אקדח הצתה מרכזית + אקדח ספורט
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
ואם בהתחכמות סגנונית עסקינן לגבי מקצוע עריכת הדין, נשאלת השאלה: מה זה שחור וחום ונראה נהדר על עורך דין?
ת: כלב רוטווילר
ת: כלב רוטווילר
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
מי יודע באיזה אקדח התחרה אבי מור
דני שלום,
תודה על הברכות וההערכה.
אגב, סתם בשביל לסבר את האוזן, יריתי באקדח הנחות ביותר מבחינה טכנית מכל האקדחים שהיו בתחרות.
אני מתחרה עם קולט טרופר MKIV מיימי אנטיוכוס קוקוס ששלט בארץ ב-1722.5 לפנה"ס והאקדח הזה נמצא ככל הנראה בחפירות שכן יש עליו עוד חול.
ברצינות, האקדח הוא בין 30-35 שנה, שחוק מאד מבחוץ אבל תקין מאד מבפנים. רכשתי אותו בלהב לפני כמה שנים תמורת 100 ש"ח. חברי הטוב יוסי גוריון עשה לי קת אורטופדית, ועם האקדח הזה וכדורי בלייזר תוצרת CCI, בעלי תרמיל אלומיניום, וקליעי עופרת WC בני יותר מעשר שנים, ניצחתי.
אין לי פייתון ולא סמיט 686 שלא לדבר על אקדחים אולימפיים בקוטר 0.32 כמו המרלי, וולטר ועוד, הלוואי והיה לי.
תודה על הברכות והקרדיט,
אבי
תודה על הברכות וההערכה.
אגב, סתם בשביל לסבר את האוזן, יריתי באקדח הנחות ביותר מבחינה טכנית מכל האקדחים שהיו בתחרות.
אני מתחרה עם קולט טרופר MKIV מיימי אנטיוכוס קוקוס ששלט בארץ ב-1722.5 לפנה"ס והאקדח הזה נמצא ככל הנראה בחפירות שכן יש עליו עוד חול.

ברצינות, האקדח הוא בין 30-35 שנה, שחוק מאד מבחוץ אבל תקין מאד מבפנים. רכשתי אותו בלהב לפני כמה שנים תמורת 100 ש"ח. חברי הטוב יוסי גוריון עשה לי קת אורטופדית, ועם האקדח הזה וכדורי בלייזר תוצרת CCI, בעלי תרמיל אלומיניום, וקליעי עופרת WC בני יותר מעשר שנים, ניצחתי.
אין לי פייתון ולא סמיט 686 שלא לדבר על אקדחים אולימפיים בקוטר 0.32 כמו המרלי, וולטר ועוד, הלוואי והיה לי.

תודה על הברכות והקרדיט,
אבי
- סליקאי ארד
אבי,
לא משנה הדרך, משנה התוצאה, כמו שאמרה המורה להנדסה.. כל הכבוד.
(לונג טיים נו סין, ביום ראשון ?)
לא משנה הדרך, משנה התוצאה, כמו שאמרה המורה להנדסה.. כל הכבוד.
(לונג טיים נו סין, ביום ראשון ?)
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד