החלפת אקדח
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
החלפת אקדח
שלום לכולם.
לאחרונה אני קורה באתר שלנו יותר ויותר על חבר,ה שהחליטו להחליף את האקדח שלהם.
בהנחה שחלק גדול מן המחליפים אינם נשאי נשק זמן רב ו/או מקצוענים בתחום (כוונתי לאנשי שירותי הביטחון למינהם), מאוד מעננין אותי מה המוטיבציה לעניין -
סתם רצון לגיוון ? צורך אמיתי בנשק טוב יותר ? הגעה למסקנה שמה שיש כבר לא מתאים או שלא התאים מלכתחילה ?
בנוסף, איזה סדרי גודל של זיכוי מקבלים על הנשק הישן (כמובן, באופן יחסי למצבו...)

לאחרונה אני קורה באתר שלנו יותר ויותר על חבר,ה שהחליטו להחליף את האקדח שלהם.
בהנחה שחלק גדול מן המחליפים אינם נשאי נשק זמן רב ו/או מקצוענים בתחום (כוונתי לאנשי שירותי הביטחון למינהם), מאוד מעננין אותי מה המוטיבציה לעניין -
סתם רצון לגיוון ? צורך אמיתי בנשק טוב יותר ? הגעה למסקנה שמה שיש כבר לא מתאים או שלא התאים מלכתחילה ?
בנוסף, איזה סדרי גודל של זיכוי מקבלים על הנשק הישן (כמובן, באופן יחסי למצבו...)

"באין תחבולות יפול עם ותשועה ברוב יועץ" (משלי י"א,י"ד).
חרב,
אינני יודע לגבי כולם, אך לשמחתי (ולגאוותי) אני זוקף חלק נכבד מהמעבר לאקדחים חדישים יותר ואיכותיים יותר לעצם חברותם של ה"מחליפים" בסליק.
ישנו אחוז ניכר של החברים, אשר כתוצאה מדיונים מעמיקים בנושאי כח עצירה, אמינותם של כלים מסוימים או כל סיבה אחרת, פשוט קמו ועשו מעשה.
עם כל אלה אשר רבו עם האשה, עם מנהל הבנק, או סתם עם עצמם בלילה, הסליחה.
אינני יודע לגבי כולם, אך לשמחתי (ולגאוותי) אני זוקף חלק נכבד מהמעבר לאקדחים חדישים יותר ואיכותיים יותר לעצם חברותם של ה"מחליפים" בסליק.
ישנו אחוז ניכר של החברים, אשר כתוצאה מדיונים מעמיקים בנושאי כח עצירה, אמינותם של כלים מסוימים או כל סיבה אחרת, פשוט קמו ועשו מעשה.
עם כל אלה אשר רבו עם האשה, עם מנהל הבנק, או סתם עם עצמם בלילה, הסליחה.

Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
וובי, לגבי הסליחה... אני סולח... יש באמת על מה...
לעניין הסיבות - במקרה שלי אחת הסיבות העקריות להחלפה היה תחושת מיצוי מהכלי הקודם (זיג P230 למי שלא זוכר). הכלי לא נתן לי יותר את הרכיב הכיף המספק בירי. זאת ועוד - הגעתי למסקנה, כמו שציין וובי, כי הקוטר הקטן הקודם לא הספיק...
זהו פחות או יותר...
לעניין הסיבות - במקרה שלי אחת הסיבות העקריות להחלפה היה תחושת מיצוי מהכלי הקודם (זיג P230 למי שלא זוכר). הכלי לא נתן לי יותר את הרכיב הכיף המספק בירי. זאת ועוד - הגעתי למסקנה, כמו שציין וובי, כי הקוטר הקטן הקודם לא הספיק...
זהו פחות או יותר...
כשאיש קטן עושה צל גדול,
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
במיקרה שלי זה פשוט מאד כאשר רכשתי את האקדח ביצעתי מספר נסיונות בירי הגלוק הגיע ראשון והסמיט 99 שני אבל לא היו גלוקים בארץ לכן רכשתי את הסמיט (יש לציין שהכלי היה מצויין והוכיח את עצמו ) אך כשהגיעה ההזדמנות הכלכלית קפצתי עליה ועכשין אני בעליו הגאה של גלוק 17
(התמונה מופיעה בצד
)
(התמונה מופיעה בצד

תמיד שמח ללמוד משהוא חדש!!!
roibes@HOTMAIL.CO.IL
roibes@HOTMAIL.CO.IL
אני החזקתי אקדח סמיט 39 במשך קרוב ל-20 שנה.
האקדח מעולה וחסרונו היחיד - קיבולת מחסנית של 8 כדורים.
בשלב מסויים נמאס לי להסחב עם כמות גדולה של מחסניות ספייר.
לפני כחודשיים החלפתי אותו בסמיט 99 ואני נהנה ממנו מאוד.
אקדחים ישנים נמכרים בשוק החופשי בסביבות 1000 ש"ח ולסוחרים בחצי ופחות ממחיר זה.
האקדח מעולה וחסרונו היחיד - קיבולת מחסנית של 8 כדורים.
בשלב מסויים נמאס לי להסחב עם כמות גדולה של מחסניות ספייר.
לפני כחודשיים החלפתי אותו בסמיט 99 ואני נהנה ממנו מאוד.
אקדחים ישנים נמכרים בשוק החופשי בסביבות 1000 ש"ח ולסוחרים בחצי ופחות ממחיר זה.
Buzy
Failure is the opportunity to begin again more intelligently
(Henry Ford)
Failure is the opportunity to begin again more intelligently
(Henry Ford)
אני היתי בעל מאושר של CZ83, ואז נכנסתי לסליק, וראיתי איך כולם משבחים את הגלוק.
הגלוק אמין, הגלוק מדוייק, לגלוק יש הכי הרבה אקססוריז, הגלוק יכול לירות 100000 כדורים, בהשוואה בין טנק מרכבה לגלוק, הגלוק ניצח וכ"ו.
ואז שברתי תוכניות חיסכון, מכרתי כלייה, צלעתי באחד הצמתים עם כוס פלסטיק ודפקתי על חלונות מכוניות, עד שאספתי מספיק כסף ורצתי לחנות נשק הקרובה.
וקניתי .....זיג זאואר 266.

הגלוק אמין, הגלוק מדוייק, לגלוק יש הכי הרבה אקססוריז, הגלוק יכול לירות 100000 כדורים, בהשוואה בין טנק מרכבה לגלוק, הגלוק ניצח וכ"ו.
ואז שברתי תוכניות חיסכון, מכרתי כלייה, צלעתי באחד הצמתים עם כוס פלסטיק ודפקתי על חלונות מכוניות, עד שאספתי מספיק כסף ורצתי לחנות נשק הקרובה.
וקניתי .....זיג זאואר 266.

pp
pp, אני מתאר לעצמי שהתכוונת לזיג 226
אלא אם כן המציאו אקדח חדש...

אלא אם כן המציאו אקדח חדש...

מחפש עבודה בתחום היבוא והיצוא.
ניצן בנק 054-5553438
ניצן בנק 054-5553438
לגבי ההחלפה, נכון מאד לחלוק על נסיבות ההחלפה, וצפו גם הפעם לחילוקי דעות בין האסכולות :
החלפתי כי--------
היה לי גלוק 229 מצוין שהיה פעם של אלעד מ"מאיר רוט" זהו זיג/זאואר בקוטר חביב של 0.40 אך עם תחמושת מוגבלת של 10 כדורים במחסנית. הכלי הינו קצר ((דגם קומפקט), כרסתני וכבד. יתרונותיו הינם פלדת אלחלד ממנה עשויה הצינה,
כפתור להשמטת פטיש,דאבל אקשן . הכלי היה "מושקע" עם כוונות מפרו ,לחיי מתפס מגומי של הוג ועוד אביזרים משלימים.
למה החלפתי?
לגלוק 17C משופצר שאיפשר לי לשאת יותר תחמושת במחסנית אחת בכלי מודרני שנאמר עליו כבר רבות.רכשתי גם אביזרים משלימים רבים(מקוה שאישתי עוד לא ראתה את חשבון הוויזה.)
הוצע לי על הזיג תשלום של 500 ש"ח באחת החנויות ולבסוף הוא נמכר/זוכה ב-2000 ש"ח בחנות אחרת. למען ההגינות יש לציין שהזיכוי הינו לפנים משורת הדין
החלפתי כי--------
היה לי גלוק 229 מצוין שהיה פעם של אלעד מ"מאיר רוט" זהו זיג/זאואר בקוטר חביב של 0.40 אך עם תחמושת מוגבלת של 10 כדורים במחסנית. הכלי הינו קצר ((דגם קומפקט), כרסתני וכבד. יתרונותיו הינם פלדת אלחלד ממנה עשויה הצינה,
כפתור להשמטת פטיש,דאבל אקשן . הכלי היה "מושקע" עם כוונות מפרו ,לחיי מתפס מגומי של הוג ועוד אביזרים משלימים.
למה החלפתי?
לגלוק 17C משופצר שאיפשר לי לשאת יותר תחמושת במחסנית אחת בכלי מודרני שנאמר עליו כבר רבות.רכשתי גם אביזרים משלימים רבים(מקוה שאישתי עוד לא ראתה את חשבון הוויזה.)
הוצע לי על הזיג תשלום של 500 ש"ח באחת החנויות ולבסוף הוא נמכר/זוכה ב-2000 ש"ח בחנות אחרת. למען ההגינות יש לציין שהזיכוי הינו לפנים משורת הדין

"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
lol
את ה גלוק 229 בטח קנית באותה חנות שאני קניתי את הזיג 266 שלי.
(או שקנינו את המקלדת באותה חנות

(או שקנינו את המקלדת באותה חנות

אקדח
ה FN היה לי חביב מאוד אך כבד מאוד, הרבה שנים עבדתי בעבודה עם גלוק ואני רגיל אליו ופוגע איתו מצויין, מכרתי 2 אקדחי FN, האחד ב 3200 ש"ח (חדש יחסית) והשני ב 2500,
בסכום רכשתי עבורי GLOCK 17 חדש בקופסא (וכל הדרמה התרחשה ביום ראשון)
ועלי לציין כי לא קניתי גלוק בגלל שכולם קנו,
תלוי איזה אקדח ולמי אתה נותן אותו למכור ואם יש לך סבלנות,
אני יכול להגיד לך באופן אישי כי כבר הציעו לי גלוק 19 ב 1800 ש"ח וגם קניתי בעבר אקדח כגון ברטה 84 תמורת 400 ש"ח,
הכל תלוי בסבלנות שלך, גם בקניה וגם במכירה (אם האקדח שלך הוא לא גרוטאה יותר מדי).
בסכום רכשתי עבורי GLOCK 17 חדש בקופסא (וכל הדרמה התרחשה ביום ראשון)
ועלי לציין כי לא קניתי גלוק בגלל שכולם קנו,
תלוי איזה אקדח ולמי אתה נותן אותו למכור ואם יש לך סבלנות,
אני יכול להגיד לך באופן אישי כי כבר הציעו לי גלוק 19 ב 1800 ש"ח וגם קניתי בעבר אקדח כגון ברטה 84 תמורת 400 ש"ח,
הכל תלוי בסבלנות שלך, גם בקניה וגם במכירה (אם האקדח שלך הוא לא גרוטאה יותר מדי).

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד