מועדון הפרגית המשוגעת
במועדון הפרגית זה רק נוצה או כל העוף...
האמת היא שבהקלר אנד עוף, כשהעסק מתחמם, אפשר להלוות למועדון של אילן כמכשיר צלייה אבל עדיין אין ולא יהיה כמו שמחת ברביקיו ב C! מחסנית +P+ בטריפל טאפים זריזים ויש לך WELL DONE
האמת היא שבהקלר אנד עוף, כשהעסק מתחמם, אפשר להלוות למועדון של אילן כמכשיר צלייה אבל עדיין אין ולא יהיה כמו שמחת ברביקיו ב C! מחסנית +P+ בטריפל טאפים זריזים ויש לך WELL DONE
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
מקורות יודעי דבר מדווחים לי כי יש צפי לפעילות מנדיבולרית סוערת בקרב אוחז הקלר ואוחז כ'ג מסוימים.... 
ידידי היקרים בתור קרניבור אולטרה עם מקורות מוסמכים לדבר (אמריקה הדרומית) זה ידוע שהבקר בארץ קשה לכן אני ממליץ על מועדון הפרגית המשוגעת, במידה ומועדון הפרה יחשוק במפגש משלים נמצא את הפשרה.
אופנועים,נשים (היום רק אחת --מה נעשה),אקדחים,רובים,פול,צלילה טכנית ולא בסדר הזה כל הזמן
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
יואב ידידי האופנוען,
הבקר שלנו קשה? נו טוף... עוד פעם קניתה סוליית נעל צבאית מהקפאה עם מים מוספים [ושכחו להוסיף פוספטים לריכוך אחרי השרייה בטון מלח...] וכל הטוב הזה בתור "בשר טרי" עלק...
לדידי פרות הבשן מרמה"ג וחברותיהן לצרחת מהגליל לא פחות טובות מכל פרה שיושנה שמקורה בדרום אמריקה...
אז נכון שזה לא כו הפרות היפניות ששותות בירה ומקבלות מסז'ים פעמיים ביום, אבל עדיין יש בארצנו בשר טרי איכותי. רק צריך לדעת היכן לקנות.
יש כאן כמה עדים לאיכות בשר שטעמו בעבר איזה ביס או שניים ממה שהובא ונצלה עבורם
וכל זה עוד לפני הקמת מועדון מעלי הריר המשוגעים. [אופסססס... סליחה, מועדון הפרה המשוגעת...
]
הבקר שלנו קשה? נו טוף... עוד פעם קניתה סוליית נעל צבאית מהקפאה עם מים מוספים [ושכחו להוסיף פוספטים לריכוך אחרי השרייה בטון מלח...] וכל הטוב הזה בתור "בשר טרי" עלק...
לדידי פרות הבשן מרמה"ג וחברותיהן לצרחת מהגליל לא פחות טובות מכל פרה שיושנה שמקורה בדרום אמריקה...
אז נכון שזה לא כו הפרות היפניות ששותות בירה ומקבלות מסז'ים פעמיים ביום, אבל עדיין יש בארצנו בשר טרי איכותי. רק צריך לדעת היכן לקנות.
יש כאן כמה עדים לאיכות בשר שטעמו בעבר איזה ביס או שניים ממה שהובא ונצלה עבורם
וכל זה עוד לפני הקמת מועדון מעלי הריר המשוגעים. [אופסססס... סליחה, מועדון הפרה המשוגעת...
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב

המלצה לשני מקומות בי-ם שאפילו כשרים...
CANELLA
רח' שלומציון
1878
מול מלון הילטון הישן
פרותועגלים רכים, עסיסיים לתפארת פרות ישראל
רבותי עם כל הכבוד ויש כבוד יש הבדל גדול מאד בין הבשר הקיים פה בארץ לבשר הגדל בדרום אמריקה ואני אחרי שטעמתי בשר בברילוצ'ה ובואנוס איירס ובמקומות מהסוג הנל יכול אני לומר בפה מלא שיש הבדל גדול ואפילו מאד.
אבל בתור אחד שחייב לצרוך בשר לפחות פעם פעמיים ביום (ומי שראה אותי יכול להעיד על כך) אני מתפשר בפירוש על איכות הבשר פה בארץ ואני מקווה שאני לא מעליב אישית איזה מגדל בשר אחד או שניים.
אילן,
שום דבר אישי אני בטוח שהבקר שלך מצויין.
אבל בתור אחד שחייב לצרוך בשר לפחות פעם פעמיים ביום (ומי שראה אותי יכול להעיד על כך) אני מתפשר בפירוש על איכות הבשר פה בארץ ואני מקווה שאני לא מעליב אישית איזה מגדל בשר אחד או שניים.
אילן,
שום דבר אישי אני בטוח שהבקר שלך מצויין.
אופנועים,נשים (היום רק אחת --מה נעשה),אקדחים,רובים,פול,צלילה טכנית ולא בסדר הזה כל הזמן
אולי בשנים האחרונות, ובגלל זה אתה רואה נהירה המונית של דרום אמריקאים לארץ,
אבל זה עדיין לא מעיד על איכות הבשר פה בארץ.
אבל לאחרונה ביקרתי בארה"ב והתרשמתי לטובה, במסעדות מסוימות אתה יכול למצוא ניו-יורק סטריפ (28OZ) כמובן באיכות טובה מאד, אך אם תכנס למקומות רשתיים כגון APPEL BEE וכו' לא תמצא בשר טוב.
אבל זה עדיין לא מעיד על איכות הבשר פה בארץ.
אבל לאחרונה ביקרתי בארה"ב והתרשמתי לטובה, במסעדות מסוימות אתה יכול למצוא ניו-יורק סטריפ (28OZ) כמובן באיכות טובה מאד, אך אם תכנס למקומות רשתיים כגון APPEL BEE וכו' לא תמצא בשר טוב.
- סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד