H&k USP
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
H&k USP
אז כנראה שאני אחליף את האקדח לאחד מאלו (כמצויין בכותרת)
האם יש להשיג כאלה משומשים? (לא ראיתי בפורום סחר...)
מה אמור להיות המחיר?

האם יש להשיג כאלה משומשים? (לא ראיתי בפורום סחר...)
מה אמור להיות המחיר?
hk
אני הייתי ממליץ להימנע משימוש באקדחים משומשים,שכן אין לנשק שאתה רוכש "הסטוריה" מתועדת כמו לרכב למשל.מאין לך שהקודם לא התפתה לירות בו כדורי עוזי או כדורי אבש"ש.נקודה נוספת,רוב יצואניות הנשק האירופאיות (חוץ מגלוק האוסטרית,שנמצאת בשלבי ליקוק תחת מאסיביים לישראל... וממדינות מזרח אירופה) מטילות נכון לעכשיו אמברגו נשק על ישראל.חלקן רק על חלפים,חלקן רק על הנשק עצמו.חלקן באופן גורף.לצערינו,HK שייכת לחברות האלה.נסה חברה אחרת.מה רע ב...גלוק?
- סליקאי זהב
Re: hk
יובל כתב:נקודה נוספת,רוב יצואניות הנשק האירופאיות (חוץ מגלוק האוסטרית,שנמצאת בשלבי ליקוק תחת מאסיביים לישראל... וממדינות מזרח אירופה) מטילות נכון לעכשיו אמברגו נשק על ישראל.חלקן רק על חלפים,חלקן רק על הנשק עצמו.חלקן באופן גורף.לצערינו,HK שייכת לחברות האלה.נסה חברה אחרת.מה רע ב...גלוק?
עד כמה שידוע לי גם אוסטריה היא חלק מהאמברגו (שמונע ייצוא נשק וחלקיו לאזורי לחימה בעולם). הייבוא של הגלוק נעשה דרך מדינות מזרח אירופה בדרך לא דרך ע"י סוחרי נשק פרטיים. הנשק עובר מספר ידיים ולכן מחיריו גבוהים יחסית.
ראובן.
קולונל ידידי, אינך בור כלל וכלל.
USP זו משפחה של אקדחים, שבאים במגוון קטרים, אורך, ומטרה.
מכיוון שאין ממש כתובת מסודרת של "המשפחה" הזאת, אני מצרף לינק של כל הכלים של HK, ושם גם מופיע "USP Series".
http://www.hkpro.com/contents.htm
USP זו משפחה של אקדחים, שבאים במגוון קטרים, אורך, ומטרה.
מכיוון שאין ממש כתובת מסודרת של "המשפחה" הזאת, אני מצרף לינק של כל הכלים של HK, ושם גם מופיע "USP Series".
http://www.hkpro.com/contents.htm
"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
תגובה לראובן
שלום ראובן.
חברת "גלוק" האוסטרית מחוברת חזק לישראל,ולו בשל העובדה כי הממסד הבטחוני בארץ הוא היחיד שחתם איתה חוזה כספקית בלעדית של נשק קצר קנה ( טוב,מלבד פולין ופינלנד).שאר המדינות כבולות לתעשיות הנשק המקומיות,או למסורות עתיקות יומין.כיוון שכך,ולאור הבעיות הפוליטיות שהתגלעו בין ישראל ובין אוסטריה על רקע פרשת היידר,אוסטריה לא מטילה אמברגו,לפחות לא באופן בולט ומוצהר.אגב,לגלוק יש מפעל גדול מאוד בארה"ב,גדול יותר מזה האוסטרי,המייצר גלוקים במפרט אמריקני (השונה מזה הישראלי.הצינה היא ממתכת "רגילה",השונה מזו הישראלית.גם מערכת הקפיץ עברה רוויזיה).
חברת "גלוק" האוסטרית מחוברת חזק לישראל,ולו בשל העובדה כי הממסד הבטחוני בארץ הוא היחיד שחתם איתה חוזה כספקית בלעדית של נשק קצר קנה ( טוב,מלבד פולין ופינלנד).שאר המדינות כבולות לתעשיות הנשק המקומיות,או למסורות עתיקות יומין.כיוון שכך,ולאור הבעיות הפוליטיות שהתגלעו בין ישראל ובין אוסטריה על רקע פרשת היידר,אוסטריה לא מטילה אמברגו,לפחות לא באופן בולט ומוצהר.אגב,לגלוק יש מפעל גדול מאוד בארה"ב,גדול יותר מזה האוסטרי,המייצר גלוקים במפרט אמריקני (השונה מזה הישראלי.הצינה היא ממתכת "רגילה",השונה מזו הישראלית.גם מערכת הקפיץ עברה רוויזיה).
- סליקאי זהב
היבוא של גלוק מתבצע בעיקר מבעל הזיכיון של יבוא גלוק לחוף המזרחי בארה"ב,
שהוא, כמו שאתם יכולים לתאר לעצמכם - ישראלי לשעבר...
רוב הגלוקים שיובאו בשנה/שנתיים האחרונות הגיעו מאוסטריה לארה"ב ומשם לארץ, ולפיכך העלות.
יש עוד כמה יבואנים - כמו "כוונות טובות" שמיבאים דרך צד ג' גם הם, מאותו אדם בארה"ב ודרך סוחרי נשק במזרח אירופה.
שהוא, כמו שאתם יכולים לתאר לעצמכם - ישראלי לשעבר...
רוב הגלוקים שיובאו בשנה/שנתיים האחרונות הגיעו מאוסטריה לארה"ב ומשם לארץ, ולפיכך העלות.
יש עוד כמה יבואנים - כמו "כוונות טובות" שמיבאים דרך צד ג' גם הם, מאותו אדם בארה"ב ודרך סוחרי נשק במזרח אירופה.
איציק אלנבוגן
מדריך ירי
מדריך ירי
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד