מעניין....
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מעניין....
*** אופיר גולדשטיין ***
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
" ברטה 22 מילימטר "
"התבקשתי לחזור אל המטווח ולעבור קורס מזורז בירי. המדריך הרוסי, שלא הצלחתי להבין כלום ממה שאמר, כעס עלי מאד כאשר הכנסתי את הכדורים הפוך למחסנית. יריתי את המחסניות כמו גדול. לא כל הכדורים פגעו, אבל בשביל להרוג מספיק כדור אחד באמצע.
"
מה אומר, כל מילה מיותרת.
"התבקשתי לחזור אל המטווח ולעבור קורס מזורז בירי. המדריך הרוסי, שלא הצלחתי להבין כלום ממה שאמר, כעס עלי מאד כאשר הכנסתי את הכדורים הפוך למחסנית. יריתי את המחסניות כמו גדול. לא כל הכדורים פגעו, אבל בשביל להרוג מספיק כדור אחד באמצע.
"
מה אומר, כל מילה מיותרת.
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
תגובתי ב"מעריב"
עברת שלוש עברות שכל אחת מהן הנפרד מצדיקה שלילת הרשיון ובכל זאת זכית לקבלו מחדש.... אז במקום להתלונן על שלוש וחצי שעות המתנה תגיד תודה ותשתוק.
1) לא חידשת רשיון בזמן - עילה לשלילת הרשיון
2) לא הפקדת בתחנת משטרה בזמן הטיפול בניירת - עילה לשלילה
3) שמרת את הנשק בכספת של חבר - משמע מסרת את הנשק לאחר - עילה לשלילה וכתב אישום.
וכל זה עוד מבלי להתיחס לרמת התפעול שלך - "הכנסתי את הכדורים למחסנית הפוך"
אתה הבנת את זה ברוך?
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
חברים יריתם וסימנתם עיגולים !!!
נכון רמת האימון לא בסדר.
אבל הגיע הזמן שנפנים שמספר פקידי הרישוי באותו משרד (שם המשרד ידוע לי)
הוא קטן ולא הגיוני לעומת מספר הפונים אליו.
אולי לא תמיד הפקידים אשמים ?
ואולי אולי נצליח לגרום לאייל גפן ליזום כתבת תחקיר רציני על כל הנושא...
אני דווקא בחרתי את התגובה הבאה :
מספר פיגועים בישראל נבלמו הודות לנשיאת נשק של אזרחים. מספר חטיפות של נהגי מוניות נבלמו כתוצאה מנשיאת נשק של אלו. אזרחים נושאי נשק לקחו חלק במרדף והניטרול של המחבל היורה בכפר סבא. רק לא מזמן נטרל אזרח נושא נשק מחבל בגבעה הצרפתית. נוכחות אדם נושא נשק בפיגוע בגן האירועים בחדרה הייתה מונעת את ההרג הרב במקום. המאבטחים הם הבדיחה האמיתית. הם מזוהים, מטרות בולטות בשטח, קל לדקור או לירות בהם, ואז ניתן לדעת שהשטח פנוי לקטל המוני.
נכון שצריך לבחון את זכאות אדם לנשיאת נשק בהתאם לרמת כשירותו הבריאותית, הפסיכולוגית, המיומנות, מספר האימונים בשנה, איזור מגוריו, משלח ידו ועוד, אבל בהחלט אסור לאסור נשיאת נשק. אדרבה... צריך להקפיד על הכללים, להחמיר את דרישות המיומנות, ולהרחיב את מספר נושאי הנשק בישראל. אקדחים כמובן. לא מעבר
אולי עוד לא אבדה התקווה.
נכון רמת האימון לא בסדר.
אבל הגיע הזמן שנפנים שמספר פקידי הרישוי באותו משרד (שם המשרד ידוע לי)
הוא קטן ולא הגיוני לעומת מספר הפונים אליו.
אולי לא תמיד הפקידים אשמים ?
ואולי אולי נצליח לגרום לאייל גפן ליזום כתבת תחקיר רציני על כל הנושא...
אני דווקא בחרתי את התגובה הבאה :
מספר פיגועים בישראל נבלמו הודות לנשיאת נשק של אזרחים. מספר חטיפות של נהגי מוניות נבלמו כתוצאה מנשיאת נשק של אלו. אזרחים נושאי נשק לקחו חלק במרדף והניטרול של המחבל היורה בכפר סבא. רק לא מזמן נטרל אזרח נושא נשק מחבל בגבעה הצרפתית. נוכחות אדם נושא נשק בפיגוע בגן האירועים בחדרה הייתה מונעת את ההרג הרב במקום. המאבטחים הם הבדיחה האמיתית. הם מזוהים, מטרות בולטות בשטח, קל לדקור או לירות בהם, ואז ניתן לדעת שהשטח פנוי לקטל המוני.
נכון שצריך לבחון את זכאות אדם לנשיאת נשק בהתאם לרמת כשירותו הבריאותית, הפסיכולוגית, המיומנות, מספר האימונים בשנה, איזור מגוריו, משלח ידו ועוד, אבל בהחלט אסור לאסור נשיאת נשק. אדרבה... צריך להקפיד על הכללים, להחמיר את דרישות המיומנות, ולהרחיב את מספר נושאי הנשק בישראל. אקדחים כמובן. לא מעבר
אולי עוד לא אבדה התקווה.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
אילן,
כל מילה - פנינה.
עכשיו, בוא נריץ את הרעיון שלך קדימה, וננסה להשיג את אייל גפן.
הוא לא עיתונאי, אבל בתור "סלב" אולי יוכל להוציא משהו תחת ידיו.
יש למישהו רעיון כיצד להתקשר אליו?
(סביר להניח שב 144 לא יתנו את הטלפון שלו, לפחות לא ללא כתובת)
כל מילה - פנינה.
עכשיו, בוא נריץ את הרעיון שלך קדימה, וננסה להשיג את אייל גפן.
הוא לא עיתונאי, אבל בתור "סלב" אולי יוכל להוציא משהו תחת ידיו.
יש למישהו רעיון כיצד להתקשר אליו?
(סביר להניח שב 144 לא יתנו את הטלפון שלו, לפחות לא ללא כתובת)
יואב,
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
- תרמתי למען הסליק

יואב, אילן ואתה בהחלט צודקים.
פנה אליו דרך עיתון מעריב (www.nrg) ותזדהה בתור נציג ISIA ...
אני מוכן ללמד את מר גפן הלכה אחת או שלוש בשימוש בברטה או בכלים אחרים..
פנה אליו דרך עיתון מעריב (www.nrg) ותזדהה בתור נציג ISIA ...
אני מוכן ללמד את מר גפן הלכה אחת או שלוש בשימוש בברטה או בכלים אחרים..
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
אני חושב שאת הכתבה הזו ניתן להבין בצורה קצת שונה..
דבר ראשון..זו "כתבה מטעם" של סלבריטי שמתרעם על כך שטורטר קצת על ידי הרשויות מפני ששכח לחדש בזמן "כולה בשביל איזה אקדח ברטה טוטו שהוא מחזיק ברשותו".
המסר העיקרי בכתבה:
"בשביל מה כל הבירוקרטיה הזאת כשאפשר לעשות את הכל דרך האינטרנט" תנו לשלם את הקנס ותעזבו אותנו בשקט. יש גם ביקורת על האימון והדרך שבה הוא נעשה, והכוונה להגיד שהוא חסר ערך.
הבורות שמפגין הכותב בכתבה בכל הנושא "להכניס כדורים הפוך , ברטה 22ממ וכו'" היא מכוונת בשביל הפוזה של "מה אתם רוצים ממני? תעזבו אותי בשקט." פה הוא פספס את המטרה בגדול.
בתכלס בשורה התחתונה עם מסתכלים על העובדות היבשות שמאחורי החרטא:
1. הנ"ל לפי גילו בעל תבחין 96, והכלי הזה נמצא איתו כבר הרבה זמן. הוא כבר עבר חידוש אחד או שניים בחיים שלו ובטח ירה איתו יותר מפעם אחת. הוא יודע הייטב איך מכניסים כדורים למחסנית.
2. למרות כל היללות "והבורות" בנושא, חשוב לו מאד לשמור על הכלי ברשותו כי אחרת הוא לא היה טורח לעבור את כל מסלול הייסורים והאישורים עם משרד הפנים כדי לחדש את הרשיון. אם זה לא היה חשוב לו, אז מבחינתו זו הייתה הזדמנות פז להפקיד את הנשק במשטרה ולוותר עליו.
ככה אני רואה את זה בכל אופן.
א.
דבר ראשון..זו "כתבה מטעם" של סלבריטי שמתרעם על כך שטורטר קצת על ידי הרשויות מפני ששכח לחדש בזמן "כולה בשביל איזה אקדח ברטה טוטו שהוא מחזיק ברשותו".
המסר העיקרי בכתבה:
"בשביל מה כל הבירוקרטיה הזאת כשאפשר לעשות את הכל דרך האינטרנט" תנו לשלם את הקנס ותעזבו אותנו בשקט. יש גם ביקורת על האימון והדרך שבה הוא נעשה, והכוונה להגיד שהוא חסר ערך.
הבורות שמפגין הכותב בכתבה בכל הנושא "להכניס כדורים הפוך , ברטה 22ממ וכו'" היא מכוונת בשביל הפוזה של "מה אתם רוצים ממני? תעזבו אותי בשקט." פה הוא פספס את המטרה בגדול.
בתכלס בשורה התחתונה עם מסתכלים על העובדות היבשות שמאחורי החרטא:
1. הנ"ל לפי גילו בעל תבחין 96, והכלי הזה נמצא איתו כבר הרבה זמן. הוא כבר עבר חידוש אחד או שניים בחיים שלו ובטח ירה איתו יותר מפעם אחת. הוא יודע הייטב איך מכניסים כדורים למחסנית.
2. למרות כל היללות "והבורות" בנושא, חשוב לו מאד לשמור על הכלי ברשותו כי אחרת הוא לא היה טורח לעבור את כל מסלול הייסורים והאישורים עם משרד הפנים כדי לחדש את הרשיון. אם זה לא היה חשוב לו, אז מבחינתו זו הייתה הזדמנות פז להפקיד את הנשק במשטרה ולוותר עליו.
ככה אני רואה את זה בכל אופן.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק