התאחדות הקליעה
מאיפה השמועות ?
מעניין מהיכן מגיעות השמועות הללו.
- סליקאי כסף
דון יקר
בד"כ אני כמי שמוציא הודעות לתקשורת - מעודכן בסדר היום של הישיבות ובדו"ח לאחריהן.
ולעיתים רחוקות אנחנו גם מוציאים הודעה.(האחרונה תחמושת מאיליי ומתן וילנאי)
"מישהו אמר"
מעניין שזה לא היה בסדר היום,
מעניין של"מישהו" אין שם (או צ'ומפי...)
ככל שזה קשור לי - אשמח להסביר לכולם למה שני הצדדים יפסידו ממהלך כזה,
אך כמי שפרש מכל פעילות וממתין למחליף אני לא מתכוון לעשות יותר מאשר להביע את דעתי.
יש בעלי תפקידים והם יחליטו.
אגב דון תן מועד ואני מזמין את ההנהלה והועדה לירי מה השיא? אלי לפגש משותף והכל עלי.
את הכפפה הזו זרקתי יותר מפעם ולא הרימו !
בד"כ אני כמי שמוציא הודעות לתקשורת - מעודכן בסדר היום של הישיבות ובדו"ח לאחריהן.
ולעיתים רחוקות אנחנו גם מוציאים הודעה.(האחרונה תחמושת מאיליי ומתן וילנאי)
"מישהו אמר"
מעניין שזה לא היה בסדר היום,
מעניין של"מישהו" אין שם (או צ'ומפי...)
ככל שזה קשור לי - אשמח להסביר לכולם למה שני הצדדים יפסידו ממהלך כזה,
אך כמי שפרש מכל פעילות וממתין למחליף אני לא מתכוון לעשות יותר מאשר להביע את דעתי.
יש בעלי תפקידים והם יחליטו.
אגב דון תן מועד ואני מזמין את ההנהלה והועדה לירי מה השיא? אלי לפגש משותף והכל עלי.
את הכפפה הזו זרקתי יותר מפעם ולא הרימו !
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
שמועות
חברים יקרים
תראו איך אנחנו נותנים שיסחבו אותנו באף.
הרי כולם הכחישו, אז איך אילן ידידי אתה נותן שיסחבו אותך לאן שאינך רוצה ללכת, מה יש להסביר למי שבכלל לא שאל.
ולעינין חברים לא רק שאין מגמה כזו ואולי אני תמים?,להפך הנהלת ההתאחדות מאשרת בתקנון החדש זכות השתתפות והצבעה לאגודות (עמותות ) של הירי המעשי, אז איך מכאן הגענו לשמועות הנ"ל,
אני מקווה שיחד נצעיד את הירי המעשי קדימה
יאיר
תראו איך אנחנו נותנים שיסחבו אותנו באף.
הרי כולם הכחישו, אז איך אילן ידידי אתה נותן שיסחבו אותך לאן שאינך רוצה ללכת, מה יש להסביר למי שבכלל לא שאל.
ולעינין חברים לא רק שאין מגמה כזו ואולי אני תמים?,להפך הנהלת ההתאחדות מאשרת בתקנון החדש זכות השתתפות והצבעה לאגודות (עמותות ) של הירי המעשי, אז איך מכאן הגענו לשמועות הנ"ל,
אני מקווה שיחד נצעיד את הירי המעשי קדימה
יאיר
יאיר דוידוביץ
מנכ"ל התאחדות הקליעה בישראל
לחשוב חיובי
מנכ"ל התאחדות הקליעה בישראל
לחשוב חיובי
Re: שמועות
התאחדות הקליעה בישראל כתב:הנהלת ההתאחדות מאשרת בתקנון החדש זכות השתתפות והצבעה לאגודות (עמותות ) של הירי המעשי
אם הצלחתי לקרוא את השורות ואת מה שבינהן - אזי ישנה הצדקה גמורה לחיוך שעל פני.
צעד קטן לאדם, צעד ענק לירי המעשי בישראל.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
בואו נדייק בעובדות -
מי שמוסמך להחליט על שינוי התקנון זה לא ההנהלה אלא האסיפה הכללית של ההתאחדות, שהתכנסה בשבוע שעבר לאסיפה שלא מן המנין לדון בהצעות לשינוי התקנון הקיים (כבר משנת 1993). האסיפה טרם סיימה את העבודה, ולאחר שלוש שעות מעייפות הוחלט להמשיך את הדיון בישיבה נדחית. לא היה מה לספר לאילן, כי הוא לא חמור ורק לחמור מראים חצי עבודה.
לאחר שהאסיפה הכללית תסיים לדון בכל ההצעות לשינויים ותאשר את התקנון כולו כמקשה אחת הוא יוגש לרשם העמותות. רק לאחר שרשם העמותות יאשר את התקנון הוא ייכנס לתוקף. נכון לעכשיו קובע התקנון שבתוקף, שלמועדוני ירי מעשי אין זכות הצבעה.
הסעיף האחרון שנדון היה אכן מתן זכות הצבעה למועדוני ירי מעשי (למעשה - ביטול הסעיף הקובע שרק מועדונים הפעילים בירי אולימפי זכאים להצביע באסיפה הכללית).
ובהזדמנות זו - להתראות לאוטובוס - התחנה הבאה קנטון בעוד חמש שנים.
מי שמוסמך להחליט על שינוי התקנון זה לא ההנהלה אלא האסיפה הכללית של ההתאחדות, שהתכנסה בשבוע שעבר לאסיפה שלא מן המנין לדון בהצעות לשינוי התקנון הקיים (כבר משנת 1993). האסיפה טרם סיימה את העבודה, ולאחר שלוש שעות מעייפות הוחלט להמשיך את הדיון בישיבה נדחית. לא היה מה לספר לאילן, כי הוא לא חמור ורק לחמור מראים חצי עבודה.
לאחר שהאסיפה הכללית תסיים לדון בכל ההצעות לשינויים ותאשר את התקנון כולו כמקשה אחת הוא יוגש לרשם העמותות. רק לאחר שרשם העמותות יאשר את התקנון הוא ייכנס לתוקף. נכון לעכשיו קובע התקנון שבתוקף, שלמועדוני ירי מעשי אין זכות הצבעה.
הסעיף האחרון שנדון היה אכן מתן זכות הצבעה למועדוני ירי מעשי (למעשה - ביטול הסעיף הקובע שרק מועדונים הפעילים בירי אולימפי זכאים להצביע באסיפה הכללית).
ובהזדמנות זו - להתראות לאוטובוס - התחנה הבאה קנטון בעוד חמש שנים.

nobody expects the spanish inquisition
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד