גלוק 21
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
גלוק 21
שלום,
רציתי לדעת מה הדעה הרווחת לגבי הגלוק 21?
האם שומר על תכונות אחיו בקטרי ה-9מ"מ ו-0.40 או שמדובר בציפור שלא עפה?
בכל זאת, פולימרי אירופאי ב-0.45...(כן אני יודע, ה-Mk. 23 הוא גם פולימרי בקוטר 0.45).
תודה מראש ושבת שלום,
אלעד.
רציתי לדעת מה הדעה הרווחת לגבי הגלוק 21?
האם שומר על תכונות אחיו בקטרי ה-9מ"מ ו-0.40 או שמדובר בציפור שלא עפה?
בכל זאת, פולימרי אירופאי ב-0.45...(כן אני יודע, ה-Mk. 23 הוא גם פולימרי בקוטר 0.45).
תודה מראש ושבת שלום,
אלעד.
- סליקאי ארד

הציפורים היחידות של גלוק שלא עפות הם סידרת האקדחים של 0.45 GAP שזה מעיין כדור 0.45 קצר שגלוק המציאו, והגלוק 36 שלהם שהוא אקדח 0.45 מאד לא מוצלח עם מחסנית חד טורית.
ה-G21 הוא אקדח מעולה, נפוץ מאד בכל העולם ובארה"ב וסוס עבודה אמיתי. בקיצור הוא ישרת אותך ככל שהכיס והתקציב שלך ירשו...
א.
ה-G21 הוא אקדח מעולה, נפוץ מאד בכל העולם ובארה"ב וסוס עבודה אמיתי. בקיצור הוא ישרת אותך ככל שהכיס והתקציב שלך ירשו...
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

לי היה גלוק 21 במשך עשר שנים אליו עברתי אחרי ארבע שנים עם גלוק 17 מדור ראשון.
כלי נהדר, למעט נושא הרוחב שלו, אבל הרוחב אחיד.
במשפחתי עוד שני אנשים בעלי גלוק 21, עם אתו ותק כמו שלי, מרוצים מאד.
צריך להתפשר קצת בנושא נוחות נשיאה והסלקה, אבל אין בעיה להסליק אם יודעים איך ומשקיעים במערכות נשיאה הולמות.
כלי נהדר, למעט נושא הרוחב שלו, אבל הרוחב אחיד.
במשפחתי עוד שני אנשים בעלי גלוק 21, עם אתו ותק כמו שלי, מרוצים מאד.
צריך להתפשר קצת בנושא נוחות נשיאה והסלקה, אבל אין בעיה להסליק אם יודעים איך ומשקיעים במערכות נשיאה הולמות.
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
שלום
גם אני בין אלו שהיה להם גלוק 21 . ולמרות שקניתי אותו טחון לגמרי . (זאת לא ידעתי בקניה ורק נודע לי אח"כ מפי מומחה - מוסר השכל .....) האקדח היה אצלי מס' שנים .ויריתי בו הרבה עם 0 מעצורים .
נפרדתי ממנו אחרי שהבנתי שמה שגדול יותר. לא בהכרח אפקטיבי יותר.
דרך אגב למי שמחפש להרשים וזה בסדר . אני זוכר שתמיד אנשים או מאבטחים שאינם בקיאים. היו מתפעלים לנוכח הקוטר המרשים.
שבת שלום
אריה
גם אני בין אלו שהיה להם גלוק 21 . ולמרות שקניתי אותו טחון לגמרי . (זאת לא ידעתי בקניה ורק נודע לי אח"כ מפי מומחה - מוסר השכל .....) האקדח היה אצלי מס' שנים .ויריתי בו הרבה עם 0 מעצורים .
נפרדתי ממנו אחרי שהבנתי שמה שגדול יותר. לא בהכרח אפקטיבי יותר.
דרך אגב למי שמחפש להרשים וזה בסדר . אני זוכר שתמיד אנשים או מאבטחים שאינם בקיאים. היו מתפעלים לנוכח הקוטר המרשים.
שבת שלום
אריה
- תרמתי למען הסליק

אחד הכלים שיותר מהנה לירות איתו כדורי 0.45ACP ... תענוג גדול יותר מגלוק 17 אפילו..
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
אז אני אהיה היחידי שהורס כאן את החגיגה???
כבעליו של ה-21 הראשון שנחת על חופי מדינתנו, אני יכול לציין שהאקדח נפל מגובה מטר וחצי על שטיח והמחלק נשבר!
אני מניח שזה יכול לקרות בכל גלוק, לאו דווקא 21, סתם בגלל שזה האקדח היחידי שאני מכיר שנשבר כתוצאה מנפילה, אבל זה הנסיון האישי שלי עם האקדח, יש לציין שלא פגשתי מימי אף אקדח שנשבר כתוצאה מנפילה, ועוד מגובה זניח, פרט לגלוקים - וכאלה כבר פגשתי כמה.
אגב, זה אכן אחד מאקדחי ה-45 הנעימים ביותר בירי (אם נסיר מספר חסרונות מוכרים).
כבעליו של ה-21 הראשון שנחת על חופי מדינתנו, אני יכול לציין שהאקדח נפל מגובה מטר וחצי על שטיח והמחלק נשבר!
אני מניח שזה יכול לקרות בכל גלוק, לאו דווקא 21, סתם בגלל שזה האקדח היחידי שאני מכיר שנשבר כתוצאה מנפילה, אבל זה הנסיון האישי שלי עם האקדח, יש לציין שלא פגשתי מימי אף אקדח שנשבר כתוצאה מנפילה, ועוד מגובה זניח, פרט לגלוקים - וכאלה כבר פגשתי כמה.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
donduck כתב:למיטב זיכרוני המחלק שלך נפל כשהיה מפורק ולרוע המזל נחבט בדיוק בלולאה העגולה שבקצה הקידמי של שלו.
זו אחת הבעיות שמקבלים כאשר מקשים את המתכת לדרגות של 45RC כמו המחלק של הגלוקים.
א. האקדח היה מורכב.
ב. 69RC אם זכרוני אינו בוגד בי.
Webart - דביר, מייסד הסליק
א. 69 זהו המספר.
ב. הבעייה היא ברצפה ולא באקדח. לגלוק אין בעיות ..
ב. הבעייה היא ברצפה ולא באקדח. לגלוק אין בעיות ..
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
Webart כתב:אז אני אהיה היחידי שהורס כאן את החגיגה???
דביר
למה אתה צריך להיות זה שהורס את החגיגה תמיד.
לכל בעלי הגלוקים
הפתרון הוא ,לשמור שהכלי לא יפול ,והנה נפתרה הבעיה.
גלוק מ"ס 1 ..........
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד