אינפורמציה בחוט
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אינפורמציה בחוט
חברות, שלום
אני להאביר בכבל זה של אינטרנטה, קובץ גדולה גדולה למחשב של אישה של לאוניד...אני לאשות קופי ופיסט (כמו פיסט פיסט בשביל אמרת לחתולה קישטה מכאן...).
אחשיו, אני במקום אמרת קופי ופיסק, אני לאסות MOV בשביל קובץ....אישה של לאוניד באמצע לאסות זה בריסט...RESET.....כל קובץ זה הלכת פקקט... אני מהר לשאול, אם אני לא מנתקת זה חוט ממחשב שלי ושל אישה של לאוניד, זה קובץ עוד בתוך חוט ???
איך אני להוציא זה קובץ של סרט מתוך של חוט ???
דחופה מאוד חברים חברות...
אני להאביר בכבל זה של אינטרנטה, קובץ גדולה גדולה למחשב של אישה של לאוניד...אני לאשות קופי ופיסט (כמו פיסט פיסט בשביל אמרת לחתולה קישטה מכאן...).
אחשיו, אני במקום אמרת קופי ופיסק, אני לאסות MOV בשביל קובץ....אישה של לאוניד באמצע לאסות זה בריסט...RESET.....כל קובץ זה הלכת פקקט... אני מהר לשאול, אם אני לא מנתקת זה חוט ממחשב שלי ושל אישה של לאוניד, זה קובץ עוד בתוך חוט ???
איך אני להוציא זה קובץ של סרט מתוך של חוט ???
דחופה מאוד חברים חברות...
פשוט מאד.
אתה לוקח מחשב של אישה של ליאוניד ומרים אותו יותר גבוה ממחשב שלך.
כמובן שאתה לא מנתק את החוט, עד שכל הקובץ לא חוזרת אחורה.
אם לא מצליח, עושה הפוך:
שם על ריצפה מחשב שלך ועל השולחן זה של אישה של לאוניד, וקצת מנער אותו. כל קובץ חוזרת למחשב שלך.
בהצלחה!
אתה לוקח מחשב של אישה של ליאוניד ומרים אותו יותר גבוה ממחשב שלך.
כמובן שאתה לא מנתק את החוט, עד שכל הקובץ לא חוזרת אחורה.
אם לא מצליח, עושה הפוך:
שם על ריצפה מחשב שלך ועל השולחן זה של אישה של לאוניד, וקצת מנער אותו. כל קובץ חוזרת למחשב שלך.
בהצלחה!
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
לא טוב להחזיר את הקובץ אחורה, הוא ישמר על הדיסק הפוך.
כדי לשמור את הקידוד המקורי של הקובץ - File Header בהתחלה ו File end בסוף, יש לעשות קשר בכבל בצד של המחשב המקבל (או לחנוק את הכבל באזיקון-בזהירות שניתן יהיה לפתוח אח"כ) ובצד של השולח ולהזהר לא לפצל את הקובץ, אח"כ להפוך את הכיוון של הכבל ולפתוח את האזיקון ככה שישפך בחזרה למחשב המקורי.
אם מדובר בכבל USB 2 מהסוג שמרוח מבפנים בטפלון, אפשר פשוט לנער את הכבל עד שהקובץ יתהפך בחזרה.
כדי לשמור את הקידוד המקורי של הקובץ - File Header בהתחלה ו File end בסוף, יש לעשות קשר בכבל בצד של המחשב המקבל (או לחנוק את הכבל באזיקון-בזהירות שניתן יהיה לפתוח אח"כ) ובצד של השולח ולהזהר לא לפצל את הקובץ, אח"כ להפוך את הכיוון של הכבל ולפתוח את האזיקון ככה שישפך בחזרה למחשב המקורי.
אם מדובר בכבל USB 2 מהסוג שמרוח מבפנים בטפלון, אפשר פשוט לנער את הכבל עד שהקובץ יתהפך בחזרה.
מי אמר אני ולא קיבל ?
פותחת חוט
צריך פותחת חוט ושמה חוט במיקרו 10 שניים.
אחר כך לוקחת חוט חם ליד מחשב קר ומהחום הסרט חוזרת למחשב.
אחר כך לוקחת חוט חם ליד מחשב קר ומהחום הסרט חוזרת למחשב.
- סליקאי כסף

6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד