ועוד שאלה אחרונה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
ועוד שאלה אחרונה
האם אני יכול להחליף בחנות מוכרת כדורים של עוזי בכדורים רגילים לאקדח?
- סליקאי כסף

כן, בדוכן השחרורים בבקו"מ ליד השקמי"ת, אם היא עוד קיימת... 
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
חהחה
מצחיק אבל יש לנו בישוב מאות כדורים כאלה והבעיה שצה"ל לקחו לנו את כל העוזים והשאיר רק את הM16 אם סוחרי נשק יחליפו לי כמה כאלה לכדורים של אקדח אני אחסוך הרבה כסף וגם ככה החנות תשתמש בזה למטווחים שלה וחוץ מזה זה בכלל חוקי לעשות דברים כאלה?
בס"ד
"ברוך ה' צורי המלמד ידי לקרב אצבעותי למלחמה" (תהילים קמ"ד פסוק א')
"ברוך ה' צורי המלמד ידי לקרב אצבעותי למלחמה" (תהילים קמ"ד פסוק א')
- סליקאי כסף

מיכאל,
ראשית ברוך הבא לאתר
שנית - איך לומר זאת בעדינות? ... את כדורי העוזי שברשותך, אמצליץ לך למסור בהקדם לאחראי על הבט"ש באזורכם דרך הרבש"צ שלכם או לחילופין לתחנת המשטרה הקרובה, הרי לא תרצה להיות לפתע מואשם בהחזקת רכוש צבאי / תחמושת, שלא כדין...
בסה"כ זו עבירה פלילית ובדרך טבעית למדי תאלץ להיפרד גם מהיריחו שרכשתה... ואמנם הרי בסה"כ אתה רוצה לעשות "החלפות"... אבל במקום כדורי אקדח להחלפה תאלץ לרכוש כדורים נגד כאב ראש ולממן עורך דין...
בקיצור - אין חיה כזו "החלפות" מסוג זה...
ובכל מקרה אין הכדורים ש"הןשארו" בישוב שלך רכוש פרטי שתוכל להחליף / לסחור / להשתמש בו.
אם הושארו הכדורים האלו - עליכם להחזירם אם לא לצבא "שהשאיר" אותם, אז לתחנת המשטרה.
סתם נקודה למחשבה...
ראשית ברוך הבא לאתר
שנית - איך לומר זאת בעדינות? ... את כדורי העוזי שברשותך, אמצליץ לך למסור בהקדם לאחראי על הבט"ש באזורכם דרך הרבש"צ שלכם או לחילופין לתחנת המשטרה הקרובה, הרי לא תרצה להיות לפתע מואשם בהחזקת רכוש צבאי / תחמושת, שלא כדין...
בסה"כ זו עבירה פלילית ובדרך טבעית למדי תאלץ להיפרד גם מהיריחו שרכשתה... ואמנם הרי בסה"כ אתה רוצה לעשות "החלפות"... אבל במקום כדורי אקדח להחלפה תאלץ לרכוש כדורים נגד כאב ראש ולממן עורך דין...
בקיצור - אין חיה כזו "החלפות" מסוג זה...
ובכל מקרה אין הכדורים ש"הןשארו" בישוב שלך רכוש פרטי שתוכל להחליף / לסחור / להשתמש בו.
אם הושארו הכדורים האלו - עליכם להחזירם אם לא לצבא "שהשאיר" אותם, אז לתחנת המשטרה.
סתם נקודה למחשבה...
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב

5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד