זהירות מונעת אסון
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
זהירות מונעת אסון
חברי הסליק,
ביקורת היא דבר חשוב. ביקורת היא כלי בעזרתו ניתן להשתפר ולהתקדם. אבל צריך לדעת איך להעביר ביקורת על מנת שלא תהפוך לחיסול חשבונות, ושכרה יצא בהפסדה. לכן מצאתי לנכון לפנות אליכם בנושא הבא - בניית מודל להעברת ביקורת בסליק.
בל נשכח שקהילת אוחזי הנשק בישראל מורכבת מסוחרים מחד ונושאים מאידך, אל לנו להביא לפילוג ולמחנאות בקהילתנו הקטנה.
לכן לדעתי יש מקום לפתח "נוהל" (אפשר גם בלי מרכאות) לטיפול בבעיות שירות שיעלו חברים כלפי נותני השירות. בשלב זה אני לא רוצה להעלות הצעות משלי - אלא לשמוע איך לדעתכם
נכון להעלות ביקרות, לטפל בה, להסיק מסקנות, לידע את הכלל בתוצאות הטיפול, וכל הההיבטים הרלוונטים לקיום גוף לומד ומתפתח מטעויות.
אז הבמה לרשותכם,
ביקורת היא דבר חשוב. ביקורת היא כלי בעזרתו ניתן להשתפר ולהתקדם. אבל צריך לדעת איך להעביר ביקורת על מנת שלא תהפוך לחיסול חשבונות, ושכרה יצא בהפסדה. לכן מצאתי לנכון לפנות אליכם בנושא הבא - בניית מודל להעברת ביקורת בסליק.
בל נשכח שקהילת אוחזי הנשק בישראל מורכבת מסוחרים מחד ונושאים מאידך, אל לנו להביא לפילוג ולמחנאות בקהילתנו הקטנה.
לכן לדעתי יש מקום לפתח "נוהל" (אפשר גם בלי מרכאות) לטיפול בבעיות שירות שיעלו חברים כלפי נותני השירות. בשלב זה אני לא רוצה להעלות הצעות משלי - אלא לשמוע איך לדעתכם
נכון להעלות ביקרות, לטפל בה, להסיק מסקנות, לידע את הכלל בתוצאות הטיפול, וכל הההיבטים הרלוונטים לקיום גוף לומד ומתפתח מטעויות.
אז הבמה לרשותכם,
כשאיש קטן עושה צל גדול,
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
אני לא חושב שאפשר/נכון להגדיר נוהל לדבר כזה. חשוב לקבוע שכל ביקורת צריכה להיות עיניינית, מוגבלת ומבוססת על מקרה מגוף ראשון ולא על שמועות.
גם כותבי הביקורת צריכים לדעת לשלוט במקלדתם ולא להשתלח בעסקים. אני אישית לא נתקלתי בפורום המכובד הזה בביקורת שחרגה מגבולות הטעם הטוב, ואני חושב שאם תהיה כזאת יעשו בחכמה מנהלי הפורום אם ימחקו אותה ואני סומך על היושר שלהם בנושא זה.
גם כותבי הביקורת צריכים לדעת לשלוט במקלדתם ולא להשתלח בעסקים. אני אישית לא נתקלתי בפורום המכובד הזה בביקורת שחרגה מגבולות הטעם הטוב, ואני חושב שאם תהיה כזאת יעשו בחכמה מנהלי הפורום אם ימחקו אותה ואני סומך על היושר שלהם בנושא זה.
בוקר טוב!
למילה ביקורת יש קונוטציה שלילית,,כשיש ביקורת חיובית קוראים לזה" חויה אדירה" כשהביקורתשלילית -השתלחות והשמצה ,,,
לכן אין צורך לאחר כל תגובה או תאור חויה "טובה/רעה" מיד לקפוץ ן"להורג" מיד את הכותב או את נושא הכתוב,,,
תנו לחיים לזרום,,,זה אמור להיות פורום חופשי בטעם,,ולא מטעם,,
שבת טובה!!
למילה ביקורת יש קונוטציה שלילית,,כשיש ביקורת חיובית קוראים לזה" חויה אדירה" כשהביקורתשלילית -השתלחות והשמצה ,,,
לכן אין צורך לאחר כל תגובה או תאור חויה "טובה/רעה" מיד לקפוץ ן"להורג" מיד את הכותב או את נושא הכתוב,,,
תנו לחיים לזרום,,,זה אמור להיות פורום חופשי בטעם,,ולא מטעם,,
שבת טובה!!
פחות -לרוב זה יותר,,
חשוב שאנשים יצינו חוויות שירות שעברו עליהם לחיוב ולשלילה כדי שאנחנו בתור קהילה נוכל לתגמל או להעדר מעסקים מסויימים.
זה לא שונה מכל בן-אדם שעבר חווית שירות לא נעימה ומספר לחבריו.
נכון יש את הסליק יסדר אך דרך הסליק יסדר לא כולם מודעים לבעיות הצצות במקומות מסויימים.
בהצלחה במציאת הפיתרון דרור
כאחד שעבד שנתיים בתחום השירות והמכירה אוכל להגיד לך שלקחת על עצמך משימה לא קלה.
זה לא שונה מכל בן-אדם שעבר חווית שירות לא נעימה ומספר לחבריו.
נכון יש את הסליק יסדר אך דרך הסליק יסדר לא כולם מודעים לבעיות הצצות במקומות מסויימים.
בהצלחה במציאת הפיתרון דרור
כאחד שעבד שנתיים בתחום השירות והמכירה אוכל להגיד לך שלקחת על עצמך משימה לא קלה.
תמיד שמח ללמוד משהוא חדש!!!
roibes@HOTMAIL.CO.IL
roibes@HOTMAIL.CO.IL
למה שלא נוכל לפתוח פורום משוב שבו סילקאי יוכל לכתוב על חוויות שירות טובות או רעות שעבר בכל מטווח בארץ.
ובהמשך נעדכן את בעלי העסקים על הלך הרוחות בפורום וכמובן גם בעלי העסקים יוכלו להירשם ולהגיב.
בצורה זאת גם תיגדל מודעות בעלי העסקים לסליק ככוח קנייה משמעותי
וגם הם יוכלו לקבל משוב אמיתי על השירות בבית - העסק.
אני יודע ממקור ראשון שחברות כמו סלקום ופלא פון מוציאות עשרות אלפי שקלים
על מערכות משוב אמינות , פה בעלי המטווחים יוכלו לקבל זאת בחינם.
מוכן לעזור במידה וצריך
רואי
ובהמשך נעדכן את בעלי העסקים על הלך הרוחות בפורום וכמובן גם בעלי העסקים יוכלו להירשם ולהגיב.
בצורה זאת גם תיגדל מודעות בעלי העסקים לסליק ככוח קנייה משמעותי
וגם הם יוכלו לקבל משוב אמיתי על השירות בבית - העסק.
אני יודע ממקור ראשון שחברות כמו סלקום ופלא פון מוציאות עשרות אלפי שקלים
על מערכות משוב אמינות , פה בעלי המטווחים יוכלו לקבל זאת בחינם.
מוכן לעזור במידה וצריך
רואי
תמיד שמח ללמוד משהוא חדש!!!
roibes@HOTMAIL.CO.IL
roibes@HOTMAIL.CO.IL
חברים, יש לי הצעה הוגנת ויחודית:
WEB יאפשר לכל סליקאי לדרג בצורה אנונימית, פעם אחת בלבד כל מטווח שמופיע ברשימה (או חנות) בציונים מ 10 ועד 10, מבלי יכולת להוסיף תגובות, או להוסיף מלל קצר בן 255 תוין פעם אחת בלבד.
ככה, יוכל כל סליקאי להיכנס לרשימת הספקים של הסליק ולראות את הדרוג הכללי של אותו ספק, ככה לא יוכלו להשמיץ או להלל מישהו בצורה יוצאת דופן, לכל אחד מאיתנו יהיה כוח שווה בדרוג אותו הספק.
אם סלקאי מסויים אינו מכיר את אותו ספק, אזי אל לו לדרג אותו, כי לאחר מכן, הוא לא יוכל לעש/ות זאת שוב, או לחלופין, ניתן יהיה לתת לו אפשרות לשנות את הציון שלו לאותו ספק כולל את המלל. בדרוג הספקים, כל ספר יקבל ציון לפי מספר המדרגים..
מה אתם אומרים, הגיוני לא ?

WEB יאפשר לכל סליקאי לדרג בצורה אנונימית, פעם אחת בלבד כל מטווח שמופיע ברשימה (או חנות) בציונים מ 10 ועד 10, מבלי יכולת להוסיף תגובות, או להוסיף מלל קצר בן 255 תוין פעם אחת בלבד.
ככה, יוכל כל סליקאי להיכנס לרשימת הספקים של הסליק ולראות את הדרוג הכללי של אותו ספק, ככה לא יוכלו להשמיץ או להלל מישהו בצורה יוצאת דופן, לכל אחד מאיתנו יהיה כוח שווה בדרוג אותו הספק.
אם סלקאי מסויים אינו מכיר את אותו ספק, אזי אל לו לדרג אותו, כי לאחר מכן, הוא לא יוכל לעש/ות זאת שוב, או לחלופין, ניתן יהיה לתת לו אפשרות לשנות את הציון שלו לאותו ספק כולל את המלל. בדרוג הספקים, כל ספר יקבל ציון לפי מספר המדרגים..
מה אתם אומרים, הגיוני לא ?
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד