להפיק תועלת מבחירות
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
שלום לאלי השוטר
תרשה לי כחקלאי להשוות את השוטרים למשלוח פרי.
יש יצוא, יש שוק מקומי ויש בררה.
כך גם השוטרים מצויינים, כאלו שעושים עבודתם בסדר, וכאלו שגורמים נזק לכל השוטרים שהם בסדר.
מהניסיון העצוב שלי............
ככל שאתה יורד בדרגות אתה מוצא יותר מצויינים ובסדר.
וככל שאתה עולה בדרגות אתה מוצא יותר כאלה שהם : בוא לא נאמר לא בסדר אלא כאלו שיודעים "להסתדר" להתאמץ פחות - להסתבך פחות (חשוב מאד לקידום - הכסת"ח) ולא לעשות פרושו לא להסתבך.
בד"כ כששוטר סורח אחרים נזעקים לעזרתו (כמו שארגון המורים מחפה על מורים גרועים) ותאמין לי זה לטובת השוטרים הטובים שהשוטרים האלימים / הביריונים /מפירי החוק והבטלנים יצאו מהמשטרה, כי אז היא תראה טוב יותר.
אם אתה שוטר סיור או שטח אין לי ספק שאתה "נטחן" אבל כשאתה יוצא למשמרת תעיף פעם מבט סביבך בכמות התקנים המשרדיים (תומכי לחימה) ותשאל את עצמך מה באמת תפוקתם ומה המוטיבציה שלהם?
במבחן התוצאה - המשטרה פשוט לא מדביקה את הפער.
ועוד דבר מכובדי - מנסיון רב שנים במשא"ז שוטרים נשחקים מאד (ואולי זו הסיבה שמי שלא פורש מהמשטרה פורש לאיזו פינה שקטה.) כמו כן הם מתרגלים לחפש בכל מפגש עם ציבור את העבריין או הפושע. היה טוב מאד אילו לשוטרים היתה שנת שבתון (כמו למורים) כל 7 שנים בו היו יוצאים קצת ללמוד ולהיות אזרחים ולראות שיש מסביבם עוד המון אזרחים טובים. ולא הכל זבל שדורש פינוי.
אם אתה שואל אותי כחקלאי - אז בעשור האחרון אנחנו פשוט טמפונים - כל הזמן סופגים (גנבות בקר גנבות ציוד ודלק - ואפילו מכות)ואחוז הגילוי אפס. והנחיית הדרג הפוקד היא "להציק" לנו. למה לא יודע אני מדבר רק על עובדות. במקום לתפוס גנבי בקר - באים לעשות לנו ביקורות על ביקורות. - לא אין לי מה להסתיר ואני לא נגד ביקורת אבל אם היו עושים שתי ביקורות בשנה במקום 8 ובעוד 6 מבקרים ביעדי המודיעין אני מניח שהתוצאה היתה אחרת.
אני מאחל לך כל טוב ומקווה שאת הצעתי לשנת שבתון תעלה לאכ"א, כי לי הם בטח לא יקשיבו.
ותאמין לי אין יותר ממני רוצה במשטרה טובה ולא פחות מזה בפרקליטות לא מנותקת שנותנת גיבוי לשוטרים ולא מתסכלת אותם.
תרשה לי כחקלאי להשוות את השוטרים למשלוח פרי.
יש יצוא, יש שוק מקומי ויש בררה.
כך גם השוטרים מצויינים, כאלו שעושים עבודתם בסדר, וכאלו שגורמים נזק לכל השוטרים שהם בסדר.
מהניסיון העצוב שלי............
ככל שאתה יורד בדרגות אתה מוצא יותר מצויינים ובסדר.
וככל שאתה עולה בדרגות אתה מוצא יותר כאלה שהם : בוא לא נאמר לא בסדר אלא כאלו שיודעים "להסתדר" להתאמץ פחות - להסתבך פחות (חשוב מאד לקידום - הכסת"ח) ולא לעשות פרושו לא להסתבך.
בד"כ כששוטר סורח אחרים נזעקים לעזרתו (כמו שארגון המורים מחפה על מורים גרועים) ותאמין לי זה לטובת השוטרים הטובים שהשוטרים האלימים / הביריונים /מפירי החוק והבטלנים יצאו מהמשטרה, כי אז היא תראה טוב יותר.
אם אתה שוטר סיור או שטח אין לי ספק שאתה "נטחן" אבל כשאתה יוצא למשמרת תעיף פעם מבט סביבך בכמות התקנים המשרדיים (תומכי לחימה) ותשאל את עצמך מה באמת תפוקתם ומה המוטיבציה שלהם?
במבחן התוצאה - המשטרה פשוט לא מדביקה את הפער.
ועוד דבר מכובדי - מנסיון רב שנים במשא"ז שוטרים נשחקים מאד (ואולי זו הסיבה שמי שלא פורש מהמשטרה פורש לאיזו פינה שקטה.) כמו כן הם מתרגלים לחפש בכל מפגש עם ציבור את העבריין או הפושע. היה טוב מאד אילו לשוטרים היתה שנת שבתון (כמו למורים) כל 7 שנים בו היו יוצאים קצת ללמוד ולהיות אזרחים ולראות שיש מסביבם עוד המון אזרחים טובים. ולא הכל זבל שדורש פינוי.
אם אתה שואל אותי כחקלאי - אז בעשור האחרון אנחנו פשוט טמפונים - כל הזמן סופגים (גנבות בקר גנבות ציוד ודלק - ואפילו מכות)ואחוז הגילוי אפס. והנחיית הדרג הפוקד היא "להציק" לנו. למה לא יודע אני מדבר רק על עובדות. במקום לתפוס גנבי בקר - באים לעשות לנו ביקורות על ביקורות. - לא אין לי מה להסתיר ואני לא נגד ביקורת אבל אם היו עושים שתי ביקורות בשנה במקום 8 ובעוד 6 מבקרים ביעדי המודיעין אני מניח שהתוצאה היתה אחרת.
אני מאחל לך כל טוב ומקווה שאת הצעתי לשנת שבתון תעלה לאכ"א, כי לי הם בטח לא יקשיבו.
ותאמין לי אין יותר ממני רוצה במשטרה טובה ולא פחות מזה בפרקליטות לא מנותקת שנותנת גיבוי לשוטרים ולא מתסכלת אותם.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
ידידי היקרים,
כפי שאילן כותב לעיתים - הטעות של השחקן המוסר. לא הסברתי עצמי נכון ואיתמר היטיב לקרוא אותי בין השורות.
ממרום גילי המופלג (עוד חצי שנה יומולדת נוסף
) למדתי שכמו שאין חצי זי** ואין חצי בתו*ה, אין חצי עבודה.
הונגרפילד רעי לעדה,
אני עדיין במקצוע משתי סיבות - האחת, אין לי משהו טוב יותר, השנייה - אני אוהב את המקצוע ולכן משקיע בו (ובלקוחותי) את הנשמה (ואת הגב) כפי שעשיתי כשעבדתי בתחומים אחרים.
כפי שאילן כותב לעיתים - הטעות של השחקן המוסר. לא הסברתי עצמי נכון ואיתמר היטיב לקרוא אותי בין השורות.
ממרום גילי המופלג (עוד חצי שנה יומולדת נוסף
הונגרפילד רעי לעדה,
אני עדיין במקצוע משתי סיבות - האחת, אין לי משהו טוב יותר, השנייה - אני אוהב את המקצוע ולכן משקיע בו (ובלקוחותי) את הנשמה (ואת הגב) כפי שעשיתי כשעבדתי בתחומים אחרים.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נועם, אחי לבעיות גב
1. אלו בדיוק הסיבות שעליהן האחריות לחצי השוטרים שלנו (מעבר לציונות).
2. יש כזה דבר חצי בתו*ה (האם האות למ"ד נחשבת משהו גס לאחרונה???), אבל זה לשיחה אישית...
1. אלו בדיוק הסיבות שעליהן האחריות לחצי השוטרים שלנו (מעבר לציונות).
2. יש כזה דבר חצי בתו*ה (האם האות למ"ד נחשבת משהו גס לאחרונה???), אבל זה לשיחה אישית...
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק

לאלו שאומרים שיש "יותר מדי" נשק... כמה מחזיקי נשק יש במדינה?
לזכרוני הטוב, בערך כ280,000. זה פחות 5% מהאוכלוסייה.
בבריטניה יש בערך 5%... באוסטריה יש סוגים של נשק שניתן לקנות ללא רשיון כלל וכלל (רובים בריחיים )bolt action( וכדומה)... בגרמניה יש 30 נשקים פרטיים לכל 100 בני אדם... אתם מבינים לאן אני חותר?
לזכרוני הטוב, בערך כ280,000. זה פחות 5% מהאוכלוסייה.
בבריטניה יש בערך 5%... באוסטריה יש סוגים של נשק שניתן לקנות ללא רשיון כלל וכלל (רובים בריחיים )bolt action( וכדומה)... בגרמניה יש 30 נשקים פרטיים לכל 100 בני אדם... אתם מבינים לאן אני חותר?
Every good Communist should know that political power grows out of the barrel of a gun, and that gun must remain firmly in the hands of the state.
Mao Tse Tung
Mao Tse Tung
- סליקאי כסף

DA, במדינות שציינת אלו אינם כלים שמותרים להגנה עצמית, אלא למטרות פנאי וחקלאות שונות. כאן בארץ החליטו לתרגם את המלה gun לנשק - כאילו לכי ירייה אין שום ייעוד אחר - הוא רק כלי בסך הכל. כנראה לא תופסים בארצנו העייפה ממלחמות שיש לכלי ירייה ייעודים פרטניים לגיטימיים מלבד "נשיאה" (שאר הייעודים נעשים במסגרות מפוקחות מאוד - מפעלים ראויים ומועדונים או דורשים מכונת זמן על מנת ליהנות מהם). ההיגד "יש יותר מדי נשק במדינה" הוא ממש התבטאות פופוליסטית. מבחינתי זה כמו להגיד "יש יותר מדי מכוניות במדינה".
שאלה למי שיודע: כמה אנשים נפגעו כתוצאה ממטווחים פרטיים שעשו אנשים פרטיים באמצעות כלי ירייה פרטיים עד שהמחוקק בא ושם לזה קץ?
שאלה למי שיודע: כמה אנשים נפגעו כתוצאה ממטווחים פרטיים שעשו אנשים פרטיים באמצעות כלי ירייה פרטיים עד שהמחוקק בא ושם לזה קץ?
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סטטיסטיקת מחזיקי הנשק...
מחזיקים? זה כולל שוטרים. מאבטחים, סוחרים ?
לא יודע, אבל כשלמדתי סטטיסטיקה באורשלים אל קוץ מה זה מזמן, לאחד המתרגלים היתה אימרה: "יש שקרים, יש שקרים מזעזעים ויש סטטיסטיקה" ...
הסטטיסטיקה של מחזיקי הנשק זה כמו הסטטיסטיקות של רות סיני ?
מחזיקים? זה כולל שוטרים. מאבטחים, סוחרים ?
לא יודע, אבל כשלמדתי סטטיסטיקה באורשלים אל קוץ מה זה מזמן, לאחד המתרגלים היתה אימרה: "יש שקרים, יש שקרים מזעזעים ויש סטטיסטיקה" ...
הסטטיסטיקה של מחזיקי הנשק זה כמו הסטטיסטיקות של רות סיני ?
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
הכוונה, כמובן, היא לאלו שמחזיקים בנשק פרטי - כזה שאותו הם קנו או חברת האבטחה קנתה, ולא כזה שעליו הם מוחתמים ע"י הצבא והרשויות. כמובן שתכל'ס כמות בעלי הנשק הפרטי נמוכה יותר - אני לא בטוח שיש לכלול סא"לים למיניהם שקנו אקדח כדי לשאתו במסגרת התפקיד.
Every good Communist should know that political power grows out of the barrel of a gun, and that gun must remain firmly in the hands of the state.
Mao Tse Tung
Mao Tse Tung
- סליקאי כסף

לצורך העניין - אני סבור שאין טעם בכלל לחפש 'גב פוליטי' בכל העניין, בלי שום קשר לבחירות הממשמשות ובאות. נסיונות לחקיקה מתקנת - יש גם יש לעשות! ברור לכל בר-דעת שמשהו טיפונת רקוב בחוק שכרגע נהוג במדינתנו... לעניות דעתי, כל אדם שעבר גיל מסויים (נניח, 21, או 25, או 30, בהנחה שגברים מבוגרים ובעלי משפחה פחוות סביר שיקחו חלק בפשעי-כעס דוגמת רצח בתור לכספומט או בפקק-תנועה), ללא עבר פלילי ושיעבור בדיקות פסיכולוגיות בסיסיות (סטייל שאלות 300 הצבאי, משהו שייקח שעה וחצי ויבדוק ברמה הבסיסית את אישיותו של אדם), צריך להיות רשאי לשאת נשק. מניעת הדבר הזה היא בבחינת מהלך חשוד.
דבר שני הוא כמות כלי הנשק... אישית, הייתי מת להיות הבעלים של נשקייה מלאה בכל טוב. אבל, ככל שיש יותר ממשהו, הוא נהיה זול יותר וזניח יותר, ונוטה להתגלגל, באופן טבעי. הרבה נשק שמסתובב זה לא דבר טוב. כמות נשק סבירה (נניח, אקדח, רובה ועוד איזה משהו) בידיים המתאימות - אין שום בעיה.
יש גם את עניין איזורי הזכאות ('איזורי עימות' כפי שנהוג לקרוא להם, למרות שתכל'ס יש שם הכי פחות פשיעה וכאילו שאר הארץ שקטה ונחמדה)... וכאן טמונה לדעתי הבעיה הרצינית. ברור לכל אדם שמסתכל רגע מהצד שיש מגמתיות - ישנו ציבור אחד ומאוד מסויים, בעל דעות מאוד מסויימות (וגם מאוד קנאי באשר לדעותיו), שהוא חמוש כמעט כולו, ובאופן בלעדי. זה מאוד בעייתי, בלי להיכנס יותר מדי לפוליטיקה. מדובר לדעתי באג'נדה ספציפית ומכוונת. שהרי, למשל, יהיה זה הגיוני לתת לאזרחים אומללים ושומרי-חוק באיזורים מוכי-פשיעה לשאת נשק בכדי להגן על עצמם לאור אוזלת ידן של הרשויות... אבל לא. רק בשטחים, שם יש כמות מטורפת של חיילים חמושים ושוטרים אין-ספור. חוסר הצדק זועק.
באשר לבירוקרטיה שמישהו הזכיר... בירוקרטיה היא אחת מאהבותיו הגדולות של האדם המערבי. אין מה לעשות. רק בגלל שמישהו רוצה לסדר משהו מהר ונקי (כמו שההיגיון אומר) עוד לא אומר שככה זה יהיה. באסה.
יש גם לזכור שפה זה לא אמריקה. פה אדם לא יכול לקנות המון כלי-נשק נחמדים ולשחק איתם במטווח שסידר לעצמו בחצר האחורית (שהיא במקרה בשטח של פרוייקט הפארקים הארצי שלנו, פחות או יותר). יש פה פחות 'מערב פרוע'. מצד אחד, חבל נורא. מצד שני... ניתן לראות את ההיגיון. על כל ברנש בלתי-מזיק ובעל תחביב מוזר במקצת, יהיה לפחות עוד אדם אחד (ויש שיגידו הרבה יותר) שימצאו שימושים זדוניים לחופש זה. מצד שני, בארצנו שחורת-העימותים, כמעט כל אזרח וכמעט כל גבר (שהם צרכני הנשק העיקריים) שירת בצבא, ועניין טוהר הנשק, השימוש בו כן הלאה מוכר לו. בארה"ב אחוז מכריע מהנפגעים מנשק הם כתוצאה מטעויות - לא זדון. נשק שלא אוחסן כראוי, משחקים בנשק, וכיוצא באלה. מדובר על אחוז כה מכריע, שגורם למקרים לכאורה נפוצים של יריות בבתי-ספר להיראות כמו פריק-קייסז שקרו פעמים ספורות בהיסטוריה. בקיצור, לא בשביל זה מונעים הגננה עצמית מהציבור.
אני אישית מקווה לשינוי בחקיקה. לדעתי זו זכותו של אדם להגן על עצמו (בייחוד לאור האימפוטנציה של הרשויות שאמורות בעיקרון לספק שירותי הגנה לאזרח), ויש לספק לו או לתת לו את האפשרות לספק לעצמו את האמצעים לעשות כן. אקדח, רובה, בזוקה... נתון להחלטתו. בכל מקרה, פושעים ואנשים בעלי נטיות לפשיעה ישיגו נשק, וזה לא יהיה אקדח קומפקטי, אלא משהו הרבה פחות עדין, ובכמויות הרבה יותר גדולות. הגבלות על נשק פוגעות רק באזרח שומר-החוק.
דבר שני הוא כמות כלי הנשק... אישית, הייתי מת להיות הבעלים של נשקייה מלאה בכל טוב. אבל, ככל שיש יותר ממשהו, הוא נהיה זול יותר וזניח יותר, ונוטה להתגלגל, באופן טבעי. הרבה נשק שמסתובב זה לא דבר טוב. כמות נשק סבירה (נניח, אקדח, רובה ועוד איזה משהו) בידיים המתאימות - אין שום בעיה.
יש גם את עניין איזורי הזכאות ('איזורי עימות' כפי שנהוג לקרוא להם, למרות שתכל'ס יש שם הכי פחות פשיעה וכאילו שאר הארץ שקטה ונחמדה)... וכאן טמונה לדעתי הבעיה הרצינית. ברור לכל אדם שמסתכל רגע מהצד שיש מגמתיות - ישנו ציבור אחד ומאוד מסויים, בעל דעות מאוד מסויימות (וגם מאוד קנאי באשר לדעותיו), שהוא חמוש כמעט כולו, ובאופן בלעדי. זה מאוד בעייתי, בלי להיכנס יותר מדי לפוליטיקה. מדובר לדעתי באג'נדה ספציפית ומכוונת. שהרי, למשל, יהיה זה הגיוני לתת לאזרחים אומללים ושומרי-חוק באיזורים מוכי-פשיעה לשאת נשק בכדי להגן על עצמם לאור אוזלת ידן של הרשויות... אבל לא. רק בשטחים, שם יש כמות מטורפת של חיילים חמושים ושוטרים אין-ספור. חוסר הצדק זועק.
באשר לבירוקרטיה שמישהו הזכיר... בירוקרטיה היא אחת מאהבותיו הגדולות של האדם המערבי. אין מה לעשות. רק בגלל שמישהו רוצה לסדר משהו מהר ונקי (כמו שההיגיון אומר) עוד לא אומר שככה זה יהיה. באסה.
יש גם לזכור שפה זה לא אמריקה. פה אדם לא יכול לקנות המון כלי-נשק נחמדים ולשחק איתם במטווח שסידר לעצמו בחצר האחורית (שהיא במקרה בשטח של פרוייקט הפארקים הארצי שלנו, פחות או יותר). יש פה פחות 'מערב פרוע'. מצד אחד, חבל נורא. מצד שני... ניתן לראות את ההיגיון. על כל ברנש בלתי-מזיק ובעל תחביב מוזר במקצת, יהיה לפחות עוד אדם אחד (ויש שיגידו הרבה יותר) שימצאו שימושים זדוניים לחופש זה. מצד שני, בארצנו שחורת-העימותים, כמעט כל אזרח וכמעט כל גבר (שהם צרכני הנשק העיקריים) שירת בצבא, ועניין טוהר הנשק, השימוש בו כן הלאה מוכר לו. בארה"ב אחוז מכריע מהנפגעים מנשק הם כתוצאה מטעויות - לא זדון. נשק שלא אוחסן כראוי, משחקים בנשק, וכיוצא באלה. מדובר על אחוז כה מכריע, שגורם למקרים לכאורה נפוצים של יריות בבתי-ספר להיראות כמו פריק-קייסז שקרו פעמים ספורות בהיסטוריה. בקיצור, לא בשביל זה מונעים הגננה עצמית מהציבור.
אני אישית מקווה לשינוי בחקיקה. לדעתי זו זכותו של אדם להגן על עצמו (בייחוד לאור האימפוטנציה של הרשויות שאמורות בעיקרון לספק שירותי הגנה לאזרח), ויש לספק לו או לתת לו את האפשרות לספק לעצמו את האמצעים לעשות כן. אקדח, רובה, בזוקה... נתון להחלטתו. בכל מקרה, פושעים ואנשים בעלי נטיות לפשיעה ישיגו נשק, וזה לא יהיה אקדח קומפקטי, אלא משהו הרבה פחות עדין, ובכמויות הרבה יותר גדולות. הגבלות על נשק פוגעות רק באזרח שומר-החוק.
- סליקאי ארד

כמה צדדים יש לך שאתה מעלה? אתה סותר את עצמך שוב ושוב....
להיפך, הגבלות על נשק מונעות מצבים רבים, כמו שתיארת.
אני מקווה שזה לא יקרה - ולא רק במקרה שלך.
ויש לספק לו או לתת לו את האפשרות לספק לעצמו את האמצעים לעשות כן. אקדח, רובה, בזוקה... נתון להחלטתו
הגבלות על נשק פוגעות רק באזרח שומר-החוק
להיפך, הגבלות על נשק מונעות מצבים רבים, כמו שתיארת.
הייתי מת להיות הבעלים של נשקייה מלאה בכל טוב
אני מקווה שזה לא יקרה - ולא רק במקרה שלך.
SPS - מתקרב לשלמות...
למקרא תגובות כגון אלו של האדון לוריא, אני די מרוצה ממדיניות מתן הרשיונות הנוכחית...
נכון שהיא רחוקה מלהיות מושלמת ונכון שהיא מאוד מגבילה ונכון שהיא מונעת מרבים וטובים להחזיק בנשק, אבל מצד שני היא מונעת אחזקת נשק כחוק מגורמים בעלי מניעים די תמוהים...
סתם נקודה למחשבה...
נכון שהיא רחוקה מלהיות מושלמת ונכון שהיא מאוד מגבילה ונכון שהיא מונעת מרבים וטובים להחזיק בנשק, אבל מצד שני היא מונעת אחזקת נשק כחוק מגורמים בעלי מניעים די תמוהים...
סתם נקודה למחשבה...
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב

כמה צדדים יש לך שאתה מעלה? אתה סותר את עצמך שוב ושוב...
לא סותר - פשוט מעלה תהיות. קיבעון הוא דבר רע. אני חושב שישנם דברים בחקיקה שצריך לשנות, וישנם כאלה שלא.
אבל מצד שני היא מונעת אחזקת נשק כחוק מגורמים בעלי מניעים די תמוהים...
תמוה או לא - אין זה עניינו של אף-אחד. כל עוד אין כוונת שימוש בנשק למטרות זדוניות ופשע, וכל עוד אותו 'תחביב תמוה', דוגמת ירי למטרה, מטווחי חומרים (באמת שזה תמוה, מה הקיק של מישהו מלירות בנשק? באמת מוזר מאוד) וכל השאר, אינם פוגעים באדם, חיה או סביבה - יש לאפשרם, לפחות לדעתי.
ציפיתי מחובבי-נשק וירי להבין קצת יותר את הרצון של מישהו להחזיק ולירות בנשק, אפילו אם הוא לא עונה על מיני תבחינים מוזרים... וזה בלי בכלל לדבר על זה שלדעתי החוק הוא בין השאר חלק ממגמה של חיזוק כוחות הפשע בארצנו (רק מבט קצר מפגישות מרכז מפלגה מסויימת מספיקות בכדי לאשר את האמונה שפשע ושלטון הולכים יד-ביד), חיזוק מגזרים ואוכלוסיות מסויימות, וכדומה.
- סליקאי ארד

- סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד