינוי בכיוון הרתיעה - דוקא לטובה.
כל מי שישמור על הכלל הבסיסי של אצבע מחוץ לשמורת ההדק - לא יפלוט כאשר ינעל את כף ידו על ידית הדריכה (לא משבת !) של אותו אקדח.
חזרתי לאחר מכן לאקדחים שלי (אלו עם המשבת מאחור...) ללא שום בעיה מיוחדת.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
VOLUNTEER ידידי
כנראה לא ירדת לסוף דעתי בוודאי שרק אנשים מיומנים צרכים להחזיק נשק כוונתי היא
שחשוב להשתמש באקדח אחד והרבה יורים מיומנים וטובים אשר מחליפים אקדחים מגלים מהר
מאוד שיעילותם נפגעה ואני שוב מדבר מנסיון בלבד לדוגמא לכל אקדח ואפילו אם האקדחים זהים
מהלך ההדק הוא שונה יש הדק קשה יותר הדק רך יותר בעת לחץ בגלל שוני בפרט זה יכול היורה
להקלע למצב של אצבע קפואה (פרוזן פינגר בלעז) המשמעות שהיורה לא חידש את הקשר עם ההדק לחץ ולא שיחרר את ההדק עד הסוף ואז התחושה שיש מעצור בנשק
דוגמא נוספת יורה שיורה באקדח טופי ויהיה היורה המנוסה ביותר ירה שונה בתכלית השינוי באקדח חצי אוטומטי ולהפך אקדחים בעלי אורך שונה וכמובן קליבר שונה מגיבים שונה לחלוטין
האמרקאים נוהגים לומר ONE MAN ONE GUN גם אני נושא שישה כלי נשק בעשר השנים האחרונות יריתי רק בשלושה אקדחים כולם מאותו סוג לא אומר את שם החברה כדי לא לעשות פירסומת ועם כל זאת יש הבדלים קטנים אומנם אבל אני מגלה זאת בתחריות של ירי מעשי שם זאת המעבדה האמיתית לבדוק את הדברים הנ"ל
בכבוד רב
חנן
כנראה לא ירדת לסוף דעתי בוודאי שרק אנשים מיומנים צרכים להחזיק נשק כוונתי היא
שחשוב להשתמש באקדח אחד והרבה יורים מיומנים וטובים אשר מחליפים אקדחים מגלים מהר
מאוד שיעילותם נפגעה ואני שוב מדבר מנסיון בלבד לדוגמא לכל אקדח ואפילו אם האקדחים זהים
מהלך ההדק הוא שונה יש הדק קשה יותר הדק רך יותר בעת לחץ בגלל שוני בפרט זה יכול היורה
להקלע למצב של אצבע קפואה (פרוזן פינגר בלעז) המשמעות שהיורה לא חידש את הקשר עם ההדק לחץ ולא שיחרר את ההדק עד הסוף ואז התחושה שיש מעצור בנשק
דוגמא נוספת יורה שיורה באקדח טופי ויהיה היורה המנוסה ביותר ירה שונה בתכלית השינוי באקדח חצי אוטומטי ולהפך אקדחים בעלי אורך שונה וכמובן קליבר שונה מגיבים שונה לחלוטין
האמרקאים נוהגים לומר ONE MAN ONE GUN גם אני נושא שישה כלי נשק בעשר השנים האחרונות יריתי רק בשלושה אקדחים כולם מאותו סוג לא אומר את שם החברה כדי לא לעשות פירסומת ועם כל זאת יש הבדלים קטנים אומנם אבל אני מגלה זאת בתחריות של ירי מעשי שם זאת המעבדה האמיתית לבדוק את הדברים הנ"ל
בכבוד רב
חנן
- מדריך ירי מעשי
שאול קירש תזהר חנן הולך לעקוף אותך!
ואללה לאיזה רמה הגעת אתה כבר נשמע כמו האולימפיים מ ה60 שכיבה.
כל מילה בסלע !
למי שלא כל כך מקצוען!
החשוב ביותר לאחר שבחרת אקדח (לפעמים פשרה בגלל תקציב) הוא להתאמן נכון
מההתחלה מהבסיס בטכניקה המתאימה לסוג האקדח שבחרת.
שגיאות שהפנמת קשה להוציאן הרבה יותר מאשר ללמוד נכון.
החלטת להחליף אקדח תזכור לשים בצד גם קצת יותר מ 50 כדור ע"מ להפנים את השינוי.
ועשיו לנושא הספר!
כל מי שכותב בעברית יבורך המבחר לעומת ארה"ב,רוסיה גרמניה כל כך דל שקודם כל יכתוב זה המון עבודה ואח"כ כל החתחתים בדרך להוצאה לאור ולא תמיד ההשקעה חוזרת. ואשר לויכוח מקצועי או חילוקי דעות תמיד יהיו וטוב שכך "קנאת סופרים מרבה חוכמה"
יבורכו דוד מרום וקותי על ספרם.
יבורך אלכס אלירז.
יבורך נדב שרון.
וכל מי שחס וחלילה שכחתי את שמו
שכותבים לנו ספרים.
ומי שחושב שהוא יכול יותר טוב שיכתוב!
אני אשמח לסייע לו ברכישת עותק.
אבל !!!
ניתן לעבוד גם עם יותר מכלי אחד כפוף לאימון אימון ועוד אימון הרבה יבש
לדוגמא M-16 ואקדח לגיבוי
לדוגמא אקדח סטנדרטי +משהו קטן לגיבוי (נגיד קולט מוסטנג)
לדוגמא יש לך אוטו גיר רגיל ולאשתך אוטו מטי כשאתה תקוע ולוקח את הרכב של האשה לא תגיע? תגיע כי אם לא...
ואללה לאיזה רמה הגעת אתה כבר נשמע כמו האולימפיים מ ה60 שכיבה.
כל מילה בסלע !
למי שלא כל כך מקצוען!
החשוב ביותר לאחר שבחרת אקדח (לפעמים פשרה בגלל תקציב) הוא להתאמן נכון
מההתחלה מהבסיס בטכניקה המתאימה לסוג האקדח שבחרת.
שגיאות שהפנמת קשה להוציאן הרבה יותר מאשר ללמוד נכון.
החלטת להחליף אקדח תזכור לשים בצד גם קצת יותר מ 50 כדור ע"מ להפנים את השינוי.
ועשיו לנושא הספר!
כל מי שכותב בעברית יבורך המבחר לעומת ארה"ב,רוסיה גרמניה כל כך דל שקודם כל יכתוב זה המון עבודה ואח"כ כל החתחתים בדרך להוצאה לאור ולא תמיד ההשקעה חוזרת. ואשר לויכוח מקצועי או חילוקי דעות תמיד יהיו וטוב שכך "קנאת סופרים מרבה חוכמה"
יבורכו דוד מרום וקותי על ספרם.
יבורך אלכס אלירז.
יבורך נדב שרון.
וכל מי שחס וחלילה שכחתי את שמו
שכותבים לנו ספרים.
ומי שחושב שהוא יכול יותר טוב שיכתוב!
אני אשמח לסייע לו ברכישת עותק.
אבל !!!
ניתן לעבוד גם עם יותר מכלי אחד כפוף לאימון אימון ועוד אימון הרבה יבש
לדוגמא M-16 ואקדח לגיבוי
לדוגמא אקדח סטנדרטי +משהו קטן לגיבוי (נגיד קולט מוסטנג)
לדוגמא יש לך אוטו גיר רגיל ולאשתך אוטו מטי כשאתה תקוע ולוקח את הרכב של האשה לא תגיע? תגיע כי אם לא...
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד