נושא מאוד קשה
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
נושא מאוד קשה
חברים ואחים לנשק, אמש נודע לי שהנער שהתאבד ביבנה http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/017/863.html הוא בנו של שוטר איתו עבדתי המון פעמים בשנים האחרונות.
גם המקרה המאוד קשה שהתרחש בראש-העין שם התאבד נער מול מצלמת הרשת שלו לעיניי גולשים נדהמים מוכר לי מקרוב דרך קשר משפחתי של אשתי.
אין לי מילים, אין דרך לנסות ולהבין את אשר עובר על האבות שהפקירו את נשקם ובניהם נטלו באמצעותם את חייהם..
לרגע... לשניה.... לקמצוץ של זמן..... בלי שום תרוץ, שום סיבה או נסיבה... לעולם.. נשק פרוק למקום נעול.... מייד
כולי תקווה שבעתיד לא נשמע יותר על מקרים כאלו.
יהי זכר הילדים ברוך.

גם המקרה המאוד קשה שהתרחש בראש-העין שם התאבד נער מול מצלמת הרשת שלו לעיניי גולשים נדהמים מוכר לי מקרוב דרך קשר משפחתי של אשתי.
אין לי מילים, אין דרך לנסות ולהבין את אשר עובר על האבות שהפקירו את נשקם ובניהם נטלו באמצעותם את חייהם..
לרגע... לשניה.... לקמצוץ של זמן..... בלי שום תרוץ, שום סיבה או נסיבה... לעולם.. נשק פרוק למקום נעול.... מייד
כולי תקווה שבעתיד לא נשמע יותר על מקרים כאלו.
יהי זכר הילדים ברוך.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
צר לי מאוד לשמוע על מקרים מעין אלו, אבל הנשק הוא רק אמצעי.
איני חס וחלילה מטיף להשארת נשק דרוך בסלון, אבל עם כל הצער, אדם בעל נטיות אובדניות אם לא ימצא נשק, יבלע כדורים, לא ימצא כדורים יקפוץ... כל מקרה טראגי לגופו של עניין ולצערי, הנחושים כמעט תמיד מצליחים בסופו של דבר. יהי זכרם ברוך ושתנוח נשמתם בשלום.
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
מצער מאוד
מקרה מצער מאוד אבל בכל זאת צריך לשמור על האקדח להביא ולנעול מידי הילדים.
ברור שמי שרוצה להתאבד ימצא דרך, אבל אם נקשה עליו אז אולי הוא יתחרט.
ברור שמי שרוצה להתאבד ימצא דרך, אבל אם נקשה עליו אז אולי הוא יתחרט.
- סליקאי כסף

דניאל, תרשה לי לחלוק עליך בדבר קטן. אמנם, מי שרוצה להתאבד אכן ימצא דרך - אבל אחוז ההצלחה של התאבדות עם כלי נשק חם גבוה בהרבה - לו אותו נער היה בולע כדורים, יתכן שניתן היה להציל אותו. מי שירה בעצמו, קצת יותר קשה. מעבר לכך, לפעמים עצם זמינות האמצעי עלול להוות את הטריגר, כי אם הוא מתלבט לגבי האיך - עוד יש זמן לחשוב ולהתחרט. ואכן נכון - סביר שמי שנחוש ימצא את הדרך (נכתב לאחר שיחה עם מישהו מתחום בריאות הנפש).
I think, therefore I am. I think
איש גדול,
אכן לזמינות האמצעי יש משקל מסוים, אבל גם אין גבול למגוון האפשרויות שעומדות בפני אותו אחד שנחוש בדעתו לבצע את זה. בליעת גלולות זה אחד האמצעים הבודדים שיותר "סלחנים" ומאפשרים דרך חזרה..אבל מרבית האמצעים הם לא כאלה.
לפני כחודשיים התאבדה בקפיצה ממרפסת ביתה ברחוב בן גוריון בגבעתיים מול נערה בת 17...זה פחות הירואי מאשר ותופס כותרות מאשר שימוש בנשק חם -- אבל לא פחות קטלני ולא יותר סלחני.
א.
אכן לזמינות האמצעי יש משקל מסוים, אבל גם אין גבול למגוון האפשרויות שעומדות בפני אותו אחד שנחוש בדעתו לבצע את זה. בליעת גלולות זה אחד האמצעים הבודדים שיותר "סלחנים" ומאפשרים דרך חזרה..אבל מרבית האמצעים הם לא כאלה.
לפני כחודשיים התאבדה בקפיצה ממרפסת ביתה ברחוב בן גוריון בגבעתיים מול נערה בת 17...זה פחות הירואי מאשר ותופס כותרות מאשר שימוש בנשק חם -- אבל לא פחות קטלני ולא יותר סלחני.
א.
- תרמתי למען הסליק

איש גדול,
יש לי רתיעה מסוימת מלעסוק בנושא זה עקב הכאב של כל מי שארוע כזה נגע בו.
יחד עם זאת, אני חייב לשאול, יש לך סטטיטיקה סדורה בעניין זה?
יש לי רתיעה מסוימת מלעסוק בנושא זה עקב הכאב של כל מי שארוע כזה נגע בו.
יחד עם זאת, אני חייב לשאול, יש לך סטטיטיקה סדורה בעניין זה?
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר