שאלה בנושא וולטר p99
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלה בנושא וולטר p99
שלום רב
אני שוקל לרכוש וולטר p99 .
משהו יכול לומר לי מהו סדר גודל של מחירו ? (חדש)
היכן ניתן למצא אותו ? (במיכלין בחיפה אין)
תודה על העזרה
אני שוקל לרכוש וולטר p99 .
משהו יכול לומר לי מהו סדר גודל של מחירו ? (חדש)
היכן ניתן למצא אותו ? (במיכלין בחיפה אין)
תודה על העזרה
- סליקאי ארד

מחירים - בערך (ושוב, בערך) כמו גלוק משופר (כ"ד), למצוא ? כנראה שבחודשים הקרובים יהיו כמה בארץ.. אם אתה נעול על P99, כדאי שתמתין. אם לחוץ ומחפש פולימרי, שקול גלוק.
לגבי איפה ? ... יש פרסום בראש הדף, תלחץ על הקישור ותגיע.
לגבי איפה ? ... יש פרסום בראש הדף, תלחץ על הקישור ותגיע.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
- סליקאי ארד

- סליקאי ארד

לפני כשנתיים היתה לי אפשרות לבדוק אותו מבחינת התאמה (ללא ירי) והוא נראה לי מתאים.
אז עכשיו לפני שאני קונה רציתי להשלים את הבדיקה ע"י ירי אולם בינתיים לא הצלחתי למצא
מישהו שמחזיק אותו......
במקביל עשיתי חיפוש ברשת באתרים אמריקאים לגבי דעות על הנשק: (p99 review )
והאמת שלא התלהבתי: קיימים דיווחים על סדק בחלק הפולימרי, התפרקות מחסנית, אם כי בסה"כ הדיווחים אוהדים . (אז נכון שזה שדיווח על סדק מציין שקיבל ללא תמורה אקדח חדש מ walther)
אז עכשיו לפני שאני קונה רציתי להשלים את הבדיקה ע"י ירי אולם בינתיים לא הצלחתי למצא
מישהו שמחזיק אותו......
במקביל עשיתי חיפוש ברשת באתרים אמריקאים לגבי דעות על הנשק: (p99 review )
והאמת שלא התלהבתי: קיימים דיווחים על סדק בחלק הפולימרי, התפרקות מחסנית, אם כי בסה"כ הדיווחים אוהדים . (אז נכון שזה שדיווח על סדק מציין שקיבל ללא תמורה אקדח חדש מ walther)
- סליקאי ארד

arw_62 כתב:במקביל עשיתי חיפוש ברשת באתרים אמריקאים לגבי דעות על הנשק: (p99 review )
נכון שהאינטרנט זה מקום טוב לקבל אינפורמציה אבל אתה צריך לקחת הכל בפרופורציות מתאימות.
בפורומים אנשים לרוב מדווחים על בעיות שיש להם בכלים שהם קנו, אבל קח בחשבון שאת הרוב הדומם והמרוצה אתה פשוט לא שומע. קח בחשבון גם שלכל מוצר אפילו הכי טוב בעולם יכול לצאת פגום מבית החרושת. אתה אף פעם לא יכול לדעת אם אתה נופל על אחד כזה.
לגבי רמת שירות לקוחות כמו בארה"ב ואחריות לכל החיים -- שכח מזה. בארה"ב יש לכל החברות הגדולות נציגות רשמית, שוק אזרחי גדול ותחרות גדולה. פה בארץ כל נושא הסחר בנשק מנוהל בצורה פרטיזנית במקרה הטוב ביותר בגלל גודל השוק. מדי פעם סוחר מייבא מספר קטן של כלים ומתפלל שלא ישבו אצלו על המדף ויעלו אבק יותר מדי זמן. בתנאים האלה הסוחרים מסוגלים לעמוד בקושי בתנאים של שנה אחריות יצרן . מעבר לזה אם יש לך תקלה רצינית כמו סדק בגוף - אתה בבעיה.
א.
- תרמתי למען הסליק

ראה, לגבי הנוחות ביד אין הבדל של ממש בין P99 וSW99, הרי מסגרות הפולימר של שניהם עשוים בוולטר. ממה שאני קראתי ברחבי האינטרנט P99 נחשב, ע"י חלק מהמבקרים לטוב יותר מSW99, יחד עפ זאת זאת בד"כ דיעה "כללית" ללא ציון של הבדל או יתרון כלשהו. מה שכן את SW99 יש לך בשפע ואתה יכול לירות ממנו בהרבה מהמטווחים (והוא גם זול יותר מP99 בכ 1000 ש"ח).
לגבי חלקים מתפרקים באקדחים... ובכן יצאה לי לראות לא מעט תמונות של גלוקים מפורקים ומפוצצים, אבל לא יעלה על הדעת להסיק מכאן על טיב הכלי. חוצמזה, אנשים עושים דברים משונים עם תחמושת ואקדחים שלהם, לפעמים...
לגבי חלקים מתפרקים באקדחים... ובכן יצאה לי לראות לא מעט תמונות של גלוקים מפורקים ומפוצצים, אבל לא יעלה על הדעת להסיק מכאן על טיב הכלי. חוצמזה, אנשים עושים דברים משונים עם תחמושת ואקדחים שלהם, לפעמים...
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד