מאבטחי מוסדות חינוך

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

מאבטחי מוסדות חינוך

על ידי שמש » 26 פברואר 2006, 17:54

בפנקס של מאבטחי מוסדות חינוך יש אישור בדבר הסמכה לעריכת חיפוש על בני אדם והסמכויות הנלוות של החיפוש:
עיכוב ,מעצר,שימוש בכח ובתנאי שהחיפוש נעשה חוקי.

איך מאבטח יכול לעצור אזרח? האם מותר לו להשתמש באזיקים?
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי riko » 27 פברואר 2006, 00:02

מאחר ונושא אבטחת מוסדות חינוך נמצא בפיקוח משטרת ישראל , יש לה את האפשרות להעניק למאבטחים סמכויות (מכוח חוק שכרגע אחרי יום עבודה ארוך מדי אני לא מצליח להיזכר בו .. אבל נועם יציל אותי פה , אני בטוח :lol: ),
סמכויות אלו הוענקו להם בסייגים שונים - רק בזמן העבודה, רק בתחומי בי"ס ורק למבקשים להיכנס לתחום זה,
אבל בשורה התחתונה: כן - יש להם סמכות לבצע חיפוש במקרה של חשד לנשיאת נשק/ חומרי חבלה וכו' וכן - יש להם סמכות עיכוב כנגד אדם המסרב להזדהות וכן - יש להם סמכות מעצר כנגד אדם המסרב לעיכוב / מבצע עבירה מסוג פשע ... וכן - הם לומדים את סמכויותיהם בשעור של שעתיים במקרה האופטימי ... וכן - הם נרדמים בשעור .... וכן - הם לא לא ממש מבינים מה רוצים מהם ... וכן - משלמים להם 19.75 לשעה , וכן - מצפים מהם להיות מיומנים בהפעלת סמכויות (ונשק) כמו שוטר שעובר הכשרה של שבועות ארוכים רק לנושא זה (על סייגיו ונספחיו), וכן - אם מתנדב משא"ז עובר הסמכת סמכויות בשיחה של שעה אז למה לא המאבטח ... וכן - אני עצבני ועייף ועצוב לי על ההפקרות !!!!!!!

שחר
שצריך מקלחת שינה טובה וקצת פחות עופרת בדם ..
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.

לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

סליחה???

על ידי argra11 » 28 פברואר 2006, 00:19

וכן - מצפים מהם להיות מיומנים בהפעלת סמכויות (ונשק) כמו שוטר שעובר הכשרה של שבועות ארוכים רק לנושא זה (על סייגיו ונספחיו),

לRIKO :
מצטער ... אבל דרכת על יבלת גדולה ... שוטר עובר הכשרה בנושא סמכויות בדיוק שבוע אחד מתוך כל קורס השוטרים וגם הוא לא בדיוק מבין מה רוצים ממנו.

נכון - שוטר עובר ריענון נושא סמכויות בכל קורס שהוא עובר (שלב ב וכו').

תיפגש עם שוטר תנועה או מתנדב בכביש ורק תדבר בטון שלו נראה לנ"ל ותראה איך כל הכשרתו בנושא סמכויות עף ברוח.... :lol:
(נכון - לא כולם)
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
==============================
GLOCK 26
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי riko » 28 פברואר 2006, 20:25

זה לא בדיוק ככה , כל זמן ההכשרה במלמ"ש הוא סביב הסמכויות ... בכל קורס נוסף עוברים שוב על הסמכויות , כל שנה יש מבחני ידע שלפניהם עושים רענון סמכויות והכי חשוב - כל יום כל היום השוטר נדרש לפעול במסגרת הסמכויות ולכן הוא מחזק ומרענן "בשוטף" ... בוא נאמר שהייתי מאושר אם זה היה כך למאבטחי מוס"ח

שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.

לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד