שיפור הדק גלוק 17
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
שיפור הדק גלוק 17
שלום לכולם,
הדק מינוס יש לי כבר 13 שנה.
מה עוד אפשר לעשות (מבלי לפגוע בחוק, בבטיחות או באמינות של האקדח) כדי לשפר את ההדק? כמו הדק 1911 מטופל הוא לעולם לא יהיה (אנא...על תפתחו את הויכוח הנצחי עכשיו...), אבל אני מוכן להסתפק גם בסדרה של שיפורים קטנים שאולי יועילו.
הנה לינק בנושא:
http://www.topglock.com/catalog/triggers.htm
אבקש חוות דעת הבקיאים (ובשאיפה גם המנוסים) בנושא ה-Jentra Overtravel Stop ובנושא ה-Firing Pin Spring.
את המגביל תנועה אפשר לממש גם ע"י החלפת הקונקטור מינוס הרגיל בקונקטור מינוס הכולל זיז קטן להגבלת התנועה (ראו עמוד 19):
http://www.seattleslug.2alpha.net/G2%20chap%201-1.pdf
נראה קצת יותר אמין מקוביה שמוברגת על ההדק.
האם למישהו יש ניסיון עם החלקים האלה? האם אפשר להשיג את החלקים האלה בארץ? האם אכן הם משפרים את ההדק? האם יש לכך השלכות בנושא בטיחות ו/או אמינות?
הדק מינוס יש לי כבר 13 שנה.
מה עוד אפשר לעשות (מבלי לפגוע בחוק, בבטיחות או באמינות של האקדח) כדי לשפר את ההדק? כמו הדק 1911 מטופל הוא לעולם לא יהיה (אנא...על תפתחו את הויכוח הנצחי עכשיו...), אבל אני מוכן להסתפק גם בסדרה של שיפורים קטנים שאולי יועילו.
הנה לינק בנושא:
http://www.topglock.com/catalog/triggers.htm
אבקש חוות דעת הבקיאים (ובשאיפה גם המנוסים) בנושא ה-Jentra Overtravel Stop ובנושא ה-Firing Pin Spring.
את המגביל תנועה אפשר לממש גם ע"י החלפת הקונקטור מינוס הרגיל בקונקטור מינוס הכולל זיז קטן להגבלת התנועה (ראו עמוד 19):
http://www.seattleslug.2alpha.net/G2%20chap%201-1.pdf
נראה קצת יותר אמין מקוביה שמוברגת על ההדק.
האם למישהו יש ניסיון עם החלקים האלה? האם אפשר להשיג את החלקים האלה בארץ? האם אכן הם משפרים את ההדק? האם יש לכך השלכות בנושא בטיחות ו/או אמינות?
עזוב את ה-JENTRA.
אם אתה מעוניין ב-OVERTRAVEL STOP אז או שתקנה את ה-ULTIMATE TRIGGER STOP של LONE WOLFE DISTRIBUTION או שתקנה את הקונקטור GHOST ROCKET של GHOSTINC.
שיפורים נוספים שאתה יכול לעשות בלי לפגוע בבטיחות ואמינות:
1. החלפת קפיץ הדק בקפיץ הדק חזק יותר (נמצא ב-GLOCKMEISTER)
2. ליטוש **קל** בעזרת פוליש של מכוניות או משחת הברקה אחרת של החלקים הנעים/נוגעים של מערכת ההדק. חומר על זה אתה יכול למצוא תחת הנושא 25 cent trigger job.
- אני לא ממליץ לך להחליף קפיץ נוקר בחלש יותר זה יכול לפגוע באמינות הכלי.
- אף אחד מהשיפורים הנ"ל לא פוגע באמינות/בטיחות הכלי.
- אל תנסה לקצר/לכופף חלקים במערכת ההדק כי אתה יכול למצוא את עצמך או עם נשק מושבת או יותר גרוע, יורה צרורות.
א.
אם אתה מעוניין ב-OVERTRAVEL STOP אז או שתקנה את ה-ULTIMATE TRIGGER STOP של LONE WOLFE DISTRIBUTION או שתקנה את הקונקטור GHOST ROCKET של GHOSTINC.
שיפורים נוספים שאתה יכול לעשות בלי לפגוע בבטיחות ואמינות:
1. החלפת קפיץ הדק בקפיץ הדק חזק יותר (נמצא ב-GLOCKMEISTER)
2. ליטוש **קל** בעזרת פוליש של מכוניות או משחת הברקה אחרת של החלקים הנעים/נוגעים של מערכת ההדק. חומר על זה אתה יכול למצוא תחת הנושא 25 cent trigger job.
- אני לא ממליץ לך להחליף קפיץ נוקר בחלש יותר זה יכול לפגוע באמינות הכלי.
- אף אחד מהשיפורים הנ"ל לא פוגע באמינות/בטיחות הכלי.
- אל תנסה לקצר/לכופף חלקים במערכת ההדק כי אתה יכול למצוא את עצמך או עם נשק מושבת או יותר גרוע, יורה צרורות.
א.
- תרמתי למען הסליק

שיפור הדק גלוק 17
סייברוש, לא יכולת להתאפק, אה? :D
ממה שאני הצלחתי להבין, את המהלך הארוך לא ניתן לשנות: זה חלק ממנגנון ההדק של גלוק וכל שניתן הוא לבטל או לצמצם במידה ניכרת את מהלך הסרק המיותר בסוף הלחיצה.
המשקל זה כבר סיפור אחר: את המשקל ניתן לשנות ע"י שילוב של ליטוש/מירוק הקונקטור והחלפת קפיצים בצורה דרמטית עד למשקל של 1#.
איתמר: אשמח לדעת איך קפיץ הדק חזק יותר יכול להפוך את הלחיצה לרכה יותר.
כמו כן, האם ניתן בארצנו עתירת הגלוקים לרכוש חלקים ו/או שירות כזה אצל נשקים מוסמכים או שהכל צריך להתבצע בשיטת "הזמן מארה"ב ובצע במו ידיך"?
ממה שאני הצלחתי להבין, את המהלך הארוך לא ניתן לשנות: זה חלק ממנגנון ההדק של גלוק וכל שניתן הוא לבטל או לצמצם במידה ניכרת את מהלך הסרק המיותר בסוף הלחיצה.
המשקל זה כבר סיפור אחר: את המשקל ניתן לשנות ע"י שילוב של ליטוש/מירוק הקונקטור והחלפת קפיצים בצורה דרמטית עד למשקל של 1#.
כמו כן, האם ניתן בארצנו עתירת הגלוקים לרכוש חלקים ו/או שירות כזה אצל נשקים מוסמכים או שהכל צריך להתבצע בשיטת "הזמן מארה"ב ובצע במו ידיך"?
עמרי כתב
למה שלא תנסה להבין לבד איך העסק עובד?
תוריד את הצינה, תסתכל על מערכת ההדק ותראה שאיתמר צדק (גם זה קורה מדי פעם).
זה יכול להיות די מאתגר לנסות להבין לבד מה בדיוק קורה שם בפנים.
נסה ותהנה.
למה שלא תנסה להבין לבד איך העסק עובד?
תוריד את הצינה, תסתכל על מערכת ההדק ותראה שאיתמר צדק (גם זה קורה מדי פעם).
זה יכול להיות די מאתגר לנסות להבין לבד מה בדיוק קורה שם בפנים.
נסה ותהנה.
- סליקאי כסף

reddot
אולי במקום לצעוק על הבחור, תנסה להסביר לו
מצ"ב קישור לאנימציה של פעולת הגלוק, אם אני לא טועה, הקישור כבר ניתן כאן בפורום בעבר.
תהנו
http://www.sniperworld.com/glock/
להת'
אבי
אולי במקום לצעוק על הבחור, תנסה להסביר לו
מצ"ב קישור לאנימציה של פעולת הגלוק, אם אני לא טועה, הקישור כבר ניתן כאן בפורום בעבר.
תהנו
http://www.sniperworld.com/glock/
להת'
אבי
אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
תודה
אני מודה מקרב לב לכל מי שטרח לענות בצורה עיניינית ומקצועית לשאלות שלי.
אם יש תוספות או הערות בדגש על המימוש בפועל בישראל - אשמח לשמוע.
אם יש תוספות או הערות בדגש על המימוש בפועל בישראל - אשמח לשמוע.
ניתן להגיע בגלוק להדק ברמה של כמעט 1911 SA מבלי לבטל את מנגנוני הבטיחות.
מי שמבין קצת במכניקה הפשוטה של המנגנון יוכל להבין גם איך לבצע את זה.
עשיתי את זה בתור תרגיל, ואחר כך זרקתי את גשר ההדק הזה והתקנתי במקומו אחד חדש מהקופסא.
למרות הכל, אני לא מרגיש נח ללכת עם גלוק עם נוקר דרוך כמעט לגמרי כאשרהדבר היחידי שמחזיק אותו במקומו הוא הטולרנסים בין מסילות הגוף והצינה.
בקיצור גלוק זה גלוק... ולא הייתי מציע לעשות בו שינויים מעבר למה שהוצע לעיל.
מי שלא יכול להתרגל להדק רובה גומיות של הכלי הזה, שיחפש לו אקדח אחר -- לא חסרים כלים טובים בשוק.
א.
מי שמבין קצת במכניקה הפשוטה של המנגנון יוכל להבין גם איך לבצע את זה.
עשיתי את זה בתור תרגיל, ואחר כך זרקתי את גשר ההדק הזה והתקנתי במקומו אחד חדש מהקופסא.
למרות הכל, אני לא מרגיש נח ללכת עם גלוק עם נוקר דרוך כמעט לגמרי כאשרהדבר היחידי שמחזיק אותו במקומו הוא הטולרנסים בין מסילות הגוף והצינה.
בקיצור גלוק זה גלוק... ולא הייתי מציע לעשות בו שינויים מעבר למה שהוצע לעיל.
מי שלא יכול להתרגל להדק רובה גומיות של הכלי הזה, שיחפש לו אקדח אחר -- לא חסרים כלים טובים בשוק.
א.
- תרמתי למען הסליק

איש יקר,
מי שמתגרה בהדק יכול לקבל "ביס"...
ההדק לא מדהים - FACT...
או כמו שאמריקאים אומרים: IF YOU CAN'T STNAD THE HEAT, GET OUT OF THE KITCHEN...
אקדח הוא רק כלי שיגור ולא חללית...
אם כלי השיגור לא מתאים וזאת לאחר רוב השינויים המקובלים, אפשר להסתכל על פולימרים אחרים... ולא, זו לא פדיחה להסתובב עם משהו אחר...
(דניאל אומר לעצמו: "להגיד הקלר או לא? ... מפתה... לא, הפעם אני יעמוד בפיתוי ואז לא יוכלו להגיד שאני מחמם...)
זהו, הצלחתי להתאפק ולא אמרתי מה שרציתי להגיד....
מי שמתגרה בהדק יכול לקבל "ביס"...
ההדק לא מדהים - FACT...
או כמו שאמריקאים אומרים: IF YOU CAN'T STNAD THE HEAT, GET OUT OF THE KITCHEN...
אקדח הוא רק כלי שיגור ולא חללית...
אם כלי השיגור לא מתאים וזאת לאחר רוב השינויים המקובלים, אפשר להסתכל על פולימרים אחרים... ולא, זו לא פדיחה להסתובב עם משהו אחר...
(דניאל אומר לעצמו: "להגיד הקלר או לא? ... מפתה... לא, הפעם אני יעמוד בפיתוי ואז לא יוכלו להגיד שאני מחמם...)
זהו, הצלחתי להתאפק ולא אמרתי מה שרציתי להגיד....
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
צעדן, אתה רע!
כל כך ניסיתי להתאפק...
(דניאל אומר לעצמו: "איך אני אגיד שיש שני סליקאים לפחות שלא הבינו את מה שאומרים להם לגבי אקדח עם משבת ושהגיע הזמן לעבור מאקדח סיכות וזאת מבלי שיחשבו שאני מסתלבט עליהם?)
וואו, הצלחתי להתאפק ולא אמרתי את מה שכל כך ניסיתי לא להגיד...
כל כך ניסיתי להתאפק...
(דניאל אומר לעצמו: "איך אני אגיד שיש שני סליקאים לפחות שלא הבינו את מה שאומרים להם לגבי אקדח עם משבת ושהגיע הזמן לעבור מאקדח סיכות וזאת מבלי שיחשבו שאני מסתלבט עליהם?)
וואו, הצלחתי להתאפק ולא אמרתי את מה שכל כך ניסיתי לא להגיד...
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד