ציין לייזר

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

ציין לייזר

על ידי benbenam » 24 ינואר 2006, 21:23

שלום לכולם...ואני שמח להתחבר לפורום המרשים...
לאחרונה קניתי טארוס מילניום (PT609) לאחר שנים של ברטה 022 (בכייף... - ויריתי בו ה-מ-ו-ן).
לאחר המעבר (המדהים) ל 9ממ עם קנה קצרצר ו"נביחה" מפתיעה משהו (בטח אחרי יבבה קלושה של ה - 022....) ברצוני לבחון קנייה של ציין לייזר. בחנתי את ה M6 המרשים - אבל - אני ממש אבל ממש לא צריך פנס....
מישהו מכיר חברה או דגם ספיציפי של ציין לייזר (בלבד) לטארוס PT609 (כמו ה - 111 מטיטניום, אך עם 13 כדור ולא 11).
ובכלל מה דעת המקצוענים על צייני לייזר בימנו?
אני עקרונית מקפיד להתאמן ולירות כ 250כדור בחודש בממוצע...
אמיר
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

ציינים

על ידי Gadi77 » 24 ינואר 2006, 23:17

קח בחשבון שציין לייזר אינו אפקטיבי לרוב באור היום
עד כמה שידוע לי לאקדח שלך אין מסילת פיקטיני, לכן M6 וציינים אחרים המתלבשים על המסילה לא יתאימו לך.
ישנו ציין הקרוי lasermax שמחליף את הקפיץ המחזיר. אני לא בטוח שיש לזה דגם המתאים לאקדח שלך,בטוח יש מישהו באתר שיודע...המחיר של הציין מעל 2000 ש"ח והחיסרון הגדול שלו שלא ניתן לאפס אותו בארץ אלא רק במפעל.

ציין נוסף שיכול להתאים הינו lasergrip שנצמד לידית אחיזה, לא ראיתי בארץ
אני לא חבר במועדון הפרה המשוגעת
שוקל לפתוח מועדון בעצמי!!!
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: ציינים

על ידי נועם » 24 ינואר 2006, 23:26

Gadi77 כתב:ישנו ציין הקרוי lasermax שמחליף את הקפיץ המחזיר. אני לא בטוח שיש לזה דגם המתאים לאקדח שלך,בטוח יש מישהו באתר שיודע...המחיר של הציין מעל 2000 ש"ח והחיסרון הגדול שלו שלא ניתן לאפס אותו בארץ אלא רק במפעל.

ציין נוסף שיכול להתאים הינו lasergrip שנצמד לידית אחיזה, לא ראיתי בארץ

גדי,

את לייזרמקס לא מאפסים, הקרן מקבילה לקנה ומנצנצת באיזור הפגיעה המשוער שאליו אתה מכוון. (הבעייה היחידה עם הציין הזה, שאינו מתאים לדגמי C של גלוק, ובמקרה הזה, צריך לשלוח את הכלי עם הציין ליצרן לצורך התאמה. הבעיה איננה קיימת בדגמי גלוק הרגילים אלא בדגמי C בלבד)

ציין לייזרמקס עולה כ 2900 ש"ח לערך.. היית קרוב .. :wink:

לייזרגריפ - יש בארץ, לפרטים אנא פנה לאבי מור הוא מייבא אותם לארץ, אגב, את הלייזרגריפ ניתן לאפס !!!
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

חחח

על ידי Gadi77 » 25 ינואר 2006, 00:12

טוב לדעת :lol:
אני לא חבר במועדון הפרה המשוגעת
שוקל לפתוח מועדון בעצמי!!!
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי הכנרתי » 25 ינואר 2006, 06:48

נועם, לא שאני מתכוון לקנות. סתם לידע כללי, מה בדיוק הבעיה של הלייזרמקס עם דגמי הC?
מטרת העל: לחזור הביתה בשלום!

***__ מדריך ירי __***
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 25 ינואר 2006, 08:28

אם אתה באמת הולך על ציין לייזר את תקנה משהו רציני, כל הצעצועים בסגנון BEAMSHOT ודומיהם לא שווים את הכסף.
LASERMAX ו-LASER GRIP מוצרים טובים, אבל אישית אני לא מת עליהם.
LASERMAX לא ניתן לאיפוס, או יותר נכון ניתן לאיפוס רק על ידי הייצרן שנמצא בארה"ב.
LASER GRIP קטן מדי לדעתי...

לפני כמה חודשים ראיתי בלה"ב ציין ליזר שנראה טוב..הוא עולה כמה אלפי שקלים, אבל לא הייתי הולך על פחות מזה.

א.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי נועם » 26 ינואר 2006, 01:56

הכנרתי כתב:נועם, לא שאני מתכוון לקנות. סתם לידע כללי, מה בדיוק הבעיה של הלייזרמקס עם דגמי הC?

מההסבר שקיבלתי מאמיר שושני - הנציג הרשמי של לייזרמקס לאגן המזרחי של הים התיכון והסביבה הקרובה, הבעייה נעוצה במקבילות הציין לקנה, תקלה שנפתרת על ידי טיפול בציין ובכלי עצמו אצל היצרן (לייזרמקס) ולאחר מכן, כאמור, היא נפתרת.. הבעייה היחידה שלנו האזייאתים, היא להעביר את הכל עם הציין לארה"ב וחזרה.. :wink:
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי הכנרתי » 26 ינואר 2006, 08:15

ואני חשבתי שכל ההבדל במבנה בין C לרגיל הוא 2 חורים בקנה ובמחלק....
מטרת העל: לחזור הביתה בשלום!

***__ מדריך ירי __***
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי דורגל » 26 ינואר 2006, 08:54

אולי מישהו מבעלי הציינים יכול להסביר לי בשביל מה זה טוב ?? כלומר חוץ מאשר להיראות מגניב, הרי באופן מעשי אין לציין כל שימוש טקטי, אפילו יחידות מיוחדות לא עושות בו שימוש. ואם בקליעה עסקינן, האם לא עדיף לעבוד על כוונות הברזל ?? בשלושת אלפים ש"ח אפשר להשיג מיומנות טובה מאוד.

וסקר קטן, לכמה מאיתנו כאן בסליק יש ציין ??
"The quickest way to end a war is to lose it"
George Orwell
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי itamar » 26 ינואר 2006, 09:09

דורגל כתב:אולי מישהו מבעלי הציינים יכול להסביר לי בשביל מה זה טוב ?? כלומר חוץ מאשר להיראות מגניב, הרי באופן מעשי אין לציין כל שימוש טקטי, אפילו יחידות מיוחדות לא עושות בו שימוש. ואם בקליעה עסקינן, האם לא עדיף לעבוד על כוונות הברזל ?? בשלושת אלפים ש"ח אפשר להשיג מיומנות טובה מאוד.

וסקר קטן, לכמה מאיתנו כאן בסליק יש ציין ??

דבר ראשון תניח שאם לא היה לציין שימוש מבצעי אז לא היו ממציאים אותו ולא היו מייצרים אותו.
הגאדג'ט הזה נוצר כתוצאה מדרישה של כוחות ביטחון/צבא למיניהם והם גם הצרכן העיקרי שלו.

ציין ליזר מאד נח ביחוד כשיש לך מערכת ראיית לילה על הראש, וחוסך לך מיקוד על כוונות הברזל.
אבל כמה אזרחים הולכים עם מערכת ראיית לילה? :roll:

כוונות זוהרות + פנס מספיקות לגמרי לשימוש אזרחי. אני חושב שכוונות זוהרות זה MUST.

א.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

ציין לייזרלטאורוס

על ידי benbenam » 29 ינואר 2006, 01:21

ראשית תודה על התגובות - למדתי המון.
שנית לטאורוס PT609 ומילניום יש מגעות מתחת לקנה (מסילות) זהות לגלוק 19 (לא יודע לאיזה דגם - אבל אני אבדוק...)
האם הציינים אינם יעילים ביום כלל ? מה דעתכם האם שווה את הכסף ??? לאור העובדה שאני כן יורה לא מעט ומשתדל להתאמן פעם בחודש לפחות. אבל לאקדח המדובר יש רתע לא קטן ("נביחה") ו.. איך אומרים אני מוטרד מהיריה הראשנה...
רעיונות ?
אמיר
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 29 ינואר 2006, 07:42

הציינים עם נקודה אדומה לא שווים ביום.
היחידים שכן שווים הם אלה עם קרן ליזר בצבע ירוק - אבל מה אם אתה רוצה לקנות אחד, אז תתכונן להוציא איזו אלפיה (אני מתכוון של דולרים).

ציין ליזר לא יעזור לך להתגבר על רתע. מה שכן יעזור לך זה אימון מסודר.
הייתי מציע לך להשקיע את הכסף שהתכוננת להשקיע בציין בקורס ירי מעשי טוב ובתחמושת -- לא תצטער על זה.

א.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי trooperglock » 29 ינואר 2006, 07:54

מצטרף לאיתמר ואחרים כאן..... שלושת אלפים ש"ח על כדורים ואימונים יקנו לך יכולות ששום לייזר לא יקנה...
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.

לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.

ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

ציין לייזר.....

על ידי benbenam » 30 ינואר 2006, 00:40

תודה לכולם.
קיבלתי את עצתכם (כיוון שתחמושת אינה בעייה...(צהל...) אלך להגביר את כמות האימונים שלי...
תודה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי דורגל » 30 ינואר 2006, 09:18

כיוון שתחמושת אינה בעייה...(

אפשר להיות חבר שלך ??
"The quickest way to end a war is to lose it"
George Orwell
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף