נשר המדבר .50AE
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
נשר המדבר .50AE
שלום
רציתי קצת ללמוד על אקדחים מסוימים והייתי רוצה קצת לדעת על האקד הישראלי ועל ההיסטוריה שלו ועם העוצמה החזקה כל כך Deagle (נשר המדבר).
למה אם הוא כל כך חזק ומדויק ביריה מדוע המשטרה אינה מאפשרת לעצמה אקדחים מסוג זה?
אקדח זה מיצור בישראל ואין צורך ליבא אותו מחו"ל לכן הוא יותר זול אני מניח...
אף אחד לא היה רוצה שאיזה שוטר שרודף אחרי פושע כלשהו או אני יודע מה כל סיטואציה אשר חפים מפשע מעורבים בה, ידפוק בך כדור...
כשהיתי במטווח יריתי באיזה רובה צלפים אחד כי זה מה שיכלתי כי אני רק בן 15 אבל אני מאוהב באקדחים ובעיקר בנשר המדבר, ראיתי אותו מונח על המדף במטווח ירי ופשוט כל כך רציתי לנסות לירות בו חבל שאני עדיין לא יכול, לא נורא אני יחכה שאני יגדל קצת...
אני יודה לכל מי שקצת יכול להסביר לי תודה רבה.
אופיר
הנה גם תמונה שלו (300אורך *400 רוחב)

רציתי קצת ללמוד על אקדחים מסוימים והייתי רוצה קצת לדעת על האקד הישראלי ועל ההיסטוריה שלו ועם העוצמה החזקה כל כך Deagle (נשר המדבר).
למה אם הוא כל כך חזק ומדויק ביריה מדוע המשטרה אינה מאפשרת לעצמה אקדחים מסוג זה?
אקדח זה מיצור בישראל ואין צורך ליבא אותו מחו"ל לכן הוא יותר זול אני מניח...
אף אחד לא היה רוצה שאיזה שוטר שרודף אחרי פושע כלשהו או אני יודע מה כל סיטואציה אשר חפים מפשע מעורבים בה, ידפוק בך כדור...
כשהיתי במטווח יריתי באיזה רובה צלפים אחד כי זה מה שיכלתי כי אני רק בן 15 אבל אני מאוהב באקדחים ובעיקר בנשר המדבר, ראיתי אותו מונח על המדף במטווח ירי ופשוט כל כך רציתי לנסות לירות בו חבל שאני עדיין לא יכול, לא נורא אני יחכה שאני יגדל קצת...
אני יודה לכל מי שקצת יכול להסביר לי תודה רבה.
אופיר
הנה גם תמונה שלו (300אורך *400 רוחב)

I Love Deagle
- סליקאי ארד

אופיר, ברוך הבא. אקדחים הם בהחלט כלים מעניינים המחייבים הוראות בטיחות מתאימות.
נשר המדבר הוא אקדח כבד מדי להגנה עצמית או לנשיאה מבצעית. קשה לשאת אותו בחגורה בצורה נוחה במשך שעות ביום ובמשך עשרות שנים של קריירה במשטרה. אני הייתי מתקשה לשאת אותו אפילו לשעה, אלא אם הוא בהצלב על רצועה. חוץ מזה הרתיעה של אקדח מסוג זה מקשה קצת על חזרה מהירה למטרה ויריה מהיר. לא תכונה בריאה באקדח להגנה עצמית. יש כלים הרבה יותר מתאימים לעבודת שיטור בארץ. באקדחים בפרט, דיוק ומקום פגיעה הם הרבה יותר חשובים מאשר קוטר של קליע לצורך עצירת תוקף.
מבחינת מחירים, אינני בקיא. לפני מספר שנים כדורים בקוטר זה נמכרו במחיר של 8 ש"ח כל אחד. האקדח אינו נמכר היטב בישראל כי רוב בעלי האקדחים מוגבלים לאקדח אחד מפאת התקנות מכוח חוק כלי הירייה ומעדיפים אקדח להגנה עצמית שנוח לשאת אותו.
נשר המדבר הוא אקדח כבד מדי להגנה עצמית או לנשיאה מבצעית. קשה לשאת אותו בחגורה בצורה נוחה במשך שעות ביום ובמשך עשרות שנים של קריירה במשטרה. אני הייתי מתקשה לשאת אותו אפילו לשעה, אלא אם הוא בהצלב על רצועה. חוץ מזה הרתיעה של אקדח מסוג זה מקשה קצת על חזרה מהירה למטרה ויריה מהיר. לא תכונה בריאה באקדח להגנה עצמית. יש כלים הרבה יותר מתאימים לעבודת שיטור בארץ. באקדחים בפרט, דיוק ומקום פגיעה הם הרבה יותר חשובים מאשר קוטר של קליע לצורך עצירת תוקף.
מבחינת מחירים, אינני בקיא. לפני מספר שנים כדורים בקוטר זה נמכרו במחיר של 8 ש"ח כל אחד. האקדח אינו נמכר היטב בישראל כי רוב בעלי האקדחים מוגבלים לאקדח אחד מפאת התקנות מכוח חוק כלי הירייה ומעדיפים אקדח להגנה עצמית שנוח לשאת אותו.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
תודה רבה שהסברת לי אני מודה לך.
כנראה שזה לא האקדח המושלם להגנה עצמית...
אני משיך בחיפוש אחר אקדח שנוח לנשיאה שאינו כבד מידי ודיוק היריה גבוהה מאוד וכמובן זול כי 8 שקל לקליע זה הרבה כסף (יחסית לקליע 9 מ"מ שעולה כמה אגורות אם אני לא טועה) לפי דבריו של אחי שבצבא.
כנראה שזה לא האקדח המושלם להגנה עצמית...
אני משיך בחיפוש אחר אקדח שנוח לנשיאה שאינו כבד מידי ודיוק היריה גבוהה מאוד וכמובן זול כי 8 שקל לקליע זה הרבה כסף (יחסית לקליע 9 מ"מ שעולה כמה אגורות אם אני לא טועה) לפי דבריו של אחי שבצבא.
I Love Deagle
- סליקאי ארד

אילן ב כתב:רובה צלפים?
באיזה מטווח - אה.... אולי גם אני יכול ?
קצת רחוק הייתי אומר המטווח הזה הוא באילת במלון אמבסדור נתנו לי רובה שהייתה מובנית עליו כוונת טלסקופית.
זה היה אחד השולטים כי אתה רואה את המטרה ב-ZOOM, בסך הכל נהניתי לירות בפעם הראשונה בחיי ברובה אמיתי.
אה דרך אגב הקוטר היה "0.22 , גם היה לי שם קטע מצחיק שמתי את היד לפני הפטיש ושכחתי שהוא חוזר אחורה שאני יורה, לא היה לי נוח באחיזה, אז הוא פגע בי וזה כאב מאוד וזה קרה דפקא ביריה האחרונה כי היו לי רק 20 כדורים אם אני לא טועה...
I Love Deagle
- סליקאי ארד

ברוך הבא!
0.22 זה לא כל כך צלפים ו - 0.50 זה לא כל כך הגנה עצמית...
נתוני הכדור אינם תואמים צרכים משטרתיים עקב חשש, בין השאר, לניקוב להבדיל מחדירה...
כדור "טועה" מעל 200 גריין שרץ ברחוב אחרי שכבר עבר את המטרה שלו - לא בדיוק מתכון להצלחה.
בנוסף, למרות שהכדור המודרני "עדין" יותר מהמקוריים, הרתע וה"פלאש" לא תואמים שימוש טקטי...
בנוסף, האקדח מלכתחילה לא נועד לשימוש הזה.
קיבולת מחסנית נמוכה, משקל גבוה, גודל ענק, אחיזה שלא מאפשרת לבעלי ידיים קטנות לאחוז. קושי בדריכה אשר גורם כל הזמן (לחובבנים) לשלל מעצורים מכל מין וצבע...
0.22 זה לא כל כך צלפים ו - 0.50 זה לא כל כך הגנה עצמית...
נתוני הכדור אינם תואמים צרכים משטרתיים עקב חשש, בין השאר, לניקוב להבדיל מחדירה...
כדור "טועה" מעל 200 גריין שרץ ברחוב אחרי שכבר עבר את המטרה שלו - לא בדיוק מתכון להצלחה.
בנוסף, למרות שהכדור המודרני "עדין" יותר מהמקוריים, הרתע וה"פלאש" לא תואמים שימוש טקטי...
בנוסף, האקדח מלכתחילה לא נועד לשימוש הזה.
קיבולת מחסנית נמוכה, משקל גבוה, גודל ענק, אחיזה שלא מאפשרת לבעלי ידיים קטנות לאחוז. קושי בדריכה אשר גורם כל הזמן (לחובבנים) לשלל מעצורים מכל מין וצבע...
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
הייתי רוצה לשמוע בבקשה הצעות לאקדח טוב ואיכותי אשר נוח לאחיזה לא משנה כמות הכדורים במחסנית לא משנה הקוטר ושלא יהיה כבד במיוחד משום שאני מתכנן לעשות רשיון לאקדח שאני יהיה יותר גדול כדי שאני ירגיש יותר בטוח ולא סתם בשביל צעצוע כי אקדח זה לא צחוק הוא יכול להרוג אותך בלחיצה קטנטנה... 
I Love Deagle
- סליקאי ארד

אני אישית ממליץ בחום על יריחו פולימרי
גם משקל סביר גם יש לו אופציה להתקנת אביזרים
נוח ביד לידיים בינוניות וגדולות בטוח לשימוש
חלפים זמינים ומחיר זול (כיוון שהוא לא מיובא)
אם אתה רוצה טיפה יותר זול אני ממליץ על בול צ'ירוקי שיש לו תכונות די דומות
ואגב בשביל הציונות
שניהם כחול לבן ...
גם משקל סביר גם יש לו אופציה להתקנת אביזרים
נוח ביד לידיים בינוניות וגדולות בטוח לשימוש
חלפים זמינים ומחיר זול (כיוון שהוא לא מיובא)
אם אתה רוצה טיפה יותר זול אני ממליץ על בול צ'ירוקי שיש לו תכונות די דומות
ואגב בשביל הציונות
שניהם כחול לבן ...
בס"ד
"ברוך ה' צורי המלמד ידי לקרב אצבעותי למלחמה" (תהילים קמ"ד פסוק א')
- סליקאי כסף

ofirn2 כתב:הייתי רוצה לשמוע בבקשה הצעות לאקדח טוב ואיכותי אשר נוח לאחיזה לא משנה כמות הכדורים במחסנית לא משנה הקוטר ושלא יהיה כבד במיוחד משום שאני מתכנן לעשות רשיון לאקדח שאני יהיה יותר גדול כדי שאני ירגיש יותר בטוח ולא סתם בשביל צעצוע כי אקדח זה לא צחוק הוא יכול להרוג אותך בלחיצה קטנטנה...
חכה עד שתגדל .
אתה יודע ,כשאני הייתי ילד (יותר צעיר ממך) היה רכב מאוד מפואר שרציתי שיהיה לי כשאגדל :. . .
לארק
שמעת עליו ?
עד שתוכל לשאת אקדח . . . הרבה אקדחים חדשים יצאו לשוק .
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב

תגיד לי...
אתה חושב שאני סתם כותב?
אני מחזיק נשק כזה כבר הרבה זמן (יריחו) לאחר בדיקה אין סופית של כלי נשק
בניגוד לכל החברים שלי שהם חמושים בבול צ'ירוקי שהם מאוד מרוצים ממנו מלבד איזה HS2000 מסכן שמסתובב לו עם השחמה מקולפת וסמיט שניראה כמו חיקוי לא יוצלח של גלוק ועומד להתפרק ולהרוג את זה שעומד מולו (מצחוק)
והשיקול של כולם היה המחיר ואלה התוצאות
ואני מאד מרוצה
וגאה להיות בעלים של אקדח כחול לבן!!!
אתה חושב שאני סתם כותב?
אני מחזיק נשק כזה כבר הרבה זמן (יריחו) לאחר בדיקה אין סופית של כלי נשק
בניגוד לכל החברים שלי שהם חמושים בבול צ'ירוקי שהם מאוד מרוצים ממנו מלבד איזה HS2000 מסכן שמסתובב לו עם השחמה מקולפת וסמיט שניראה כמו חיקוי לא יוצלח של גלוק ועומד להתפרק ולהרוג את זה שעומד מולו (מצחוק)
והשיקול של כולם היה המחיר ואלה התוצאות
ואני מאד מרוצה
וגאה להיות בעלים של אקדח כחול לבן!!!
בס"ד
- סליקאי כסף

אופיר
קודם כל ברוך הבא לתחום הנשק .
כמו שכבר חשתה על בשרך התחום הזה לא פשוט ולא קל ועם לא מקפידים על כללי הבטיחות
בקנאות הוא עלול להיות מאד מסוכן .
לכן אני ממליץ לך עוד לפני שאתה מתחיל להכנס לדגמים ותתי דגמים ללכת ולמד את יסודות תורת
הירי באקדח (כמו שאי אפשר לרוץ לפני שלומדים ללכת ).
כדי שתבין מה זה נשק להגנה עצמית למה וכמה אני מציע שתתחיל מלקרוא את המאמרים
פה באתר.
את המאמר של ברי על בחירת אקדח
http://www.haslik.co.il/main/index.php?op=view&t=4
וחשוב יותר את המאמר של נועם על בטיחות בכלי יריה
http://www.haslik.co.il/main/index.php?op=view&t=49
כמו כן אני מציא לך מאד לרכוש את הספר "האקדח " מאת יוסף יקותיאל וד"ר דווד דרום בהוצאת "כתר"-זהוא הספר הטוב והממצא ביותר לדעתי שיצא בתחום האקדחים בישראל.
הוא מלווה בצילומים והסברים את הקורא שלב שלב מהכרת חלקי האקדח ותכונותו דרך עקרונות
הבטיחות וירי נכון ועד לתרגלי ירי מתקדמים .
אגב "לקנות נשק" הוא לא דבר כזה פשוט בישראל מלבד זה שאתה צריך להיות בן 21 לפחות
אתה צריך גם לעמוד בתבחין (שזה סיבה לקנות נשק שמקובלת על משרד הפנים) מה שאומר
שמשהוא כמו 90 אחוז מאזרחי ישראל מעל גיל 21 לא יכולים לקנות נשק.
קודם כל ברוך הבא לתחום הנשק .
כמו שכבר חשתה על בשרך התחום הזה לא פשוט ולא קל ועם לא מקפידים על כללי הבטיחות
בקנאות הוא עלול להיות מאד מסוכן .
לכן אני ממליץ לך עוד לפני שאתה מתחיל להכנס לדגמים ותתי דגמים ללכת ולמד את יסודות תורת
הירי באקדח (כמו שאי אפשר לרוץ לפני שלומדים ללכת ).
כדי שתבין מה זה נשק להגנה עצמית למה וכמה אני מציע שתתחיל מלקרוא את המאמרים
פה באתר.
את המאמר של ברי על בחירת אקדח
http://www.haslik.co.il/main/index.php?op=view&t=4
וחשוב יותר את המאמר של נועם על בטיחות בכלי יריה
http://www.haslik.co.il/main/index.php?op=view&t=49
כמו כן אני מציא לך מאד לרכוש את הספר "האקדח " מאת יוסף יקותיאל וד"ר דווד דרום בהוצאת "כתר"-זהוא הספר הטוב והממצא ביותר לדעתי שיצא בתחום האקדחים בישראל.
הוא מלווה בצילומים והסברים את הקורא שלב שלב מהכרת חלקי האקדח ותכונותו דרך עקרונות
הבטיחות וירי נכון ועד לתרגלי ירי מתקדמים .
אגב "לקנות נשק" הוא לא דבר כזה פשוט בישראל מלבד זה שאתה צריך להיות בן 21 לפחות
אתה צריך גם לעמוד בתבחין (שזה סיבה לקנות נשק שמקובלת על משרד הפנים) מה שאומר
שמשהוא כמו 90 אחוז מאזרחי ישראל מעל גיל 21 לא יכולים לקנות נשק.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד