ממש לא נעים לראות מטווחים חשוכים
ok...........
אז חבורה יקרה של בעלי מטווחים. מדוע לא תנסו להעיר את הענף ע"י פתיחת חוגים מסויימים עם לנוער ועם לבוגרים . מדוע לא תנסו לפרסם (אני יודע שזה עולה כסף) ולהתפרסם ולנסות לפתוח קבוצות של נוער ובוגרים לתחרויות ופעילויות אצלכם במטווח , אני בטוח שאפשר להכנס בבתי הספר הן בכיתות הנמוכות ברובי אוויר ואקדחי אוויר והן בכתות הבוגרות בקרבינים ובכלים של 0.22. ותמכרו (אני יודע שהנושא כואב)תחמושת במחירים סבירים (לא יתכן שההפרש במחירי התחמושת יהיה בין מטווח למטווח יותר מ2 שקלים לכדור)ואשר עוד המון דברים נוספים בכדי לנסות להעיר האנשים שיכולים מתרדמתם. עליכם לנצל גם את נושא העולים מחבר העמים שספורט הירי במחוזותייהם היה מושרש היטב.
לשבת ולבכות אפשר כל הזמן,(טבע של ישראלים, מבלי להשמיץ)
לא אצליח להבין מדוע העסק שוקע לגמרי כשכל המשק בתחילתו של הליך התעוששות.
אני מאד מקווה שלא פגעתי באף אחד.
יום טוב
אז חבורה יקרה של בעלי מטווחים. מדוע לא תנסו להעיר את הענף ע"י פתיחת חוגים מסויימים עם לנוער ועם לבוגרים . מדוע לא תנסו לפרסם (אני יודע שזה עולה כסף) ולהתפרסם ולנסות לפתוח קבוצות של נוער ובוגרים לתחרויות ופעילויות אצלכם במטווח , אני בטוח שאפשר להכנס בבתי הספר הן בכיתות הנמוכות ברובי אוויר ואקדחי אוויר והן בכתות הבוגרות בקרבינים ובכלים של 0.22. ותמכרו (אני יודע שהנושא כואב)תחמושת במחירים סבירים (לא יתכן שההפרש במחירי התחמושת יהיה בין מטווח למטווח יותר מ2 שקלים לכדור)ואשר עוד המון דברים נוספים בכדי לנסות להעיר האנשים שיכולים מתרדמתם. עליכם לנצל גם את נושא העולים מחבר העמים שספורט הירי במחוזותייהם היה מושרש היטב.
לשבת ולבכות אפשר כל הזמן,(טבע של ישראלים, מבלי להשמיץ)
לא אצליח להבין מדוע העסק שוקע לגמרי כשכל המשק בתחילתו של הליך התעוששות.
אני מאד מקווה שלא פגעתי באף אחד.
יום טוב
מעניין אותי אלו עוד תחומי פנאי נמצאים בסכנת הכחדה במדינת ישראל חוץ מקליעה, בשל:
1) פיקוח ממשלתי אנרגטי במיוחד.
2) בעיות במחירים כתוצאה מאמברגו.
3) יותר נוח לאנשים צעירים לשבת בבית ולראות טלויזיה.
4) מי שעובד עובד קשה מדי ואין לו זמן ומי שלא עובד אין לו תקציב.
1) פיקוח ממשלתי אנרגטי במיוחד.
2) בעיות במחירים כתוצאה מאמברגו.
3) יותר נוח לאנשים צעירים לשבת בבית ולראות טלויזיה.
4) מי שעובד עובד קשה מדי ואין לו זמן ומי שלא עובד אין לו תקציב.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד