חוות דעת בבקשה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
חוות דעת בבקשה
ממשיך לחפש..
מה דעתכם על זה? ומי היבואן שלו?
http://www.hecklerkoch-usa.com/index.jsp?loc=101&SITEID=A&PartNumber=704204
תודה
מה דעתכם על זה? ומי היבואן שלו?
http://www.hecklerkoch-usa.com/index.jsp?loc=101&SITEID=A&PartNumber=704204
תודה
פעם לא היה לנו כלום, והיה לנו הכל.
היום יש לנו הכל, ואין לנו כלום.
היום יש לנו הכל, ואין לנו כלום.
- סליקאי ארד

כלי בהחלט חמוד, אם כי הייתי בוחר באופציה של SA/DA על פני מערכת ההדק LEM.
H&K מייצרים כלים מעולים - אם לא הטובים ביותר בעולם.
מי יכול לייבא אותו? בעיקרון מאיר רוט מתעסק עם H&K למינהם אבל קח בחשבון שהכלים האלה אינם מגיעים לארץ בצורה סדירה וחופשית בגלל האמברגו של ה-EU על מכירת נשק למדינת ישראל.
א.
H&K מייצרים כלים מעולים - אם לא הטובים ביותר בעולם.
מי יכול לייבא אותו? בעיקרון מאיר רוט מתעסק עם H&K למינהם אבל קח בחשבון שהכלים האלה אינם מגיעים לארץ בצורה סדירה וחופשית בגלל האמברגו של ה-EU על מכירת נשק למדינת ישראל.
א.
- תרמתי למען הסליק

אקדח מדהים!!!! נהדר!!!!! אין עליו בעולם כולו!!!
יעילותו ואיכותו יהיו גבוהים במיוחד, כאשר ישכב בכספת שלך בעודך ממתין לאיזה כפיץ או בורג קטן או כל חלק אחר, שנשבר/נשחק ואין כאלה בארץ, והדרך היחידה לתקן זה לחקות כמה חודשים להזמנה מיוחדת דרך 4 מדינות בדרך... (היתה בעיה כזאת למישהו בפורום עם USP האגדי, אם אני לא טועה.)
בחייך... קנה אקדח מהסוגים שיש בארץ. אני יודע, שהמבחר לא משהו, אבל הוא בהחלט מספיק ליורה ממוצע++. את הזמן והכסף שתצטרך להשקיע בכלי מיוחד (ותהיה בטוח שתצטרך...) עדיף שתשקיע באימונים - מבטיח לך, זה יהיה הרבה יותר יעיל...
יעילותו ואיכותו יהיו גבוהים במיוחד, כאשר ישכב בכספת שלך בעודך ממתין לאיזה כפיץ או בורג קטן או כל חלק אחר, שנשבר/נשחק ואין כאלה בארץ, והדרך היחידה לתקן זה לחקות כמה חודשים להזמנה מיוחדת דרך 4 מדינות בדרך... (היתה בעיה כזאת למישהו בפורום עם USP האגדי, אם אני לא טועה.)
בחייך... קנה אקדח מהסוגים שיש בארץ. אני יודע, שהמבחר לא משהו, אבל הוא בהחלט מספיק ליורה ממוצע++. את הזמן והכסף שתצטרך להשקיע בכלי מיוחד (ותהיה בטוח שתצטרך...) עדיף שתשקיע באימונים - מבטיח לך, זה יהיה הרבה יותר יעיל...
- סליקאי טיטניום

מסכים ולא מסכים. עם ה- USP שלי לא נתקלתי בבעיות שהצריכו טיפול (אמינות גבוהה) אבל כשרציתי חלק אחר - לדוגמא: החלפת תפס מחסנית לאחד רחב יותר - קיבלתי במשלוח אישי מ HK גרמניה בחינם בדואר רשום הביתה. ממשלוח השאלה שלי לגבי החלק בדוא"ל ועד שהיה אצלי החלק ביד חלפו שבועיים.
יתכן ודברים קצת השתנו אבל אפשר למצוא את הדרך.
ל- USP יש את החסרונות שלו, אבל בעניין החלקים אפשר לומר "בשביל למצוא צריך לחפש"
(הרב אורי זוהר, מציצים 1972).
יתכן ודברים קצת השתנו אבל אפשר למצוא את הדרך.
ל- USP יש את החסרונות שלו, אבל בעניין החלקים אפשר לומר "בשביל למצוא צריך לחפש"
(הרב אורי זוהר, מציצים 1972).
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
לא יריתי, אבל שיחקתי, דרכתי, מיזמזמתי, שיקשקתי, צילמתי ומה לא!
מסקנה, יכול להיות שאם אבצע ירי אשנה את דעתי אבל נכון לעכשיו ממש ממש לא בא לי עליו...
חובבי הUSP לא צריכים להדיר שינה מעיניהם ואפילו אוהבי הפלאונתולוגיה לא צריכים להחליף...
(אויש, כמה כיף להתגרות)...
מסקנה, יכול להיות שאם אבצע ירי אשנה את דעתי אבל נכון לעכשיו ממש ממש לא בא לי עליו...
חובבי הUSP לא צריכים להדיר שינה מעיניהם ואפילו אוהבי הפלאונתולוגיה לא צריכים להחליף...
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
תרשו לי להוסיף, אני זה שהייתה לו הבעייה עם ה-USP
ובמבט לאחור, 90% מהטיפול הקלוקל בבעיה היה באשמתי.
את האקדח ההכנסתי לתיקון בקל-וי שזו חנות הנשק בה קניתי את הכלי הזה והתעקשתי על כך שהם אלה שיתקנו אותו. פשוט עצבן אותי כל העניין שסוחר מוכל לך משהו ואחר כך שולח אותך לחפש...
קל-וי חברה מאד נחמדים, הם גם אחלה מבחינת מחירים (מומלצים ביותר!) אבל לתת שירות לכלי כזה וגם לכמה כלים אחרים הם פשוט לא בנויים. הם פשוט קטנים מ
אם הייתי מכניס את האקדח הנ"ל למאיר רוט שמייבאים HK באופן די סדיר, הסיפור היה נגמר תוך זמן קצר וללא שום טראומות או סיפורים מיוחדים.
הקפיץ הנ"ל (קפיץ הדק) הוא חלק משותף ל-45 ו-9ממ וממש אין שום בעיה להשיג אותו.
לגבי קבלת חלקים באופן ישיר מגרמניה, לי יש נסיון פחות טוב מאשר לברי.
פניתי אליהם בכל דרך אפשרית (אימייל, פקס, טלפון) גם באנגלית וגם בגרמנית וקיבלתי מהם NADA. באותו הזמן הם לא מוכנים להתעסק איתנו וזהו. אבל זה היה ב-2004 ויכול להיות שדברים השתנו מאז.
א.
ובמבט לאחור, 90% מהטיפול הקלוקל בבעיה היה באשמתי.
את האקדח ההכנסתי לתיקון בקל-וי שזו חנות הנשק בה קניתי את הכלי הזה והתעקשתי על כך שהם אלה שיתקנו אותו. פשוט עצבן אותי כל העניין שסוחר מוכל לך משהו ואחר כך שולח אותך לחפש...
קל-וי חברה מאד נחמדים, הם גם אחלה מבחינת מחירים (מומלצים ביותר!) אבל לתת שירות לכלי כזה וגם לכמה כלים אחרים הם פשוט לא בנויים. הם פשוט קטנים מ
אם הייתי מכניס את האקדח הנ"ל למאיר רוט שמייבאים HK באופן די סדיר, הסיפור היה נגמר תוך זמן קצר וללא שום טראומות או סיפורים מיוחדים.
הקפיץ הנ"ל (קפיץ הדק) הוא חלק משותף ל-45 ו-9ממ וממש אין שום בעיה להשיג אותו.
לגבי קבלת חלקים באופן ישיר מגרמניה, לי יש נסיון פחות טוב מאשר לברי.
פניתי אליהם בכל דרך אפשרית (אימייל, פקס, טלפון) גם באנגלית וגם בגרמנית וקיבלתי מהם NADA. באותו הזמן הם לא מוכנים להתעסק איתנו וזהו. אבל זה היה ב-2004 ויכול להיות שדברים השתנו מאז.
א.
- תרמתי למען הסליק

זה לא שהם לא רוצים, הם לא יכולים!
ממש כך, יש אמברגו נשק על ישראל (עוד מדינה שקשורה לציר הרשע...) וגם אנגליה עם אמברגו כזה ממבצע סיני... כן, 1956...
רק דרך ארה"ב... CPD, BROWNELLS ואחרים
ממש כך, יש אמברגו נשק על ישראל (עוד מדינה שקשורה לציר הרשע...) וגם אנגליה עם אמברגו כזה ממבצע סיני... כן, 1956...
רק דרך ארה"ב... CPD, BROWNELLS ואחרים
לא קונים נשק שאין לו אבא, אמא, או אספקה מסודרת של חלקים שניתן להביא - נקודה!
גם מאיר רוט לא מביא HK בצורה סדירה, ועל כן לא בטוח שיש לו את החלקים והוא יכול להביא אותם. למרות זאת, הייתי מפקיד את ה-HK שלי אצלו מתי שצריך
HK שולחים חלקים לכל העולם בצורה סדירה אך לא "רשמית". ולא מנדנדים להם כמו שמישהו עשה פה, כי הם לא חייבים - גם כן נקודה. שולחים אימייל מסודר ל-HK גרמניה, עם מספר קטלוגי של החלק של הנשק שרוצים, מצרפים כתובת למשלוח. תוך שבוע שבועיים מגיע חלק בדואר, במעטפה רגילה, ללא שום סימן זיהוי מאיפה היא הגיעה.
לגבי HK ארה"ב, תשכחו מזה - אין סיכוי. אסור להם למכור לשום מקום ללא אישור גרמניה, מחוץ לארה"ב.
גם מאיר רוט לא מביא HK בצורה סדירה, ועל כן לא בטוח שיש לו את החלקים והוא יכול להביא אותם. למרות זאת, הייתי מפקיד את ה-HK שלי אצלו מתי שצריך
HK שולחים חלקים לכל העולם בצורה סדירה אך לא "רשמית". ולא מנדנדים להם כמו שמישהו עשה פה, כי הם לא חייבים - גם כן נקודה. שולחים אימייל מסודר ל-HK גרמניה, עם מספר קטלוגי של החלק של הנשק שרוצים, מצרפים כתובת למשלוח. תוך שבוע שבועיים מגיע חלק בדואר, במעטפה רגילה, ללא שום סימן זיהוי מאיפה היא הגיעה.
לגבי HK ארה"ב, תשכחו מזה - אין סיכוי. אסור להם למכור לשום מקום ללא אישור גרמניה, מחוץ לארה"ב.
SPS - מתקרב לשלמות...
סייברוש,
לכל האקדחים שיש פה בארץ בלי יוצא מהכלל פרט לבול ואולי יריחו שמיוצרים כאן אין אבא ואמא.
אין פה שום יבוא סדיר של כלים מחו"ל - לא רק מאירופה אלא גם מארה"ב. השוק (בגלל גודלו ההולך והקטן) מתנהל פה בדרך של חלטורה, מדי פעם סוחר מביא כלי אחד או שניים ואף סוחר לא חתום על הסכם הפצה מסודר עם אלו מיצרניות הנשק שבחוץ.
גם הגלוקים שמגיעים לפה, מגיעים בדרך לא דרך, ולא דרך הדלת הראשית מהמפעל באוסטריה.
אז מה בדיוק הברירה שעומדת בפנינו? לעבור לאקדחי בול כי הם היחידים שיש להם נציגות מסודרת בארץ? (בתקווה שהמפעל לא ימכר ויעבור לחו"ל)... אני חושב שהתשובה נמצאת בגוף השאלה.
לגבי HK.
מתי הייתה הפעם האחרונה שנזקקת לעזרתם והזמנת מהם חלקים?
אני פניתי אליהם פעם שניה ושלישית לאחר שחיכיתי חודשיים אחרי ששלחתי להם את האימייל.
א.
לכל האקדחים שיש פה בארץ בלי יוצא מהכלל פרט לבול ואולי יריחו שמיוצרים כאן אין אבא ואמא.
אין פה שום יבוא סדיר של כלים מחו"ל - לא רק מאירופה אלא גם מארה"ב. השוק (בגלל גודלו ההולך והקטן) מתנהל פה בדרך של חלטורה, מדי פעם סוחר מביא כלי אחד או שניים ואף סוחר לא חתום על הסכם הפצה מסודר עם אלו מיצרניות הנשק שבחוץ.
גם הגלוקים שמגיעים לפה, מגיעים בדרך לא דרך, ולא דרך הדלת הראשית מהמפעל באוסטריה.
אז מה בדיוק הברירה שעומדת בפנינו? לעבור לאקדחי בול כי הם היחידים שיש להם נציגות מסודרת בארץ? (בתקווה שהמפעל לא ימכר ויעבור לחו"ל)... אני חושב שהתשובה נמצאת בגוף השאלה.
לגבי HK.
מתי הייתה הפעם האחרונה שנזקקת לעזרתם והזמנת מהם חלקים?
אני פניתי אליהם פעם שניה ושלישית לאחר שחיכיתי חודשיים אחרי ששלחתי להם את האימייל.
א.
- תרמתי למען הסליק

איתמר -
קראת טוב את מה שכתבתי? "אספקה מסודרת של חלקים". לא צריך יותר מנשק(Gunsmith) טוב, וחלקים בשביל שהנשק ימשיך לעבוד ויתוחזק כמו שצריך.
*אף אחד לא אמר כלום על בול - זה אתה אמרת.
לגבי חלטורות, ייבוא/ייצוא ועוד - ככה המדינה שלנו עובדת, עוד לא הבנת את זה?
לגבי HK-תתפלא שכבר עשיתי זאת יותר ממספר פעמים, ולא רק ל-HK שלי, אלא גם לחברים אחרים. משום מה, תמיד מצליח לי, ולכן אין לי הרבה מה להוסיף.
קראת טוב את מה שכתבתי? "אספקה מסודרת של חלקים". לא צריך יותר מנשק(Gunsmith) טוב, וחלקים בשביל שהנשק ימשיך לעבוד ויתוחזק כמו שצריך.
*אף אחד לא אמר כלום על בול - זה אתה אמרת.
לגבי חלטורות, ייבוא/ייצוא ועוד - ככה המדינה שלנו עובדת, עוד לא הבנת את זה?
לגבי HK-תתפלא שכבר עשיתי זאת יותר ממספר פעמים, ולא רק ל-HK שלי, אלא גם לחברים אחרים. משום מה, תמיד מצליח לי, ולכן אין לי הרבה מה להוסיף.
SPS - מתקרב לשלמות...
וואי וואי וואי!!!!
אני החמצתי את זה! אני לא מאמין!!! הכאב, הבושה, ההשפלה!!!!
תשבור עוד קפיץ... אני לא יכול לחכות...

אני החמצתי את זה! אני לא מאמין!!! הכאב, הבושה, ההשפלה!!!!
תשבור עוד קפיץ... אני לא יכול לחכות...
advocate כתב:וואי וואי וואי!!!!
אני החמצתי את זה! אני לא מאמין!!! הכאב, הבושה, ההשפלה!!!!![]()
![]()
תשבור עוד קפיץ... אני לא יכול לחכות...![]()
דני היקר, למרות שתחושות כאב, בושה, והשפלה הם חלק בלתי נפרד מהחיים, אין צורך שתחוש כך לאור העובדה ש"פספסת" מאורע כה קטן חשיבות.
יש קפיצים רבים בים.
שלך,
אבי היקרה.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד