והפעם, לשם שינוי, פוליטיקה!
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
והפעם, לשם שינוי, פוליטיקה!
לאור המהפך בפריימריז של שינוי ועלייתו של רון לווינטל למקום מכובד ביותר במפלגה זאת, אולי סוף סוף נראה "שינוי בשינוי" בעניין רישוי הנשק בישראל.
רון לווינטל עבר אצלי קורס ירי מעשי בזמנו, במטווח בול, אולי נשאר קצת טעם של "אחים לנשק" בין שאר הנושאים לקידום.
אגב, אם אמצא, וגם אצליח להמיר ולהעלות לאתר: יש לי על קלטת אייטם שלם בתוכניתו של רון, "חכם בלילה", על נושא ירי מעשי, אייטם בו צברתי "זמן מסך" לא מבוטל.
רון לווינטל עבר אצלי קורס ירי מעשי בזמנו, במטווח בול, אולי נשאר קצת טעם של "אחים לנשק" בין שאר הנושאים לקידום.
אגב, אם אמצא, וגם אצליח להמיר ולהעלות לאתר: יש לי על קלטת אייטם שלם בתוכניתו של רון, "חכם בלילה", על נושא ירי מעשי, אייטם בו צברתי "זמן מסך" לא מבוטל.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
- סליקאי זהב

- סליקאי ארד

בואו ניקח את הדיון חזרה למה ש(כך אני מאמין לפחות) היתה כוונת המשורר...
אם לאחר המהפכים הפוליטיים שהתרגשו עלינו, מישהו מבאי האתר מכיר מישהו שעלה לגדולה באחת המפלגות - לא חשוב איזו, לא חשוב מאיזו עדה, לא משנה גיל גזע מין כלכלה...
כל מי שמכיר - ייכבד נא ויכתוב לאותו נבחר ציבור פוטנציאלי את דעתו בנושא ואת מישנתנו הסדורה.
אולי כך נוכל להשפיע ולא רק להצביע.
ובא לצביון גואל...
אם לאחר המהפכים הפוליטיים שהתרגשו עלינו, מישהו מבאי האתר מכיר מישהו שעלה לגדולה באחת המפלגות - לא חשוב איזו, לא חשוב מאיזו עדה, לא משנה גיל גזע מין כלכלה...
כל מי שמכיר - ייכבד נא ויכתוב לאותו נבחר ציבור פוטנציאלי את דעתו בנושא ואת מישנתנו הסדורה.
אולי כך נוכל להשפיע ולא רק להצביע.
ובא לצביון גואל...
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק

אולי יהיו כאלו שלא מסכימים איתי, אבל אני מרגיש שענף הירי הוא תחום שאוכל את עצמו. אתה רוצה לאחוז בנשק, אבל אתה לא רוצה שלאחרים יהיה. יש שאומרים זאת בפירוש ויש את אלו שרק טוענים שמי שמחזיק נשק ולא מתאמן בקביעות הוא מסוכן לסביבה. לדעתי חוץ ממי שענף הירי הוא פרנסתו, אין כ"כ הרבה שתומכים בהרחבתו. לכן אנשים במוקדי השפעה שיש להם מודעות ספורטיבית או בטחונית לא בהכרח יתמכו. חוץ מזה שזה אף פעם לא פופולרי לפוליטיקאי לתמוך בענף הנשק כי הוא לא רוצה להיתפס כמיליטריסט.
שורה תחתונה: צריך לקחת דוגמא מארה"ב שם הנושא מעוגן בחוקה. להזכירכם לנו אין חוקה, ובחוקי היסוד אין שום איזכור לנושא.
שורה תחתונה: צריך לקחת דוגמא מארה"ב שם הנושא מעוגן בחוקה. להזכירכם לנו אין חוקה, ובחוקי היסוד אין שום איזכור לנושא.
שי
"חבריך נחוצים להישרדותך, הם מספקים לאויב מישהו אחר לירות עליו"
"חבריך נחוצים להישרדותך, הם מספקים לאויב מישהו אחר לירות עליו"
הNRA שולח שאלונים למועמדים לקונגקס בנוגע לדעות שלהם בנושא, ומפרסם את התשובות... והציבור מסיק את מסכנותיו (יש כאלה שמצביעים דווקה נגד אלו עם הציון ה"טוב")
ואולי נחקה זאת?
ואולי נחקה זאת?
Every good Communist should know that political power grows out of the barrel of a gun, and that gun must remain firmly in the hands of the state.
Mao Tse Tung
Mao Tse Tung
- סליקאי כסף

עכשיו אני מבין למה דר' גולאש מתמחה בילדים.
לא ככה וובי ?
כל הזמן טענתי שנשק זה לא למשרד הפנים,
זה למשרד החינוך האגף לחינוך מיוחד.
חינוך ילדים שלא התבגרו !
עזבו אותכם נשק תתבגרו אתם כבר לא בסדיר...
לכו שחקו מטקות.
לא ככה וובי ?
כל הזמן טענתי שנשק זה לא למשרד הפנים,
זה למשרד החינוך האגף לחינוך מיוחד.
חינוך ילדים שלא התבגרו !
עזבו אותכם נשק תתבגרו אתם כבר לא בסדיר...
לכו שחקו מטקות.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
shandsh כתב: אתה רוצה לאחוז בנשק, אבל אתה לא רוצה שלאחרים יהיה.
בדיוק. זה מאוד דומה למאבק של "ירוקים" לצימצום של כמות המכוניות בכבישים. כאילו הם עצמם מוכנים לנסוע בעגלה עם סוס. המחשבה הישראלית המסורתית מסתכמת לצערי ברצון לנהל ולתת רשיונות על ידי גורמים שמינו את עצמם, ולא משנה עד כמה מצומצם המעגל. הכי כייף לראות מדריכי ירי מטיפים כאן פילוסופיה בגרוש על "כן התבגרות-לא התבגרות", למרות שמדובר בעצם בהרחבת בסיס פרנסתם.
אני לגמרי מסכים עם Hungarfield, Devil's Advocate ואחרים. צריך לאמץ פעילות של NRA בארה"ב למודל. אבל בואו נסכים לפחות בחוג המצומצם הזה למה אנו חוטרים. לדעתי המחנה המשותף הנו הזרה למדיניות הרשיונות שהייתה קיימת עד 1996. האם אני צודק?
- סליקאי ארד

אלכס
לפני/אחרי 1996, פחות חשוב,לפי דעתי.
הכי טוב היה אילו היו מבטלים את התבחינים הקיימים ומאפשרים לכל אזרח שעשה צבא (כמובן שישנם חריגים,אולם גם בהם ניתן לטפל, בכיוון החיובי
), אולם להתנות את קבלת הרשיון במעבר קורס מסודר,מעין מיני קורס ירי מעשי, וכן באימונים סדירים אחת לתקופה, ולא, כשאני אומר תקופה, אני לא מתכוון פעם בשלוש שנים.
לצערי shandsh צודק.
כבר יצא לי לשמוע על אנשים, המוכרים לציבור בישראל, אשר בבעלותם כלי ירייה אחד לפחות, אולם עקב כך שנשיאת הנשק עלולה לפגוע במעמדם/עמדותיהם, הם מעדיפים להצניע את עובדת היותם נושאי נשק.
לפני/אחרי 1996, פחות חשוב,לפי דעתי.
הכי טוב היה אילו היו מבטלים את התבחינים הקיימים ומאפשרים לכל אזרח שעשה צבא (כמובן שישנם חריגים,אולם גם בהם ניתן לטפל, בכיוון החיובי
אנשים במוקדי השפעה שיש להם מודעות ספורטיבית או בטחונית לא בהכרח יתמכו. חוץ מזה שזה אף פעם לא פופולרי לפוליטיקאי לתמוך בענף הנשק כי הוא לא רוצה להיתפס כמיליטריסט
לצערי shandsh צודק.
כבר יצא לי לשמוע על אנשים, המוכרים לציבור בישראל, אשר בבעלותם כלי ירייה אחד לפחות, אולם עקב כך שנשיאת הנשק עלולה לפגוע במעמדם/עמדותיהם, הם מעדיפים להצניע את עובדת היותם נושאי נשק.
אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד