שלום לחברי הסליק, נתקלתי בבעייה מתסכלת
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שלום לחברי הסליק, נתקלתי בבעייה מתסכלת
ההשקעה שהשקעתי בספורט הזה היא רבה, ועדיין קיימת ההשקעה הזו, אך מה לעשות שבזמן חופש פסח, המשפחה רוצה לצאת לנופש, וחוזרים מהנופש רק אחרי תחרות מחזור אחרון ליגה לאומית. התוכנית המקורית הייתה נופש ימי רביעי-שבת בערב, או בחול המועד פסח (בזמן מחנה האימונים), חוץ מימים אלה אין אפשרות אחרת לנופש.
בקיצור, הוויתור ייעשה או על הליגה הלאומית, או על מחנה האימונים... משפחתי היקרה כבר מתחילה לאבד סבלנות בגלל ש"הרסתי" להם מספיק נופשים בגלל תחרויות.
חידה זו קשה, ואם מישהו יתן פתרון-יבורך.
הנופש באילת, טיסות חזרה הם רק אחרי התחרות (אין טיסות שבת בבוקר).
בתודה, ליאור
בקיצור, הוויתור ייעשה או על הליגה הלאומית, או על מחנה האימונים... משפחתי היקרה כבר מתחילה לאבד סבלנות בגלל ש"הרסתי" להם מספיק נופשים בגלל תחרויות.
חידה זו קשה, ואם מישהו יתן פתרון-יבורך.
הנופש באילת, טיסות חזרה הם רק אחרי התחרות (אין טיסות שבת בבוקר).
בתודה, ליאור
practice makes perfect
ליאור
בתור מי שבילה יותר שעות במטווח לטובת אימונים ותחרויות מאשר בבית ובבית ספר ביחד, אין פתרון טוב יותר מלהביא את המשפחה להיות פעילה בצורה כזו או אחרת בספורט ..
ולעניין האירוע הספציפי , המאמן שלך בטח יהרוג אותי - אבל לפעמים כדאי לותר על תחרות אחת (לא אליפויות !!) למען המשפחה ושלום בית , אחרת יהיה לך קשה להמשיך בלי התמיכה הכל כך נחוצה שלה ..
אם אי השתתפותך בתחרות לא תגרום לנפילה של הקבוצה או להפסד אישי של מיקום מאוד מאוד גבוה בליגה - תן לעצמך להנות עם המשפחה , זה ישתלם לטווח הארוך , תזכור שהתוצאה הפחות טובה מבין המחזורים לא נחשבת לסיכום הכללי.
שחר ינסוביץ
בתור מי שבילה יותר שעות במטווח לטובת אימונים ותחרויות מאשר בבית ובבית ספר ביחד, אין פתרון טוב יותר מלהביא את המשפחה להיות פעילה בצורה כזו או אחרת בספורט ..
ולעניין האירוע הספציפי , המאמן שלך בטח יהרוג אותי - אבל לפעמים כדאי לותר על תחרות אחת (לא אליפויות !!) למען המשפחה ושלום בית , אחרת יהיה לך קשה להמשיך בלי התמיכה הכל כך נחוצה שלה ..
אם אי השתתפותך בתחרות לא תגרום לנפילה של הקבוצה או להפסד אישי של מיקום מאוד מאוד גבוה בליגה - תן לעצמך להנות עם המשפחה , זה ישתלם לטווח הארוך , תזכור שהתוצאה הפחות טובה מבין המחזורים לא נחשבת לסיכום הכללי.
שחר ינסוביץ
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
זאת בדיוק הבעיה, מבחינת המועדון אפשר למצוא לי מחליף, אבל הבעיה היא שהתחרות הזו חשובה בשביל ה"פרופיל" שלי בהתאחדות ואני די רוצה להגיע לזול השנה וכגמה שיותר תחרויות בחו"ל.
מבחינת תוצאות המחזורים, השנה מילא לא הייתה טובה אבל הדירוג בליגה הלאומית לא מדאיג אותי השנה ממילא...
אני ינסה לחשוב על פתרון שאפשר לעשות את שניהם
מבחינת תוצאות המחזורים, השנה מילא לא הייתה טובה אבל הדירוג בליגה הלאומית לא מדאיג אותי השנה ממילא...
אני ינסה לחשוב על פתרון שאפשר לעשות את שניהם
practice makes perfect
כמה נפלא כשאתה רווק...
תמיד אתה יכול לשחק אותה אמריקאי ולומר
ITS MY WAY OR THE HIGHWAY LADY
אח"כ זה מתחלף בקולו האסרטיבי של הגבר...
YES DEAR...
תמיד אתה יכול לשחק אותה אמריקאי ולומר
ITS MY WAY OR THE HIGHWAY LADY
אח"כ זה מתחלף בקולו האסרטיבי של הגבר...
YES DEAR...
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA