השירות בבול מטווחים

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

השירות בבול מטווחים

על ידי בכור עטיה » 20 פברואר 2003, 18:25

שלום לכם,
לפני מס' שבועות הייתי בבול כי רצית לקנות את הכוונת האופטית של oko עבור רובה הצייד שלי.
כאשר פניתי אל אחד המוכרים שהיה מאחורי הדלפק הוא עשה לי טובה "מאוד גדולה" כאשר התייחס אליי.
למרות כל השאלות ששאלתי התשובה היחידה שקיבלתי היתה: "המחיר 1600 ש"ח take it or leave it".
זאת הייתה הפעם הראשונה (וכמובן האחרונה) שביקרתי במקום עד כדי כך לא שירותי. אני יותר לא אחזור למקום כזה.
אני בעצמי עבדתי תקופה מאוד ארוכה בחנות נשק, ומעולם לא ניתקלתי ביחס שירותי כזה ללקוחות.
חשבתי שמטרתו של עסק (במיוחד קטן וישראלי) הוא לעודד את הקונים דרך כלי הנשק כמובן אך גם דרך השרות.
חוץ מזה איש שירות בעל אופי כזה ללקוחות, הייתי משאיר בבית ולא בעסק.
מטרתו של עסק היא למשוך לקוחות ולא להבריח אותם.

אתם לא חייבים להסכים איתי אך זו דעתי.

שיהיה לכם יום נעים
בכור
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי haim » 20 פברואר 2003, 20:12

אני לא יודע עם מי דיברתה בבול אבל מה שאתה מתאר לא מתאים בכלל לרושם שאני קיבלתי בבול.

בבול יש אנשים (עובדי המקום) מאוד נחמדים שנותנים שירות טוב+.

אני מציע לך לחזור לבול ואני בטוח שתקבל שירות מצוין.

חיים
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

Re: השירות בבול מטווחים

על ידי ראובן טל » 20 פברואר 2003, 20:18

בכור עטיה כתב:למרות כל השאלות ששאלתי התשובה היחידה שקיבלתי היתה: "המחיר 1600 ש"ח take it or leave it".

בקיצור אם לא מורידים מחיר, השרות מתחת לכל ביקורת. זאת כוונתך?
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי amnon » 20 פברואר 2003, 20:50

reuvenp9 מה קורה איתך? אני ממש לא הבנתי את זה כמוך! לדעתי המוכר צריך לספק יותר פרטים מאשר משפט כמו "המחיר 1600 ש"ח take it or leave it".
לצערי גם אני נתקלתי ביחס מזלזל ב"בול". אחרי ששמעתי הרבה תשבוחות על האקדחים שלהם הלכתי לחנות כדי לבדוק את האופציה להחלפת היריחו שלי ב"בול". המוכר לא הביע נכונות לנדב מידע פרט למחיר היבש. הייתי צריך לתת "שאלות מנחות" ולשמוע תשובות קצרות תוך שהמוכר מגלה סימנים של חוסר סבלנות.
והכי גרוע, חוסר היושר וההגינות. "האקדח שלך שווה בחוץ מקסימום 400 ש"ח אם בכלל תמצא לו קונה. אני אתן לך עליו זיכוי של 200-300 ש"ח".
כמי שמעורה בשוק אני יודע בוודאות שהאקדח שלי שווה כ-1500 ש"ח. אין לי בעיה שלא יזכו אותי בכלל בבול, אבל אני לא מוכן שיעבדו עלי ויתיחסו אלי כאל מטומטם!
הם אולי בונים אקדחים מעולים, אבל נחמדים הם לא :!: (לפחות לא מי שאיתו דיברתי).
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ראובן טל » 20 פברואר 2003, 21:01

אומר לך את האמת, יכול להיות שהשרות של המוכרים במטווח בול דרוש שיפור. אבל הרבה פעמים יש תחושה של אצבע קלה על ההדק באמירת ביקורת.
הביקורת שנכתבת באתר נקראת ע"י מאות אנשים שאח"כ מספרים לאחרים את מה שהם שמעו. ביקרתי היום באחד המטווחים והראיתי לו בגאווה את התעודה היפיפיה שוובי עשה. בעל המטווח אמר לי שהוא חושב לפרוש מהנוכחות שלו (ברשימת נותני ההנחות) לאחר שהושמץ ע"י אחד מהחברים. אני הייתי עד לאשכול שדן בהשמצה ההיא ואני אומר בוודאות שהיא לא היתה נכונה.
אלא מה, הגיע כנראה לקוח, שאל שאלה, לא קיבל תשובה מיידית כי המוכר היה בטלפון וגם באמצע מכירה למישהו אחר, והקונה נידנד, והקונה הפריע, והקונה זילזל, והמוכר זרק אותו מהחנות.

בקיצור צריך סיבה מאוד טובה וברורה כדי להגיד ביקורת על מטווח. זו דעתי.

ראובן.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי amnon » 20 פברואר 2003, 21:07

אתה בהחלט יכול להגיד שקיבלת שירות טוב במקום מסוים, אך לא לשלול את העובדה שבאותו מקום מישהו אחר קיבל שירות גרוע. בשביל אותו אחד הוא קיבל 100% של שירות גרוע, למרות שאולי ב-90% מהמקרים השירות הוא מצוין.
הביקורת אכן צריכה להיות עיניינית ונטולת מניעים אישיים לנקמה/פגיעה בעסק. אסור בהחלט לסתום את הפיות של החברים בפורום. אפשר להגיד ללקוח "אני עסוק כרגע ואשמח לעזור לך כשאתפנה" מבלי לפגוע בו.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ג'וקר » 20 פברואר 2003, 21:10

REUVENP9 צודק(לדעתי )

גם אני ביקרתי לא פעם בבול ותמיד קיבלתי יחס טוב .
אינני יודע מה היתה הסיטואציה שבה מדובר ,אולם אל תטעו לחשוב שאנו כקונים תמיד "תלית שכולה תכלת" .לפעמים אנו מנדנדים, "ממהרים מאוד" ורוצים תשובה מיידית למרות שהמוכר עסוק עם מישהוא אחר,....-לכן לא רצוי לצאת בהשמצה כזו ,וחןץ מזה יש לנו את "הסליק יסדר" ואפשר בשלב ראשון לפנות למנהלי הפורום ולנסות לברר מה פשר היחס שקיבלנו ורק אם גם אז לא יסתדר ניתן לספר לכולנו בפורום זה מה קרה -- את כ ל מה שקרה ולא במשפט אחד .
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי GUSS » 20 פברואר 2003, 21:19

ראובן אל תבהל מאיום שלהורדת אחוזי ההנחה או ביטולה ,,לרוב הפרה מעונינת מאד ,מאד ,מאד, להניק את העגל שלה ,,, :wink:
מצד שני אל לנו ליפול על התחת למשמע --10% הנחה,,, לעיתים כדאי לקרא את חתימתי :wink:
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי werewolf » 20 פברואר 2003, 22:21

"בכור עטיה", ו"amnon"' אין לכם מושג כמה אתם טועים!!!
ראשית, חשוב לי להבהיר כי אין לי שום קשר למטווח "בול" והיום זה היה ביקורי הראשון במקום.
אני ועוד מס' חבריי הסליק (doron-30, yoav30, Nailicq, boltik)שהינו במקום לרגל יום הולדתו של "דרור_ע" (בהזדמנות זו, שוב מזל טוב דרור) מעבר לעובדה שהצוות ב"בול" איפשר לנו לחגוג לדרור את יום הולדתו, כפי שראוי וצריך לחגוג לחבריי הסליק יום הולדתם -במטווח כמובן, הם איפשרו לנו, כפי שניסחו זאת הייטב"doron-30" ו"yoav30" "לפתוח לדרור שולחן" וקיבלנו מהם את מלוא תשומת הלב והעזרה הנדרשת. בנוסף, הצוות ב"בול"איפשר לנו להשתמש במטווח עד ממש כיבוי האורות במקום. יתרה מזאת, אני שמחשיב עצמי לאדם מאוד מחושב ושקול, מרוב הכיף וההנאה מהדרכתו מעוררת ההתלהבות של
"yoav30", שכחתי להשאיר כדורים למלא את המחסניות בסיום המטווח.(אני בטוח שזה קרה לרובנו מתי שהוא.... :wink: )
וכאמור, בגלל שב"בול" נתנו לנו לירות ממש עד השניה האחרונה של הסגירה, הם כבר סגרו קופה ולא יכלו למכור לי כדורים. אך ב"בול" מצאו פיתרון- הם לא נתנו לי ללכת ללא כדורים במחסנית, "אין בכלל בעיה..." והם נתנו לי כדורים על מנת שאוכל לחזור לביתי שמח ובעל אפשרות להגן על עצמי בעת הצורך. מעשה זה נדיר מאוד בחברתנו :!: (הייתי במספיק מטווחים בעברי ולא זכיתי ליחס כזה מעולם)
על כך, על היחס המשפחתי והחם ועל הרבה יותר, אני מודה לצוות ה"בול". אותי הם הרוויחו בתור לקוח חדש ואני מציע לכולכם לבקר שם.
לסיום, אני מצטרף לחברי "reuvenp9" -אין סיבה להשמיץ ולחרוץ את דינו של המקום בגלל ניסיון של אדם בודד ואפילו לא של שניים. אך בהחלט אם מדובר במגמה שחוזרת על עצמה, שווה לציין זאת, אך לא לשכוח חברים, אל לנו לנצל את כוחנו לרעה!!! תבדקו היטב היטב לפני שאתם יוצאים בהצהרות ומפרסמים משהו בפומבי!

נ.ב
בהזדמנות זו אשמח להודות שוב ליואב, חבר הסליק, שהעביר לנו היום את המטווח בכיף, במקצועיות וסיפק לנו הרבה הנאה ולמידה מהמטווח. תרגלנו בין השאר, ירי מאחורי מחסות, תפעול מעצורים ועוד.
נערך לאחרונה על ידי werewolf בתאריך 20 פברואר 2003, 22:26, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי ג'וקר » 20 פברואר 2003, 22:25

מצטער שלא יכלתי להגיע ,חזרתי מהעבודה ב 20.00 בערך . :cry:

(נשמע כיף :cry: )
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי werewolf » 20 פברואר 2003, 22:54

לא נורא ידידי, פעם הבאה. :wink:
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי סלבו » 20 פברואר 2003, 23:33

דרור, מקווה שנהנתם, חבל שלא יכולתי להגיע :cry:

בכל מקרה, מזל טוב! :D
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי דוד69 » 20 פברואר 2003, 23:48

כמו שידידי הצעיר werewolf כתב קיבלתו שירות ללא דופי.
כאמור לכולנו יש "ימים טובים ורעים" ובוודאי במקום כמו בול יש יותר ממוכר אחד.
הכל תלוי בנסיבות.
אבל- היחס אותו קיבלנו היום היה יחס של בית!!
ביחס כזה יש רק בשלושה מקומות (ותאמינו לי היתי בהרבה מטווחים)
נשק הגלליל
מאיר רוט
בול.

ולכן גם אני בדעה: אין להשליך ממקרה בודד על הכלל. ולכל מקום יש "יום טוב ויום רע".

ושוב תודב לכל החברה שהיו היום בבול, ובמיוחד למדריכנו האהוב Yoav30/31/32... :wink:
שקרע אותנו בתרגיל המעצורים (6 מעצורים על 8 כדורים בשלוש מחסניות על שני אקדחים) צריך פסיכומטרי מה?
מצטער שלא נשארתי עד הסוף מישהוא צריך לעבוד לא?
אבל לכבודכם שמתי חתימה חדשה מהיום. :oops:
סליקאי כסף

על ידי דרור_ע » 21 פברואר 2003, 00:13

ביקורת היא חשובה, וחשוב אף יותר לשמוע את צידו של הסוחר. יחד עם זאת אני מאמין שתהליך ההידברות בין הקונה הממורמר לסוחר אינו צריך להיות שקוף לכלל החברים, אלא רק תוצאותיו. ולשם כך יש "הסליק יסדר".

לגבי הביקור בבול היום ראו את הודעתי החדשה בנושא...
כשאיש קטן עושה צל גדול,
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי mizi » 21 פברואר 2003, 00:20

מעניין שנפגעי השירות בבול מתחלפים, אבל סנגורי בול קבועים....

---
סליקאי ארד
סליקאי ארד

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד