שאלה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
שאלה
אישתי מחזיקה באקדח FN 380 אבל הבעיה היא שהוא בתיק
וקצת קשה להגיב לארוע עם אקדח בתיק האם משהוא מכיר איזה נרתיק
או איזה חגורה שיכולה לעזור להסליק [באיזור המותניים]את הנשק
אציין גם כי הגברת הולכת עם חצאיות ולא עם מכנסים
וקצת קשה להגיב לארוע עם אקדח בתיק האם משהוא מכיר איזה נרתיק
או איזה חגורה שיכולה לעזור להסליק [באיזור המותניים]את הנשק
אציין גם כי הגברת הולכת עם חצאיות ולא עם מכנסים
"כי לא בקשתי אבטח וחרבי לא תושיעני"
נרתיק ירך
ניתן לרכוש נרתיק ירך מותאם לנשק המיועד לנשים ו/או לגברים סקוטיים.
הנרתיק נחגר בצורה מוסלקת.ראיתי כזה במטווח העיר נתניה

אמנם לא זולים כלל, אבל באתר של GALCO, תוכל למצוא סוגי תיקים וארנקים שונים לנשים המיועדים לנשיאה מוסלקת ואמינה, המאפשרת שליפה מהירה של האקדח.
הכנס לאתר: http://www.usgalco.com ובתפריט השמאלי בחר באפשרות: Holster Purse/Briefcases.
הכנס לאתר: http://www.usgalco.com ובתפריט השמאלי בחר באפשרות: Holster Purse/Briefcases.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
נרתיק
ברק אני מכיר את הסוגיה. אשתי מחזיקה ב-גוורמנט 380. לאחר נסיונות נשיאה ארוכים בתוך נרתיקים שונים ומשונים----האקדח נשאר בבית
בסופם של בדיקות רבות מצאנו שהמקום בתוך התיק הינו המתאים ביותר.ולכן צריך רק למצוא את התיק המתאים. אכן יש לחברת גלקו תיקים בלעי נרתיקים פנימיים אשר שליפת האקדח נעשית מהצד ואינה מצריכה פתיחת התיק מלמעלה.

בסופם של בדיקות רבות מצאנו שהמקום בתוך התיק הינו המתאים ביותר.ולכן צריך רק למצוא את התיק המתאים. אכן יש לחברת גלקו תיקים בלעי נרתיקים פנימיים אשר שליפת האקדח נעשית מהצד ואינה מצריכה פתיחת התיק מלמעלה.
אבי לגמן
*** אין מישהו חכם יותר מכולנו יחד ***
****אם לקברניט אין מטרה, אין רוח שתביא אותו לשם****
********** זיכרו את המשולש ***************
מאמן ומדריך ירי מעשי, מדריך ירי בכיר. רגיש ספונטאני ושמן
*** אין מישהו חכם יותר מכולנו יחד ***
****אם לקברניט אין מטרה, אין רוח שתביא אותו לשם****
********** זיכרו את המשולש ***************
מאמן ומדריך ירי מעשי, מדריך ירי בכיר. רגיש ספונטאני ושמן
- מדריך ירי מעשי
בסרטים בסצינות של הקוקטיילים בהן כולם לבושים בגדי ערב תמיד הבחורות חוגרות את האקדח על הירך ...
לא הכי צנוע אולי במקרה שליפה אבל מה זה פיקוח נפש אם לא זה (מקרה בו את נזקקת לאקדח)?
לא מכיר את האקדח הנ"ל פנים אל פנים ולכן לא יודע אם זה פיתרון פרקטי עבורו
לא הכי צנוע אולי במקרה שליפה אבל מה זה פיקוח נפש אם לא זה (מקרה בו את נזקקת לאקדח)?
לא מכיר את האקדח הנ"ל פנים אל פנים ולכן לא יודע אם זה פיתרון פרקטי עבורו
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
ברק שלום.
אפשר לקחת מתוך פאוץ' אקדח את היחידה הפנימית שמחזיקה את האקדח, יחידה זו מחוברת לפאוץ' בעזרת סרט נדבק (צד אחד שערות וצד שני ווים קטנים מפלסטיק). ניתן לקנות בחנויות עשה זאת בעצמך (אחרי שתעבור את השומרים האימתניים בשער) סרט כזה ולתפור אותו בכל תיק בד שתרצה. כעת נשאר לך לחבר את היחידה שהוצאת מהפאוץ' לתוך התיק.
ראובן.
אפשר לקחת מתוך פאוץ' אקדח את היחידה הפנימית שמחזיקה את האקדח, יחידה זו מחוברת לפאוץ' בעזרת סרט נדבק (צד אחד שערות וצד שני ווים קטנים מפלסטיק). ניתן לקנות בחנויות עשה זאת בעצמך (אחרי שתעבור את השומרים האימתניים בשער) סרט כזה ולתפור אותו בכל תיק בד שתרצה. כעת נשאר לך לחבר את היחידה שהוצאת מהפאוץ' לתוך התיק.
ראובן.
נראה לי קצת מיותר לקנות פאוץ רק בשביל היחידה שבפנים ,אלא אם יש אחד שלא בשימוש .
מצד שני FN380 באמת לא מתאים לנשיאה בנרתיק ירך ,זה לא איזה אקדח זעיר ,גודלו הוא כשל ברטה 83\84 אם אינני טועה .(שלא לדבר על המשקל שאינו מתאים לסוג נשיאה כזה ).
אין חגורות\רצועות אלסטיות (כמו של המאבטחים) שמתאימות ? (במידה והגברת הולכת עם זקט\טוניקה\... )

מצד שני FN380 באמת לא מתאים לנשיאה בנרתיק ירך ,זה לא איזה אקדח זעיר ,גודלו הוא כשל ברטה 83\84 אם אינני טועה .(שלא לדבר על המשקל שאינו מתאים לסוג נשיאה כזה ).
אין חגורות\רצועות אלסטיות (כמו של המאבטחים) שמתאימות ? (במידה והגברת הולכת עם זקט\טוניקה\... )

חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד