היה מחנה אימון בפסח ?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
היה מחנה אימון בפסח ?
?
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
היה
היה ועוד איך היה 

בעיקרון, אין תוצאות במחנה אימונים. זו לא מטרתו. בחצי היום שאני הייתי שם היתה אוירה טובה וגם רוח חזקה
אין ספק שהאביב הגיע, על כל שינויי מזג האויר שלו.
במקביל ותוך כדי מחנה האימונים התקיימו מבחנים לנוער לתחרות הבינלאומית בזול. מאחר והתחרות האחרונה היתה ממש בערב החג לא פורסמו תוצאות.

במקביל ותוך כדי מחנה האימונים התקיימו מבחנים לנוער לתחרות הבינלאומית בזול. מאחר והתחרות האחרונה היתה ממש בערב החג לא פורסמו תוצאות.
nobody expects the spanish inquisition
אתמול ביום האחרון למחנה אימונים ובמבחן האחרון לזול (נוער)
היה יום גדול לקלעים הצעירים כולם בפמתיע
פגעו לא פחות מ579
מבחן רובה אוויר היום האחרון
גיל קמינקר-587
בן כהן-580 (יכל לעשות 90 בקלות עם ההתחלה המדהימה שלו )
ליאור מדלל-579
סרג'יו חחח -587 (עם סיומת יפה 99,99 )
לא זוכר רק כמה דן עשה

היה יום גדול לקלעים הצעירים כולם בפמתיע

מבחן רובה אוויר היום האחרון
גיל קמינקר-587

בן כהן-580 (יכל לעשות 90 בקלות עם ההתחלה המדהימה שלו )

ליאור מדלל-579
סרג'יו חחח -587 (עם סיומת יפה 99,99 )

לא זוכר רק כמה דן עשה

נערך לאחרונה על ידי Sergey Richter בתאריך 19 אפריל 2006, 18:03, נערך פעם אחת בסך הכל.
סרגי,
אתה יכול לעיין בעצמך במסמך שנמצא באתר ההתאחדות http://www.igudkliya.co.il/IC/infocenter/info_images/segel_krit_2006.pdf , שם נאמר במפורש שקריטריון לסגל ב' ניתן לבצע בכל הליגות ובמבחנים רשמיים של התאחדות הקליעה.
אם לא עדכונו את הקריטריון מאז פרסום המסמך הוא עומד על 588 לרובה אוויר נוער
בהצלחה
אתה יכול לעיין בעצמך במסמך שנמצא באתר ההתאחדות http://www.igudkliya.co.il/IC/infocenter/info_images/segel_krit_2006.pdf , שם נאמר במפורש שקריטריון לסגל ב' ניתן לבצע בכל הליגות ובמבחנים רשמיים של התאחדות הקליעה.
אם לא עדכונו את הקריטריון מאז פרסום המסמך הוא עומד על 588 לרובה אוויר נוער

בהצלחה
579 עם לא פחות מ9 פגיעות ב9.9, ועוד בערך 4 פגיעות 9.8-9.7.
עכשיו תגידו לי שזה תירוצים וזה, אבל אני יכול להגיד בכיף שיריתי טוב באותו יום, וחוסר המזל גבר עלי..
(באותו יופ בתרגיל השכיבה היו לי בערך אותו מספר של פגיעות ב9.9. בזמן האכוונים של רובה אוויר, 2-3 כדורים ראשונים גם היו 9.9 ואני בטוח שיכלו לשמוע אותי ממלמל "מה הולך עם המכונות האלה היום?"
עכשיו תגידו לי שזה תירוצים וזה, אבל אני יכול להגיד בכיף שיריתי טוב באותו יום, וחוסר המזל גבר עלי..

(באותו יופ בתרגיל השכיבה היו לי בערך אותו מספר של פגיעות ב9.9. בזמן האכוונים של רובה אוויר, 2-3 כדורים ראשונים גם היו 9.9 ואני בטוח שיכלו לשמוע אותי ממלמל "מה הולך עם המכונות האלה היום?"
practice makes perfect
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד