כיף,כיף,כיף או פעם ראשונה במטווח
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
כיף,כיף,כיף או פעם ראשונה במטווח
אז ככה התחלתי לעבוד היום רשמית אצל חברת אבטחה מסוימת ובתור אישור לנשק נשלחתי לערוך מטווח ב"בול" בתל-אביב.
הגעתי לשם ומצאתי מדריך ירי חביב ומשובח בשם אבי לגו (אני מקווה שאני לא טועה) וכל המטווח צחקנו בינינו (יותר נכון אני צחקתי והוא אמר ש"אתה יורה כמו זקנה בת תשעים") כשפגעתי בלי קשר למטרה שאלתי אותו אם יכול להיות שזה בגלל הפלינצ'ים? הוא אמר ש"בטוח שזה בגלל הפלינצ'ים".
בסה"כ הכול היה מצויין קיבלתי כמה עצות טובות לירי יותר מדוייק נהניתי מהירי עצמו והייתה חוויה חיובית (אם כי לא גיליתי שאני משתייך לקהילת "הסליק"...)
יום טוב ותשתדלו לפגוע במטרות ולא בבן ערובה!!!
רועי
הגעתי לשם ומצאתי מדריך ירי חביב ומשובח בשם אבי לגו (אני מקווה שאני לא טועה) וכל המטווח צחקנו בינינו (יותר נכון אני צחקתי והוא אמר ש"אתה יורה כמו זקנה בת תשעים") כשפגעתי בלי קשר למטרה שאלתי אותו אם יכול להיות שזה בגלל הפלינצ'ים? הוא אמר ש"בטוח שזה בגלל הפלינצ'ים".
בסה"כ הכול היה מצויין קיבלתי כמה עצות טובות לירי יותר מדוייק נהניתי מהירי עצמו והייתה חוויה חיובית (אם כי לא גיליתי שאני משתייך לקהילת "הסליק"...)
יום טוב ותשתדלו לפגוע במטרות ולא בבן ערובה!!!
- סליקאי ארד

סיפור משה והאורנג'אדה, בגרסת שנות ה-2000? כמו שהיתה אומרת עלמה זק (בשיבתה כמאיה בוסקילה בהרכב ארץ נהדרת) אימא!
אני חושב שלגראוצ'ו מרקס היה עולה רעיון לפתגם משעשע שדן במועדונים למקרא ההודעה לעיל.
(נשאלת השאלה האם הוא באמת כתב את זה, או שלמקלדת יש פלינצ'ים?)
אני חושב שלגראוצ'ו מרקס היה עולה רעיון לפתגם משעשע שדן במועדונים למקרא ההודעה לעיל.
(נשאלת השאלה האם הוא באמת כתב את זה, או שלמקלדת יש פלינצ'ים?)
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק

5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד