Taser
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Taser
האם מישהוא מצא דרך לייבא בייבוא אישי, או דרך חברה (לפי החוק - נראה ששוקרים אסורים ביבוא אישי, אלא רק דרך יבואנים מורשים, הגם שהם נמכרים בחנויות כדוגמת "ריקושט", ועוד.), את ה-Taser?
בתמימותי הזמנתי כזה, (יקר בטרוף!), במכס מנעו ממני לקבלו, החזרתי לשולח, ועכשיו אני מחפש דרך להביא אותו בכ"ז...
תודה,
"טירון"
בתמימותי הזמנתי כזה, (יקר בטרוף!), במכס מנעו ממני לקבלו, החזרתי לשולח, ועכשיו אני מחפש דרך להביא אותו בכ"ז...
תודה,
"טירון"
- סליקאי ארד

מדוע שלא תנסה ליצור קשר עם חנויות כמו ריקושט, לה"ב או עסקים אחרים שמתמחים ביבוא אמצעים כאלה ותשאל אם הם מוכנים ליבא את ה-TASER בשבילך.
אני מניח שבאותה ההזדמנות גם תזכה לתשובה רשמית אם אבזר כזה חוקי לנשיאה בארץ על ידי אזרח מהשורה.
א.
אני מניח שבאותה ההזדמנות גם תזכה לתשובה רשמית אם אבזר כזה חוקי לנשיאה בארץ על ידי אזרח מהשורה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

תודה!
א. תודה,
כך עשיתי, אלא שהחברה שעימה יצרתי קשר, הבהירה לי שהם יעבדו מול משרד המסחר והתעשייה, כדי לנסות להשיג רישין ייבוא. יש לי חשש שהם לא יסכימו להגדיר את הטייזר כ"שוקר", כי הוא מאפשר ניטרול מ-5 מטר, ושהם יוציאו למי שבקשתי לטפל בעניין את המיץ. חשבתי שאולי מישהוא כבר מצא איזה נתיב... אני מתקשה לחשוב שאני הראשון שנדלק על כלי הגנה עצמית שאינו הורג, עם "אפקט עצירה" כמו של כלי שכן הורג. ואני מעודכן היטב בספרות שיש על "מוות לכאורה" עקב השימוש בטייזר... שומכלום! זה בטוח לגמרי!
כך עשיתי, אלא שהחברה שעימה יצרתי קשר, הבהירה לי שהם יעבדו מול משרד המסחר והתעשייה, כדי לנסות להשיג רישין ייבוא. יש לי חשש שהם לא יסכימו להגדיר את הטייזר כ"שוקר", כי הוא מאפשר ניטרול מ-5 מטר, ושהם יוציאו למי שבקשתי לטפל בעניין את המיץ. חשבתי שאולי מישהוא כבר מצא איזה נתיב... אני מתקשה לחשוב שאני הראשון שנדלק על כלי הגנה עצמית שאינו הורג, עם "אפקט עצירה" כמו של כלי שכן הורג. ואני מעודכן היטב בספרות שיש על "מוות לכאורה" עקב השימוש בטייזר... שומכלום! זה בטוח לגמרי!
- סליקאי ארד

1. דבר ראשון - TASER ושוקר יכולים להיות קטלניים. היתי מציע לך לעשות חיפוש קטן באינטרנט ואני די בטוח שתתקל בכמה מקרים מדווחים - אז אל תקל בזה ראש.
2. במידה ומשרד המסחר והתעשייה בשיתוף עם גורמים נוספים יחליטו שזה לא חוקי - אז זה לא!
הדבר היחידי שאתה יכול לעשות בנתיים זה להמתין בסבלנות.
א.
2. במידה ומשרד המסחר והתעשייה בשיתוף עם גורמים נוספים יחליטו שזה לא חוקי - אז זה לא!
הדבר היחידי שאתה יכול לעשות בנתיים זה להמתין בסבלנות.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

לאמיר
אני מציע לך להסתכל באתר שלהם-www.taser.com
מה שמצאת - זה על המודל הקודם. יש מודל חדש יותר, שנקרא x26
הוא עובד בטכ. קצת שונה.
מה שמצאת - זה על המודל הקודם. יש מודל חדש יותר, שנקרא x26
הוא עובד בטכ. קצת שונה.
- סליקאי ארד

לא. (איתמר)
סבלנות דווקא יש לי והרבה. לקח הרבה זמן עד שה-Taser היגיע. (וניצר במכס). בזמן הזה הספקתי לקרוא על כל מקרי המוות שדווחו כביכול בגלל הטייזר, ובגלל שוקר. לא מצאתי אף חברה שהשקיעה כל כך במחקרים רפואיים כדי להראות שאין שום סכנה בטייזר.- כמו taser international אין לי שום אינטרס להמליץ על החברה - להפך -כתבתי להם מייל - כדי לברר מי נציגם בארץ- והם לא טרחו לענות לי.
כמובן שגם אגרוף יכול להרוג אם המתקיף אותי או אותך ימעד וראשו ייתקל בשפיץ השולחן, שלא לדבר על מקל. אז מה? אם מישהוא ייתקוף אותי בסכין אני לא אחפש את הדבר הכי מסיבי כדי להתגונן?
לדעתי לטייזר אין סיכוי בארץ, בגלל מחירו הגבוה, ובגלל ששמעתי שנעשו בדיקות עם כוחות הבטחון בשאלת היכולת שלו לבלום מחבל מתאבד- ולמרות כוח העצירה שלו- הוא נפסל, מסיבות שתוכל לנחשן לבד, ולא זה המקום לפרטן, כי אולי זה נושא רגיש.
כמובן שגם אגרוף יכול להרוג אם המתקיף אותי או אותך ימעד וראשו ייתקל בשפיץ השולחן, שלא לדבר על מקל. אז מה? אם מישהוא ייתקוף אותי בסכין אני לא אחפש את הדבר הכי מסיבי כדי להתגונן?
לדעתי לטייזר אין סיכוי בארץ, בגלל מחירו הגבוה, ובגלל ששמעתי שנעשו בדיקות עם כוחות הבטחון בשאלת היכולת שלו לבלום מחבל מתאבד- ולמרות כוח העצירה שלו- הוא נפסל, מסיבות שתוכל לנחשן לבד, ולא זה המקום לפרטן, כי אולי זה נושא רגיש.
- סליקאי ארד

Re: לא. (איתמר)
טירון כתב: לא מצאתי אף חברה שהשקיעה כל כך במחקרים רפואיים כדי להראות שאין שום סכנה בטייזר.- כמו taser international .
זה בערך כמו להגיד שאין חברה שהשקיעה במחקרים על קשר בין עישון לסרטן ריאה כמו פיליפ מוריס, או אין חברה שהשקיעה במחקרים בין דיבור בטלפון סלולרי לסרטן מוח כמו נוקיה.
מבלי לקרוא אפילו אות אחת מהמחקרים האלה אתה כבר יכול לנחש מה יהיו התוצאות...
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

טייזר
כאשר מישהו מתקיף אותך ואתה נאלץ להשתמש בטייזר או בשוקר האם אין סכנה לקוצב לב?
Re: טייזר
שמש כתב:כאשר מישהו מתקיף אותך ואתה נאלץ להשתמש בטייזר או בשוקר האם אין סכנה לקוצב לב?
לא ניראה לי שאדם הזקוק לקוצב לב יגיע למצב בו הוא תוקף אדם אחר...
רק מהעצבים הוא ישבית את עצמו הרבה קודם...
Re: טייזר
omri_t כתב:שמש כתב:כאשר מישהו מתקיף אותך ואתה נאלץ להשתמש בטייזר או בשוקר האם אין סכנה לקוצב לב?
לא ניראה לי שאדם הזקוק לקוצב לב יגיע למצב בו הוא תוקף אדם אחר...
רק מהעצבים הוא ישבית את עצמו הרבה קודם...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהההההההההההההההה
הרגת אותי עומרי !
רק בריאות !!!
"אלוהים לא משחק בקוביה..." (א. איינשטין)
"אופנה היא דבר כל כך מכוער - לכן היא צריכה להשתנות כל הזמן" (אוסקר ויילד)
"אלוהים לא משחק בקוביה..." (א. איינשטין)
"אופנה היא דבר כל כך מכוער - לכן היא צריכה להשתנות כל הזמן" (אוסקר ויילד)
ל"שמש" ולאיתמר...
ממה שקראתי בעשרות הדפים של האתר שלהם - מוזכר במפורש נושא קוצבי הלב. ו..לא. אין סכנה. כמובן שאיתמר צודק שלא צריך להגיד "אמן" על כל מי שמראה מחקרים. ואולם: בהבדל ממך, איתמר, אני כן קראתי, והרבה על המחקרים האלה, שעברו את בדיקות הרשויות בארה"ב, ולכן אושר ה-citizen taser
אי אפשר לחיות כל הזמן בהרגשת קונספירצייה - שכולם רמאים. ואם חברה משקיעה הון עתק במחקרים כדי להוכיח שאין נזק מטייזר - אני מרגיש שאני יכול לסמוך עליהם. מה אתה מצפה מחברה שתעשה כדי לפרסם מוצר כזה? חוץ ממחקרים?
אחרי הכל, אין בכוונת אף אחד להפעיל טייזר בשביל כיף (כמו סיגריות) או כחלק יומיומי מהחיים (כמו סלולרים)- מדובר בהגנה עצמית, כשמישהוא עם סכין או נבוט או גרזן בא אליך, ואתה לא יכול לברוח, ומצד שני לא רוצה גם להרוג אותו או להפוך אותו לנכה. אז אם יש מקרה של 1 לאלף שהוא יפגע- עלי...
אין בכוונתי לנסות ו"לסנגר" על טייזר". או לקדם חקיקה בעניינם. הבני ז... אפילו לא הגיבו לשאלתי בדבר מי הנציג שלהם בארץ- ושלחתי פעמיים, אבל זה לא אומר שכדאי שלמי שמעוניין בכך- יהיה כלי להגנה עצמית שאינו דורש מגע קרוב עם התוקף. מהברורים שעשיתי עד כה, גם בזכות אחת ההתייחסויות באתר זה - אני מקווה שמצאתי דרך שתקדם אותי. מי שמעוניין - שייצור קשר, אבל כמובן שצריך נסיבות מיוחדות שמחייבות הגנה עצמית, ולא ל"כל דיכפין".
חג שמח,
ובתקווה שלא אתפכח מהנאיביות ואאלץ בסוף לקנות אקדח אמיתי...
אי אפשר לחיות כל הזמן בהרגשת קונספירצייה - שכולם רמאים. ואם חברה משקיעה הון עתק במחקרים כדי להוכיח שאין נזק מטייזר - אני מרגיש שאני יכול לסמוך עליהם. מה אתה מצפה מחברה שתעשה כדי לפרסם מוצר כזה? חוץ ממחקרים?
אחרי הכל, אין בכוונת אף אחד להפעיל טייזר בשביל כיף (כמו סיגריות) או כחלק יומיומי מהחיים (כמו סלולרים)- מדובר בהגנה עצמית, כשמישהוא עם סכין או נבוט או גרזן בא אליך, ואתה לא יכול לברוח, ומצד שני לא רוצה גם להרוג אותו או להפוך אותו לנכה. אז אם יש מקרה של 1 לאלף שהוא יפגע- עלי...
אין בכוונתי לנסות ו"לסנגר" על טייזר". או לקדם חקיקה בעניינם. הבני ז... אפילו לא הגיבו לשאלתי בדבר מי הנציג שלהם בארץ- ושלחתי פעמיים, אבל זה לא אומר שכדאי שלמי שמעוניין בכך- יהיה כלי להגנה עצמית שאינו דורש מגע קרוב עם התוקף. מהברורים שעשיתי עד כה, גם בזכות אחת ההתייחסויות באתר זה - אני מקווה שמצאתי דרך שתקדם אותי. מי שמעוניין - שייצור קשר, אבל כמובן שצריך נסיבות מיוחדות שמחייבות הגנה עצמית, ולא ל"כל דיכפין".
חג שמח,
ובתקווה שלא אתפכח מהנאיביות ואאלץ בסוף לקנות אקדח אמיתי...
- סליקאי ארד

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד