איזה דגם של גלוק?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
איזה דגם של גלוק?
שלום בירשותי זיג זוואר 228 אני רוצה להחליף אותו לגלוק יש איזה דגם ספציפי שמומלץ??
אני רוצה לירכוש את ה17Cטוב לא טוב אשמח עם תעזרו.
אני רוצה לירכוש את ה17Cטוב לא טוב אשמח עם תעזרו.
אם אתה מגביל את הדיון לקוטר 9 מ"מ, זה מסתכם במה שנוח לשאת ומה שנוח ומדויק בירי.
מומלץ לך להשוות את ה-17 וה-19, עם ובלי "מפצה סטייה" (דגמי C). כף יד גדולה תטה את כף המאזניים לכיוון ה-17 וצורך בהסלקה בנשיאה יומיומית ייצור העדפה לדגם 19. אני אישית יריתי הרבה ב-17 וב-17C לפני שרכתי אקדח אבל סגרתי על ה-19 בגלל צורך בהסלקה (כמובן ניתן להסליק גם את ה-17).
ה-17 מעט גדול יותר מהזיג 228 וה-19 מעט קטן יותר.
מומלץ לך להשוות את ה-17 וה-19, עם ובלי "מפצה סטייה" (דגמי C). כף יד גדולה תטה את כף המאזניים לכיוון ה-17 וצורך בהסלקה בנשיאה יומיומית ייצור העדפה לדגם 19. אני אישית יריתי הרבה ב-17 וב-17C לפני שרכתי אקדח אבל סגרתי על ה-19 בגלל צורך בהסלקה (כמובן ניתן להסליק גם את ה-17).
ה-17 מעט גדול יותר מהזיג 228 וה-19 מעט קטן יותר.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
כף היד שלי בינונית לו גדולה
ואני רוצה להחליף את הזיג ביגלל מישקל והיכולת ללכת עם הגלוק בלי נרתיק ולא לחשוש מחלודה
באופן אובייקטיבי (יחסית
) המעבר לגלוק רק יעשה לך טוב, הנדסת אנוש יותר טובה ותכנון מוצלח יותר של אקדח, התנהגות טובה יותר בירי, הדק - וקשה לי לומר את זה כי יצטטו אותי אח"כ - יותר טוב.
סובייקטיבית, טרם שאתה אץ רץ לרכוש את הגלוק אחוז בו ונסה אותו בידך שלך ובשום פנים ואופן אל תקנה אקדח שלא ניסית בירי. יש הרבה גלוקים ואני בטוח שלא תהיה לך בעיה לנסות את כל הדגמים.
סובייקטיבית, טרם שאתה אץ רץ לרכוש את הגלוק אחוז בו ונסה אותו בידך שלך ובשום פנים ואופן אל תקנה אקדח שלא ניסית בירי. יש הרבה גלוקים ואני בטוח שלא תהיה לך בעיה לנסות את כל הדגמים.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
Re: כף היד שלי בינונית לו גדולה
galss כתב:ואני רוצה להחליף את הזיג ביגלל מישקל והיכולת ללכת עם הגלוק בלי נרתיק ולא לחשוש מחלודה
משקל וגודל מהווים בהחלט שיקול.... לשאת את האקדח ללא נרתיק -- ממש לא מומלץ מכל הבחינות.
א.
- תרמתי למען הסליק

גלוק 19C
ממליץ בחום על גלוק 19C אקדח מעולה שעם מספר שיפורים הופך להיות נוח יותר ויעיל יותר.. שלא לדבר על משקל יחסי נמוך משאר האקדחים.
גלוק זה גלוק זה גלוק!
ארנולד כתב:אכן חלודה זה עקב אכילס של אקדחי זיג ודבר שבעלי גלוק נוטים לשכוח שהיא קיימת (על האקדח של מישהו אחר).
לי יש ששה נרתיקים שונים לגלוק שלי ואני רק מתחיל את האוסף.
ארנולד, אני מבין שבלוק הוא אקדח מאוד לא נוח לנשיאה וכבר לפחות שישה נרתיקים שניסית לא פתרו את הבעיה ???
סתאאאם סתאאםם... צפירת ארגעה....
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
Safariland 6280 - נשיאה גלויה במדים המכובדים של המדינה
פובוס פדל - הסלקה חורפית עם צורך חגירה והורדה מהירה
Galco Concealable - הסלקה חורפית ליום שלם
C-Tac - הסלקה קיצית
SmartCarry - הסלקה בבריכת שחייה (למשל)
פאוץ' - בשביל להפחיד כל מי שחושב שפאוץ' מכיל אקדח
פובוס פדל - הסלקה חורפית עם צורך חגירה והורדה מהירה
Galco Concealable - הסלקה חורפית ליום שלם
C-Tac - הסלקה קיצית
SmartCarry - הסלקה בבריכת שחייה (למשל)
פאוץ' - בשביל להפחיד כל מי שחושב שפאוץ' מכיל אקדח
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
הצעדן כתב:ארנולד כתב:אכן חלודה זה עקב אכילס של אקדחי זיג ודבר שבעלי גלוק נוטים לשכוח שהיא קיימת (על האקדח של מישהו אחר).
לי יש ששה נרתיקים שונים לגלוק שלי ואני רק מתחיל את האוסף.
ארנולד, אני מבין שבלוק הוא אקדח מאוד לא נוח לנשיאה וכבר לפחות שישה נרתיקים שניסית לא פתרו את הבעיה ???![]()
סתאאאם סתאאםם... צפירת ארגעה....
יכול להיות שלבחור יש 6 אקדחים שהוא לא מספר לך עליהם.... ימותו הקנאים
א.
- תרמתי למען הסליק

- תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד