בול
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
בול
טוב,
בשעה טובה יש לי בול אולטרא X. לכן קראתי הרבה שרשורים מן העבר בנושא ואני משגע בפרטי את דרור במליון שאלות שבטח מוציאות אותו מדעתו
.... אז חשבתי לנסות לשמוע עוד כמה סליקאים.
..
ההדק אכן משגע
. ועוד בלי להוסיף הרבה משקל על הטאורוס עם הדק DAO......
היום, לראשונה אחרי שיריתי בו ביום חמישי שעבר, החלטתי לנקותו. במהלך הבחינה המדוקדקת עלו לי מספר שאלות...
1. ישנה טבעת מחומר מסוים שנמצאת מתחת לקנה ומולבשת על הקפיץ. מה שמה המקצועי ? מה תפקידה? ממה עשויה ? האם עומדת בלחצים מיוחדים ?
2. קיבלתי (מתנה) מגבוני ניקוי נשק... של חברת DEFENCE.... האם הן יעילות ? פוגעות בציפוי ? בפולימר ?
3. עוד בימי הטרואוס קניתי בלוקר (מקורי ממאיר רוט) אולם לא הצלחתי להלבישו בקנה של הבול. קראתי שרשור בעבר בנושא אולם לא זכורה לי תשובה סופית בעניין . מישהו יודע אולי ?
4. קראתי באיזה שרשור על שבריריותו (מלשון שביר) של ההדק הפלסטי של הבול. האם אכן הוא עלול להישבר ? כיצד ניתן למנוע זאת או שמא מדובר בתופעה סטטיסטית שקוראת אחרי X כדורים ? האם להחליפו במתכתי ? אני כרגע מתאמן באקדח למטרות הגנה עצמית בלבד אולם יורה יותר מן הממוצע .
5. על הטראורוס היה לי גריפ גומי של הוג - מה ששיפר פלאים את האחיזה בכלי. הלבשתי אותו על הבול אך.....יש לבול משבת שנשאר "לחוץ" כל הזמן. אבל האקדח "יושב" אצלי ביד יותר טוב (אני יכול בלי אבל מעדיף עם..
.). שאלתי: האם ניתן לחרוץ את הגריפ (גומי כאמור.
..) בחלקו כך שיאפשר הפעלת משבת תקינה אך לא יגרום לקרע לכל אורכו של הגריפ ? יש אולי פתרונות אחרים מגריפ גומי ? (במחיר סביר, אין לי עניין בכתות עץ עבודת יד....) ?
6. הבנתי שלגבי נרתיק צריך ללכת לישראל בהרצליה....טלפון ? מישהו ?
תודה רבה וסליחה על האורך...
אמיר
בשעה טובה יש לי בול אולטרא X. לכן קראתי הרבה שרשורים מן העבר בנושא ואני משגע בפרטי את דרור במליון שאלות שבטח מוציאות אותו מדעתו
ההדק אכן משגע
היום, לראשונה אחרי שיריתי בו ביום חמישי שעבר, החלטתי לנקותו. במהלך הבחינה המדוקדקת עלו לי מספר שאלות...
1. ישנה טבעת מחומר מסוים שנמצאת מתחת לקנה ומולבשת על הקפיץ. מה שמה המקצועי ? מה תפקידה? ממה עשויה ? האם עומדת בלחצים מיוחדים ?
2. קיבלתי (מתנה) מגבוני ניקוי נשק... של חברת DEFENCE.... האם הן יעילות ? פוגעות בציפוי ? בפולימר ?
3. עוד בימי הטרואוס קניתי בלוקר (מקורי ממאיר רוט) אולם לא הצלחתי להלבישו בקנה של הבול. קראתי שרשור בעבר בנושא אולם לא זכורה לי תשובה סופית בעניין . מישהו יודע אולי ?
4. קראתי באיזה שרשור על שבריריותו (מלשון שביר) של ההדק הפלסטי של הבול. האם אכן הוא עלול להישבר ? כיצד ניתן למנוע זאת או שמא מדובר בתופעה סטטיסטית שקוראת אחרי X כדורים ? האם להחליפו במתכתי ? אני כרגע מתאמן באקדח למטרות הגנה עצמית בלבד אולם יורה יותר מן הממוצע .
5. על הטראורוס היה לי גריפ גומי של הוג - מה ששיפר פלאים את האחיזה בכלי. הלבשתי אותו על הבול אך.....יש לבול משבת שנשאר "לחוץ" כל הזמן. אבל האקדח "יושב" אצלי ביד יותר טוב (אני יכול בלי אבל מעדיף עם..
6. הבנתי שלגבי נרתיק צריך ללכת לישראל בהרצליה....טלפון ? מישהו ?
תודה רבה וסליחה על האורך...
אמיר
רק בריאות !!!
"אלוהים לא משחק בקוביה..." (א. איינשטין)
"אופנה היא דבר כל כך מכוער - לכן היא צריכה להשתנות כל הזמן" (אוסקר ויילד)
Re: בול
benbenam כתב:3. עוד בימי הטרואוס קניתי בלוקר (מקורי ממאיר רוט) אולם לא הצלחתי להלבישו בקנה של הבול. קראתי שרשור בעבר בנושא אולם לא זכורה לי תשובה סופית בעניין . מישהו יודע אולי ?
אם קנית כזה דבר http://www.blockcare.com/ אז אין כמו הממציא "papy " מהסליק לתת לך תשובה, תשאיר לו הודעה
- תרמתי למען הסליק

אם אני זוכר נכון, ויתקן אותי הפפי אם חטאתי, היות והבול הוא קטנצ'יק מרכיבים את הפקק הפוך ("הפוך גוטה")... ואז הצופצ'יק נכנס לקצה הקנה בהברגה יותר קצרה.
אם הבעיה הייתה להכניס לבית הבליעה, להרכיב ולסגור אז ייתכן וזו בעיית RTFM... אשר מופיעה בהרבה מוצרים כאלה...
אם הבעיה הייתה להכניס לבית הבליעה, להרכיב ולסגור אז ייתכן וזו בעיית RTFM... אשר מופיעה בהרבה מוצרים כאלה...
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
וייתכן כי הפתרון זהה לפתרון שניתן לבעלי P7 ... פחות כריכה בגוויץ.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
המגבונים של דיפנס ספוגים בשמן רובים 9105 ולא אמורים לפגוע בשום חלק מחלקי האקדח. הם מיועדים יותר לשימון חיצוני מאשר לניקוי. "דיפנס" הוא שם מותג מסחרי ולא חברה ממשית.
אני לא ממש מכיר את הבול לדגמיו, אבל בעיקרון כמעט לכל אקדח עם פנלים חיצוניים מתפרקים עם בורג ניתן להחליף לפנל גומי כפול, למשל של פכמאייר או UNKLE MIKE'S. הפנל הזה סגור מלפנים ופתוח מאחור, כדי להשאיר את המשבת ואת החריצים העמוקים שתחתיו חשופים.
אני לא ממש מכיר את הבול לדגמיו, אבל בעיקרון כמעט לכל אקדח עם פנלים חיצוניים מתפרקים עם בורג ניתן להחליף לפנל גומי כפול, למשל של פכמאייר או UNKLE MIKE'S. הפנל הזה סגור מלפנים ופתוח מאחור, כדי להשאיר את המשבת ואת החריצים העמוקים שתחתיו חשופים.
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
מדובר בדגם הפולימרי של בול, לא ניתן להחליף לחיים.
נרתיקי עור עבודת יד
טוב, היום הייתי אצל ישראל מירי מבצעי בהרצליה.
ראשית, אכן מדובר בסוג של זן נדיר.
.
שנית, אולי אני "לא מגלה את אמריקה" לחברים הוותיקים אבל... ממליץ בחום: לכו להתאים לכם נרתיק עור איכותי ע"פ בחירתכם ...ממליץ (מחירים סבירים בהחלט באופן יחסי לאיכות.
אמיר
תודה שוב לנועם על החיבור אליו.
ראשית, אכן מדובר בסוג של זן נדיר.
שנית, אולי אני "לא מגלה את אמריקה" לחברים הוותיקים אבל... ממליץ בחום: לכו להתאים לכם נרתיק עור איכותי ע"פ בחירתכם ...ממליץ (מחירים סבירים בהחלט באופן יחסי לאיכות.
אמיר
תודה שוב לנועם על החיבור אליו.
רק בריאות !!!
לגבי אחיזה...
תמיד יש את שרוול הגומי שמלבישים ונותן קצת יותר "בשר"..
תמיד יש את שרוול הגומי שמלבישים ונותן קצת יותר "בשר"..
בובי, יש סכין יפנית... זה כולה גומי..
ומי שבאמת מתעקש יכול לחזור לעשות מה שעשיתי שהייתי קטן וקמצן ופאכמייאר לא ייצרו שרוולים...
הנה סוד מקצועי... פנימית של צמיג אופני מירוץ, סכין יפנית... ואתה מלך...
בהעדר חלופות שמעתי שיש שמשתמשים בעזרה שלישית הנמצאת בארנק והעשויה לייטקס...
אבל אני לא מבין בדברים האלה..
ומי שבאמת מתעקש יכול לחזור לעשות מה שעשיתי שהייתי קטן וקמצן ופאכמייאר לא ייצרו שרוולים...
הנה סוד מקצועי... פנימית של צמיג אופני מירוץ, סכין יפנית... ואתה מלך...
בהעדר חלופות שמעתי שיש שמשתמשים בעזרה שלישית הנמצאת בארנק והעשויה לייטקס...
אבל אני לא מבין בדברים האלה..
אמיר,
תשובתי בהינה.
התשובה אינה מתייחסת ליצירת חריצים בגומי אל ביצירת שרוולים חדשים בעלי מידות אשר לא יפגעו חו"ח בבטיחות הנשק...
בכל מקרה, השאר בטוח.
תשובתי בהינה.
התשובה אינה מתייחסת ליצירת חריצים בגומי אל ביצירת שרוולים חדשים בעלי מידות אשר לא יפגעו חו"ח בבטיחות הנשק...
בכל מקרה, השאר בטוח.
advocate כתב:אמיר,
תשובתי בהינה.
בכל מקרה, השאר בטוח.
בעינה ? כמו בעינה עומדת ?
כיצד יוצרים את "העובי" בצורה זו ? לפחות אצלי הגריפ נותן עובי נוסף לקת וזה מה שעושה אותה יותר נוחה...
תודה בכל מקרה
אמיר
רק בריאות !!!
אמיר,
לדעתי..
קח ניילון נצמד, עטוף את הקת, צור מחומר הדומה למה שפעם נקרא "פימו" את הצורה הרצויה ע"פ היד שלך ותן לו להתקשות. כמו שהיינו עושים פעם לידיות האחיזה של ה M16 טרם הפתרונות של היום.
חומרים אפשריים - אפוקסי פלסטלינה (הנקניק שמכיל שני חומרים) וקיים בצבע לבן או אפרפר בחנויות "עשה זאת לעצמך".
נועם.
לדעתי..
קח ניילון נצמד, עטוף את הקת, צור מחומר הדומה למה שפעם נקרא "פימו" את הצורה הרצויה ע"פ היד שלך ותן לו להתקשות. כמו שהיינו עושים פעם לידיות האחיזה של ה M16 טרם הפתרונות של היום.
חומרים אפשריים - אפוקסי פלסטלינה (הנקניק שמכיל שני חומרים) וקיים בצבע לבן או אפרפר בחנויות "עשה זאת לעצמך".
נועם.
תודה נועם
אבל זה נראה שיצא מכוער לאללא..........
חשבתי על פתרון "מפעל" אבל אני מבין שכנראה אין כזה דבר (זה גם מה שאמרו לי בבול (בקוצר רוח....)) האם נכון לוותר על משבת לטובת גריפ (בהנחה ואפשר להסתדר בלי) ? תחושתי שלא...........
(ותיכף דביר נוחת עליי..............
................................)
אמיר
אבל זה נראה שיצא מכוער לאללא..........
חשבתי על פתרון "מפעל" אבל אני מבין שכנראה אין כזה דבר (זה גם מה שאמרו לי בבול (בקוצר רוח....)) האם נכון לוותר על משבת לטובת גריפ (בהנחה ואפשר להסתדר בלי) ? תחושתי שלא...........
(ותיכף דביר נוחת עליי..............
אמיר
רק בריאות !!!
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד