המלצה למשקפי ירי

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי אילן ב » 09 דצמבר 2005, 04:50

סליחה סייברוש טעית !

עם הצגת תעודת ירי מעשי - תזכה אף תזכה להנחה !

הם אפילו ספונסרים של יעל דגן !

בעיה של הבנת הנקרא ידידי ? (משהו לא טוב עובר עליך - או ההיפך)
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי yoavp » 09 דצמבר 2005, 08:35

1) אני לא ממש יודע על איזה הנחה אתה מדבר כי אם כל זה שאני לא מכוחות הבטחון קיבלתי מחיר כמעט זהה לאחד שקנה מכוחות הבטחון.

2)לפי מה שרוני הסביר לי, המשקפיים הם סופר בליסטיות ועברו ניסויים של ריקושטים וכו' ואפילו בחנות ניתן לראות את המשקפיים שעליהם ביצעו את הניסוי.

אלה אם אתה יודע על עובדות שונות ממה שסיפרו לי ?
אופנועים,נשים (היום רק אחת --מה נעשה),אקדחים,רובים,פול,צלילה טכנית ולא בסדר הזה כל הזמן

ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

אשמח לדעת גם

על ידי Gadi77 » 09 דצמבר 2005, 11:22

גם אני אשמח לדעת!
אני לא חבר במועדון הפרה המשוגעת
שוקל לפתוח מועדון בעצמי!!!
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי עמרי » 09 דצמבר 2005, 14:17

תודה רבה לכל מי שטרח לענות.
אכן Rudy Project יפות להפליא ואני מתכוון לקנות לעצמי זוג Rydon Impact-X בארה"ב (למרות שאני משתייך לקהילת "מקבלי ההנחות" - שם יותר זול...).
חשבתי לקנות גם זוג משקפים רציניות לירי והאופציה של Revolution נראית טוב מאוד:
3 משקפים רגיל/שקוף/צהוב + עומדות בפועל בכל התקנים הכי מחמירים על סמך סדרת ניסויי אמת ולא כפי שמתואר באתר של רודי ישראל:
בחור בעל מוטיבציה, מכובד ובקיא בירי ככל שיהיה, שלקח את עדשות לחצר האחורית ודפק כמה כדורי צייד בלי קריטריונים מוגדרים מראש להצלחה או כשלון (חלק מהעדשות בלמו את הכדוריות, חלק לא, חלק נשברו, חלק נשארו שלמות, את אלה שנשברו זרקו לפח, את אלה שנשארו שלמות מציגים כמקדם שיווקי בחנות. זה הצלחה? זה כישלון? זה עומד בתקן? מי יודע...)
בקיצור, Revolution הן 100% בליסטיות בלי להתנצל או לגמגמם, רק שההפצה בארה"ב מוגבלת אצל רוב המשווקים לכמויות גדולות ואני לא בטוח שישמחו למכור לי זוג בודד.
בהנחה שאני מביא ארצה כמה זוגות ב-800 ש"ח, יהיו קופצים?
לא צריך לשלם מראש, אני רק רוצה לראות האם בכלל יש סיכוי להתעניינות בנושא.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Cybrosh » 09 דצמבר 2005, 17:50

אילן,

מספר פעמים בעבר, הגעתי לחנות בכפר נטר, ואף שאלתי אם יש הנחה לירי מעשי, ואמרו לי שלא. אם המצב הפוך, אני מתנצל.

יואב, זה שאתה לא יודע, לא אומר שאינו קיים. "מקבלי ההנחות" הם צהליים ומשטרתיים, וההנחה תלויה באיזה יחידה אתה משרת(אחוז ההנחה). הדבר ידוע ומוכר למי שנמצא בין מקבלי ההנחות. מה עוד שישנם דגמים של 600-700 ש"ח וכאלה שגם מגיעים עד 1500 ש"ח. עד לפני תקופה מסויימת, היית יכול להגיע עם חבר שהיה מציג תעודה של "מקבלי הנחות" והיית מקבל הנחה. היום, כל אחד צריך להציג תעודה ולציין באיזה יחידה, ובצדק, מכיוון שהייבואן בארץ מפסיד על כך כסף.

לרודי בעבר לא היה תקן ANSI או MILSPEC. הם ירקו דם ושילמו הרבה בשביל לקבל תקן ANSI, ואני לא יודע אם קיבלו. תקן כזה יאפשר להם לעבוד עם ארגונים שונים, בטחוניים וממשלתיים שדורשים זאת(ושם הכסף הגדול). רק לפני כמה חודשים יצאו דגמי ה-tactical שזהים לדגמים הרגילים חוץ מכמה features "חדשים". ולכן....אני לא יודע אם הם נחשבות לבליסטיות - זה שעו"ד נובוטני לקח לחצר כמו שנאמר פה, וערך מבחן משלו, לא אומר שהן אכן עומדות במבחן ובתקן. צריך משהו "קצת" יותר רציני...ואני לא אמשיך. אני שמח שרוני הסביר לך והראה לך את המשקפיים, וכמה שרוני נחמד והשירות שלו באמת מעל ומעבר, אני לא מפקיד ומפקיר את העיניים שלי ל"סמוך עליי, יהיה טוב". על איזה עובדות אתה מדבר????

רודי באמת יפות וגם אני מתכוון לרכוש זוג בעתיד, אך לא לירי, אלא ליום יום וספורט. התנהגות העדר מוכרת לך בתרבות הישראלית?

*אם מישהו יכול להביא רודי או כל סוג אחר מחו"ל, אני ממליץ בתוקף, גם יותר זול וגם קיים מס לא מבוטל בארץ על משקפיים כאשר מזמינים מחו"ל, ולצערי, ברוב המקרים, זה פשוט לא שווה את זה(מניסיון).
SPS - מתקרב לשלמות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי אילן ב » 10 דצמבר 2005, 06:43

ססייברוש די !

במקום שרודי יתנצלו שלא נתנו.............

אתה מתנצל ?

וואלק כנראה שמה שעובר עליך זה טוב -שלך תמונה שנראה.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי donduck » 10 דצמבר 2005, 10:08

אפשר להזמין משקפיים איכותיות מכאן
http://store.botachtactical.com/wileyx.html
מבלי לפשוט את הרגל. הם שולחים לישראל בלי בעיות.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Cybrosh » 10 דצמבר 2005, 13:47

יש מיסים גבוהים על משקפיים.....אני מזהיר מראש.

אני מוכן לספק מספיק אתרים למי שמעוניין במשקפיים שעולים על botach, אולי לא במחירים, אלא בשירות. השירות שלהם איום ונורא, וצלערי והם ידועים בכך :roll: גם זאת חוויתי על בשרי לא פעם, ונאלצתי לבטל הזמנות אצלהם.

אני עצמי משתמש ב-Wiley למי שמעוניין לראות.
SPS - מתקרב לשלמות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי trooperglock » 10 דצמבר 2005, 20:27

Cybrosh כתב :
היום, כל אחד צריך להציג תעודה ולציין באיזה יחידה, ובצדק, מכיוון שהייבואן בארץ מפסיד על כך כסף.

מן הסתם התכוונת "הם מרויחים פחות".... אני די נעול שהם לא מכרו עד היום אף זוג בהפסד.... בטח לא ללקוחות פרטיים.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.

לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.

ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Cybrosh » 11 דצמבר 2005, 01:37

טרופר,

בוא לא ניכנס לכיס של ה"שכן". זה לא העניין, וזה גם לא כל כך יאה.
SPS - מתקרב לשלמות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי trooperglock » 11 דצמבר 2005, 05:52

Cybrosh ידידי ורעי,

"כניסתי לכיסו" של אחר, במקרה זה כיסו של היבואן באה רך ורק כתגובה לדברים אותם אתה כתבת ולכן גם הציטוט של דבריך בהודעתי הקודמת.

למען הסר ספק....כמובן שלכל סוחר/יבואן/יצרן וכו' יש זכות להרוויח.... אף אחד לא עובד בהתנדבות.... ועיני כלל וכלל אינה צרה בהצלחתו של האדם העובד.

סה"כ אמרתי שאני מתקשה להאמין שהיבואן מוכר לגורמים פרטיים במחיר הפסד.....

ולגופו של עניין..... אני משתמש במשקפיים שהזמנתי מהאתר העולמי של ה IPSC

http://www.ipsc.org/store/storeeq.htm

תמונה
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.

לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.

ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד