קורס מאבטחי מוס"ח
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
קורס מאבטחי מוס"ח
אני אמור לעבור מחר קורס מאבטחי מוס"ח האם מישהו יודע מה התכנים שלו?
(מפאת בטחון שדה נא לכתוב לי לפרטי)
(מפאת בטחון שדה נא לכתוב לי לפרטי)
בבקשתה....
אתה מבקשתה אני להגיד.
אני לאבור זה בקורס אצל מוסך של בשוורצה, מה קורים אותו אודד (בתל-אביבה מאחורה של סינרמה).
1) פותחת תיק בקשה
2) אדון, זה יש בנשק
3) זה תיק של אדון ?
4) מישו לתת משו לאדון בשביל אישה במקום אחרת ?
5) אדון לארוזת תיק לבד ?
6) תיק באדון כל זה בזמן ?
7) אדון, לא לוקח זה צ'בקה של מוסך
אדון, לאזוב זה בוקסה של מוסך
9) אדון, אתה לשלם בשביל פלגים זה בברקס של קרבורתור ?
10) אדון...פותחת תיק בבקשה
אתה מבקשתה אני להגיד.
אני לאבור זה בקורס אצל מוסך של בשוורצה, מה קורים אותו אודד (בתל-אביבה מאחורה של סינרמה).
1) פותחת תיק בקשה
2) אדון, זה יש בנשק
3) זה תיק של אדון ?
4) מישו לתת משו לאדון בשביל אישה במקום אחרת ?
5) אדון לארוזת תיק לבד ?
6) תיק באדון כל זה בזמן ?
7) אדון, לא לוקח זה צ'בקה של מוסך
9) אדון, אתה לשלם בשביל פלגים זה בברקס של קרבורתור ?
10) אדון...פותחת תיק בבקשה
ACS ידידי היקר,
אני לא מפרט היכן ומה, אבל חלק מתוכניות ההכשרה (קורסים שאני העברתי בעצמי לאותם הגופים..) תכניהם, דרישות ועוד מופיעות באתרי המשרדים הממשלתיים, רק צריך לנבור.
גרוע מכך, באתר של משרד ממשלתי כלשהוא, ישנה תוכנית אבטחה מפורטת ביותר של אתר מסויים ברמה של תיק שטח, והיא משמשת כדוגמה לבניית תיק אבטחה עבור אותו סוג של פעילות.
ולך שמש דארלינג,
שלושה ימי שמש לא יעשו לך רע אלא רק טוב. תביא שתייה, כובע והרבה נכונות ללמוד , לא משהו בשמיים, אבל יכול להיות שתחווה חוויה ..
בימים כתיקונם, אולי היית עובר אצלי את הקורס, אבל היום, איל וונטילו פאנצ'ארה.. לצערי..
לא רץ יותר לאף מקום בהוראת הרופאים.. 
אני לא מפרט היכן ומה, אבל חלק מתוכניות ההכשרה (קורסים שאני העברתי בעצמי לאותם הגופים..) תכניהם, דרישות ועוד מופיעות באתרי המשרדים הממשלתיים, רק צריך לנבור.
גרוע מכך, באתר של משרד ממשלתי כלשהוא, ישנה תוכנית אבטחה מפורטת ביותר של אתר מסויים ברמה של תיק שטח, והיא משמשת כדוגמה לבניית תיק אבטחה עבור אותו סוג של פעילות.
ולך שמש דארלינג,
שלושה ימי שמש לא יעשו לך רע אלא רק טוב. תביא שתייה, כובע והרבה נכונות ללמוד , לא משהו בשמיים, אבל יכול להיות שתחווה חוויה ..
בימים כתיקונם, אולי היית עובר אצלי את הקורס, אבל היום, איל וונטילו פאנצ'ארה.. לצערי..
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד