בדיקת אקדח משומש לקניה

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

בדיקת אקדח משומש לקניה

על ידי nakar » 16 אפריל 2006, 20:23

שלום לכל וחג שמח,

יש לי מספר קושיות בנוגע לרכישת אקדח משומש מאדם פרטי שאני מניח שהתשובה עליהן תהיה לא קלה :shock:
1. כיצד אני יכול לקבוע האם האקדח במצב "כמעט חדש" ו"כמעט לא ירו בו" כפי שבעליו הנוכחי טוען?
2. האם רכישה מאדם פרטי שלא דרך חנות היא מצב שעדיף להמנע ממנו ולהעדיף לבצע את כל הפרוצדורה דרך חנות באופן מסודר (יש לי כרגע אקדח שלי שברישיון ואותו אני רוצה למכור)?
3. אלמנט נוסף, האם לא עלול להיווצר מצב בו מעורבים "גורמים עויינים" במכירת האקדח שאותו אני שוקל לרכוש (למרות שהנשק מאופסן בתחנת משטרה)?

תודה (סומך עליכם...) :P
Ignore all ego
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי הצעדן » 16 אפריל 2006, 21:14

היתרון ברכישת אקדח חדש מהחנות הוא שאתה יודע בדיוק מה ההיסטוריה שלו או יותר נכון מה לא ההסטוריה שלו. אם זה כ"כ חשוב לך אז אתה צריך אקדח עם "שמן מהמפעל" ותקציב תואם.

אם לא, וודא כי האקדח יבדק על ידי מי שיודע כיצד לבדוק אותו.

כשאתה אתה אומר אקדח שכמעט לא ירו בו אתה יכול לומר 50 כדור או 2000. אקדח שיגרם לו נזק (עם תחמושת מתאימה ע"פ הוראות יצרן) בירי היקפי תחמושת כאלה אינו ראוי שתקנה אותו.
תמיד יכול להיות שבעליו הקודם היה בעל כיס עמוק וטחן אותו עם תחמושת +P+ אבל הסבירות נמוכה.
כאמור, וודא כי האקדח יבדק על ידי איש מקצוע.
אקדחים המופקדים במשטרה עשויים להיות כרוכים בבירוקרטיה מתישה אבל לעתים יש מציאות.
מה זה גורמים עויינים ?! אם אתה רוכש אקדח כחוק לאיזה גורמים עויינים אתה מתכוון ?
רכישה דרך חנות תמנע את הצורך שלך ללכת עם המוכר למשרד הפנים ואולי אם תקנה משומש מחנות גם תקבל אחריות מסויימת.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי doron-30 » 16 אפריל 2006, 22:10

ברי כתב:כשאתה אתה אומר אקדח שכמעט לא ירו בו אתה יכול לומר 50 כדור או 2000. אקדח שיגרם לו נזק (עם תחמושת מתאימה ע"פ הוראות יצרן) בירי היקפי תחמושת כאלה אינו ראוי שתקנה אותו

תיקון קטן :יש כלים שגם 10000 כדור זה כלום בשבילם.

ליורה ממוצע זה נשמע המון ,אבל ליורה כבד זה לא הרבה.

nakar

תוכל לאמר לנו באיזה כלי מדובר?
גלוק מ"ס 1 ..........

אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי nakar » 16 אפריל 2006, 22:22

דורון/ברי,

מדובר על בול commander שלטענת בעליו ירה כ-200 כדור בלבד.
האם נכון הדבר שכלי דנדש כזה עולה 45 יצחק בן צבי (=4500 מצלצלים) :shock: ?

בהנחה שהכלי אכן במצב מצוין ואגיע בעזרת מי שמבין למסקנה שאכן ירה מעט, כמה לדעתכם שווה לשלם עליו?

תודה
Ignore all ego
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי טריגר » 17 אפריל 2006, 00:15

ברר את המסט"ב של הכלי.
וצור קשר עם בול.
יש סיכוי שיש לך אחריות על הכלי...

שווה בדיקה!
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי nakar » 17 אפריל 2006, 21:58

תודה למגיבים.

קושיה נוספת לי: אקדח שמופקד במשטרה (האקדח של המוכר), האם יש מגבלה כלשהיא לבדוק אותו? לדוגמא לבדוק אותו בתחנת המשטרה או להוציא אותו לצורך מטווח (כמובן שבעל האקדח הוא זה שיוציא אותו מהמשטרה לטובת המטווח) :?:

האם מישהוא מה"משופשפים" כאן קנה פעם נשק ממצב שהוא היה מופקד בתחנת משטרה?
Ignore all ego
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Hungarfield » 17 אפריל 2006, 22:20

כשאני ניסיתי לשאול על נשקים מופקדים, התשובות שקיבלתי לשאלות האלה היו "כן", "לא" ו-"לא", בהתאמה.
פרשנות – נשק מופקד לא עוזב את תחנת המשטרה ללא אישור של משרד הפנים שהנשק נמכר לך. הבעלים המקורי לא יכול להוציא אותו משם, כי אין לו רישיון לשאת נשק. אתה לא יכול להוציא אותו משם, כי אין לך רישיון לשאת נשק (או את הנשק הזה, ספציפית). לפעמים יש קצינים מקומיים שיאפשרו לך לבדוק את הנשק במקום, אבל זו יוזמה פרטים של הגדלת ראש שלהם – אין עליהם חובה לעשות את זה. אין מה לדבר על לירות בנשק לנסיון (אלא אם באותה השניה בדיוק יסתער המון חמוש על תחנת המשטרה. לא הייתי מהמר על האפשרות הזאת...)
לכן, קנייה של נשק מופקד היא במידה מסויימת "חתול בשק", אבל בהחלט ניתן להשיג מציאות.
אפשרויות פעולה – אפשר להעביר בעלות, ולחתום שהתשלום יהיה לאחר המסירה, בכפוף לחוו"ד נשק שהנשק במצב X.
בהצלחה!
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back

על ידי הצעדן » 17 אפריל 2006, 23:12

דורון, 10000 כדור זה כפול מהרצה מקובלת לאקדח כזה וב- 10000 כדור כבר ניתן לראות שהאקדח עבד. הרעיון הכללי היה להעביר מסר שהיקפים כאלה של ירי הם זניחים.

תלוי איזה קומנדר, תלוי איך האקדח מאובזר. אתה יכול לפנות ליצרן "בול" ברח' ריבל בת"א לקבל תשובה מדוייקת בהתאם לתצורת הכלי.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי יאיר אדרי » 18 אפריל 2006, 12:23

למה להתעסק עם המשטרה ועם קצינים ושוטרים :wink: שיעשו לך טובה וגם בסוף הסיפור תהיה צריך איזה קומבינה של סוחר נשק בכדי להוציא את הכלי מהמשטרה. גש וברר בחנויות הנשק אישית ולא טלפונית אין מסחר כזה עמוס של כלי נשק בימים אלא ואני מאמין (מקווה) שתמצא נשק שמתאים לך וגם תקבל יחס טוב יותר מאיזה :wink: תוכל לנסות אותו ולהתאימו לצרכך ונוחותך.גם תקבל עליו איזו שהיא אחריות וכך תוכל גם להיות יותר שקט ורגוע לגבי עברו וגם מעט לגבי עתידו אצלך.
זול לא תמיד משתלם( ואנו לא מספיק עשירים לרכוש את הזול יותר )

ממש בהצלחה :!:
חג שמח.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי 3DXXX » 18 אפריל 2006, 17:57

אוי ידידי אני ממש הולך לבאס אותך...
אבל אני מאמין שזה מתאים יותר לשיחה אישית.
צור איתי קשר בפרטי
או לחליפין שלח לי מייל : 3DXXX@WALLA.COM

נ.ב- יש לציין כי אני עושה זאת רק בגלל שאני רוצה לעזור ולמנוע אי נעימויות.
בברכה:
אמיר
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד