מקיאבלי ונשק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מקיאבלי ונשק
בתקופה האחרונה יצא לי לפגוש הרבה (א)נשים שמביעים דעתם הנחרצת נגד נשיאת נשק פרטי בכלל ונגד נשיאתו באופן בלתי מוסלק בפרט.במידה ויש כאן כאלה שנתקלו בתגובות כאלה,ומאחר ובדר"כ רוב האנשים האלה הם סטודנטים/יות תאבי הומניזם ופילוסופיה,הרי ציטוט מהפילוסוף הידוע מקיאבלי,בנוגע נשיאת נשק (נכתב לפני כשלוש מאות שנה):
among other things,lack of weaponary leads to disrispect by your felow men.
ובעברית- בין השאר,אי נשיאת נשק גורמת לזלזול בך מצד הסובבים.
among other things,lack of weaponary leads to disrispect by your felow men.
ובעברית- בין השאר,אי נשיאת נשק גורמת לזלזול בך מצד הסובבים.
- סליקאי זהב
- סליקאי זהב
רצונו של אדם כבודו ,וכמו שאני מכבד את מי שלא אוהב נשקים למרות שדעתו בנושא שונה משלי ,על "שונאי האקדחים" למיניהם לכבד אותי .

חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב
דווקה בזמן האחרון עקב המצב הביטחוני "הגרוע " (בלשון המעטה) לא יצא לי להיתקל בשאלות מדוע אני נושא אקדח.
תמיד שמח ללמוד משהוא חדש!!!
roibes@HOTMAIL.CO.IL
roibes@HOTMAIL.CO.IL
אין סיבה שהוא לא ידע מהאקדח.
ברגע ששומר או מאבטח מתכוון לבדוק אותי (בדיקה בטחונית) אני מציג לו את הרישיון לנשיאת נשק.
סיטואציה שמצדיקה את המעשה:
שומר בכניסה לקניון שכל היום שואל אנשים "יש נשק" בודק אותכם ללא השאלה "יש נשק".
ברגע שהשומר יגלה שיש עליכם נשק ירוץ לא בראש שהוא שאל אותכם אם יש נשק (מתוך הרגל).
אני לא רוצה להמשיך אתם בטח מבינים איך השומר יכול להגיב (יש לשומר נשק וגם שרירים).
למה ליגרום לצרות ליפני בדיקה ביטחונית תציגו את הרישיון.
ברגע ששומר או מאבטח מתכוון לבדוק אותי (בדיקה בטחונית) אני מציג לו את הרישיון לנשיאת נשק.
סיטואציה שמצדיקה את המעשה:
שומר בכניסה לקניון שכל היום שואל אנשים "יש נשק" בודק אותכם ללא השאלה "יש נשק".
ברגע שהשומר יגלה שיש עליכם נשק ירוץ לא בראש שהוא שאל אותכם אם יש נשק (מתוך הרגל).
אני לא רוצה להמשיך אתם בטח מבינים איך השומר יכול להגיב (יש לשומר נשק וגם שרירים).
למה ליגרום לצרות ליפני בדיקה ביטחונית תציגו את הרישיון.
ידידי ...
אני לא מן המתחכמים... יש רישיון מנוילן ויש תעודות לרוב.
מקום שאני נכנס בו יום יום ואני מרגיש שעושים צחוק מן המונח 'שמירה' אני מרשה לעצמי להתנהג כך ולהצטרף לחגיגת הליצנות...
שאלה אותי ידידה שלומדת איתי מה רצה ממני השומר ביודעה שאני נושא נשק היא פשוט נשפכה מצחוק ... אחרת היינו בוכים ממצב זה, ובצדק.
אני לצערי לא ארחיב שנושא כיוון שאשכול דומה נמחק על ידי נועם בצדק.
אני לא מן המתחכמים... יש רישיון מנוילן ויש תעודות לרוב.
מקום שאני נכנס בו יום יום ואני מרגיש שעושים צחוק מן המונח 'שמירה' אני מרשה לעצמי להתנהג כך ולהצטרף לחגיגת הליצנות...
שאלה אותי ידידה שלומדת איתי מה רצה ממני השומר ביודעה שאני נושא נשק היא פשוט נשפכה מצחוק ... אחרת היינו בוכים ממצב זה, ובצדק.

אני לצערי לא ארחיב שנושא כיוון שאשכול דומה נמחק על ידי נועם בצדק.
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
דבר נוסף ...
זה מזכיר לי את השאלה מלפני כמה ימים על מאבטחי נשיא ארה"ב שלא נראים משום מה בתצלומי הטלויזיה בעוד אנו בארץ רואים את מאבטחים בנשקים שלופים כל אימת ילך שר או רה"מ...
ובכן מסתבר שללכת עם כל הכוח ועם הראש בקיר זו לא תמיד השיטה הכי חכמה
גם לפתוח תיקים לזקנות ולהציק לנשים בהריון עם שני ילדים קטנים שמנדנדים לה בכניסה לקניון זה לא שיא החכמה
הבעיה שעוד לא הגענו לשלב הפעלת השכל ואנו עדיין בשלב הפעלת הכוח והפוזה שמשרה אווירת ביטחון מלאכותית על העם.
אני בן איכפתי, אני נוהג להעיר בתקיפות לאנשים שחונים בחניות נכים לדוגמא, אבל אני לא מוצא לנכון להתחיל להסביר לשומר מה לעשות לכן אני 'זורם' איתו ...
זה מזכיר לי את השאלה מלפני כמה ימים על מאבטחי נשיא ארה"ב שלא נראים משום מה בתצלומי הטלויזיה בעוד אנו בארץ רואים את מאבטחים בנשקים שלופים כל אימת ילך שר או רה"מ...
ובכן מסתבר שללכת עם כל הכוח ועם הראש בקיר זו לא תמיד השיטה הכי חכמה
גם לפתוח תיקים לזקנות ולהציק לנשים בהריון עם שני ילדים קטנים שמנדנדים לה בכניסה לקניון זה לא שיא החכמה
הבעיה שעוד לא הגענו לשלב הפעלת השכל ואנו עדיין בשלב הפעלת הכוח והפוזה שמשרה אווירת ביטחון מלאכותית על העם.
אני בן איכפתי, אני נוהג להעיר בתקיפות לאנשים שחונים בחניות נכים לדוגמא, אבל אני לא מוצא לנכון להתחיל להסביר לשומר מה לעשות לכן אני 'זורם' איתו ...
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
זה מזכיר לי את שנה א' בביה"ס לרפואה באוניברסיטת תל אביב. לשמחתי השומרים כבר רגילים לראות סטודנטים שרוצים להיכנס לאוניברסיטה עם גולגולות, צלעות, חוליות הקשורות בחוט, סקלפלים, וכו'. ההנחה היחידה שעשינו הייתה שלא היינו לוקחים חלקי אדם משומרים בפורמלין הביתה לצורכי לימוד עצמי.
לגבי שומרים כבר דיברנו על הקשר בין peanuts ו- monkeys. בשונה מהרגלי הרגיל והמגונה, לא אתרום לנושא זה.
לגבי שומרים כבר דיברנו על הקשר בין peanuts ו- monkeys. בשונה מהרגלי הרגיל והמגונה, לא אתרום לנושא זה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד