Taser

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

לאישגדול

על ידי טירון » 14 אפריל 2006, 11:28

תודה! אכן יש חברה כזאת בפרק התעשיות במעלה אדומים, והגוגל גם עזר לי לאתרה. אם שום דבר לא יעזור - אאלץ לפנות אליהם כדי להתיר את התסבוכת, ולפחות לא לצאת רק בנזק כספי גדול...
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי advocate » 17 אפריל 2006, 11:24

לנציג קוראים זאב קפטובסקי - ככל הזכור לי אין מכירה רגילה לאזרחים...

אל תשכחו שבטייזר יורים אלקטרודות..

בתור אחד שטייזר נוסה עליו במלוא הכח (גרמניה 2004) אני יכול להעיד שהוא היחידי היעיל- שוקר עם רייטינג 80,000 (לא מאמין אבל כך היה כתוב) לא מנע ממני לבצע תרגיל ירי על 6 ריבועי מתכת עם צלע של 20 ס"מ (1992-ארה"ב).

מקרי המוות הינם נדירים מאוד ואני עוקב אחריהם במסגרת ארגוני מדריכי המשטרה שהנני חבר בהם.

אבל כאמור הבעיה היא המכירה לציבור...
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA

חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי itamar » 17 אפריל 2006, 11:45

advocate כתב:בתור אחד שטייזר נוסה עליו במלוא הכח .

דרך אגב... לסימנס יש כיסא חשמלי חדש בפיתוח והם מחפשים מתנדבים לנסות אותו... במקרה בא לך?? :lol:

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי advocate » 20 אפריל 2006, 10:27

כמדריך יש דברים שצריך לחוות כדי להבין....
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA

חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

תודה, advocate

על ידי טירון » 21 אפריל 2006, 11:50

תודה על האינפורמציה!
ממה שקראתי ברשת - ראיתי תגובות דומות לאלו שלך- ששוקרים - "מדגדגים"/מכאיבים- אך בשום אופן לא בעלי "כוח בלימה". אגב, מי שרוכש את המוצר בארה"ב- מקבל (כבונוס)- השתלמות דומה לזו שאתה, כנראה, עברת.
אם אמנם אצליח "להסתדר" עם הרשויות, ולרכוש לעצמי את הצעצוע- אשמח אם תסכים לשתף אותי בכמה טיפים בעניין. ו...כל הכבוד שהסכמת להתנסות!
אגב, נראה לי שעברת התנסות עם ה-M18L , ולא עם ה-x26 שזה המודל החדש יותר.
על כל מקרה- ה- Taser אבן נחשב כאן ככלי יריה.
שוב תודה,
טירון
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: תודה, advocate

על ידי donduck » 21 אפריל 2006, 14:49

[quote="טירוןעל כל מקרה- ה- Taser אבן נחשב כאן ככלי יריה.
טירון[/quote]

הכלי לא יכול להחשב כ"כלי יריה" כי אין לו קנה.!
הוא לא חייב להיכנס לקטגוריה של כלי יריה כדי שאחזקתו/רכישתו תהיה מוגבלת לכוחות הביטחון.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי נועם » 21 אפריל 2006, 15:27

טייזר איננו כלי ירייה !!!

כלי ירייה ע"פ חוק כלי הירייה 1949 התש"ט -

"כלי ירייה" - פירושו כלי בעל קנה העשוי לירות כדור, קלע, פגז, פצצה או כיוצא באלה, שבכוחם להמית אדם, וכולל חלק, אביזר ותחמושת של כלי כזה וכן כלי נשק שמסוגל לפלוט חומר הנועד להזיק לאדם, לרבות חלק, אביזר ותחמושת לכלי נשק כאמור ולרבות מיכל המכיל או שמסוגל להכיל חומר כאמור ולמעט מיכל גז מדמיע;

נא לא לתת רעיונות לאף אחד !!!

גם ככה לאחרונה נשמעים קולות האוסרים מכירת והפצת שוקרים חשמליים בטוענה כי הם מסוכנים - לאחר שאדם שלף שוקר חשמלי מתיקו בבן גוריון ואחד הסובבים קיבל התקף לב לאחר שראה את השוקר ונבהל...

באותה מידה ישנם הרבה דברים אחרים העשויים להחשב מסוכנים, כגון אנשים מפחידים, צעקות רמות, סכיני קצבים, טוריות משוננות ועוד... :?
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

אמת ויציב

על ידי טירון » 23 אפריל 2006, 07:17

אמנם לא כלי יריה, כנראה, אבל מי שמטפל ב"רישוי" - לפחות במשטרה זה מי שנותן רשיונות נשק. הייתה לי החוויה הלא נעימה לבוא בתום לב למשטרה ולבקש אישור עבור המכס בשביל ה-taser
(טירון, כשמי כן אני)
הסתכלו עלי שם כמו מינימום עבריין צמרת, אמרו לי ללכת הבייתה, שגם שוקרים הם אסורים לפי החוק, ושאם שוטר מוצא עליך שוקר - הוא שובר אותו!!- שום נסיון להקשיב, לשמוע, לנסות לקדם את העניין- אסור - והו. אני משוכנע שאין שום התייחסות החוק לא לטייזר ולא לשוקר, אבל לך תתווכח עם שוטרים.
רק לגבי המתז פלפל חריף- יש ריכוך מסויים, לטענתם. בקיצור - יש עוד המון עבודה וצריך לובי רציני לשוק של ה-non-lethal
מי שיש לו אקדח- שיישמח בו. כל השאר - כלום. גם סכין אסור לשאת.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

שרשור ישן אמנם

על ידי דורגל » 22 אוגוסט 2006, 17:55

אבל הסרטון שווה את זה.

http://www.filecabi.net/video/tazrbk6.html
"The quickest way to end a war is to lose it"
George Orwell
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

Re: אמת ויציב

על ידי נועם » 22 אוגוסט 2006, 18:51

טירון כתב:אמנם לא כלי יריה, כנראה, אבל מי שמטפל ב"רישוי" - לפחות במשטרה זה מי שנותן רשיונות נשק. הייתה לי החוויה הלא נעימה לבוא בתום לב למשטרה ולבקש אישור עבור המכס בשביל ה-taser
(טירון, כשמי כן אני)
הסתכלו עלי שם כמו מינימום עבריין צמרת, אמרו לי ללכת הבייתה, שגם שוקרים הם אסורים לפי החוק, ושאם שוטר מוצא עליך שוקר - הוא שובר אותו!!- שום נסיון להקשיב, לשמוע, לנסות לקדם את העניין- אסור - והו. אני משוכנע שאין שום התייחסות החוק לא לטייזר ולא לשוקר, אבל לך תתווכח עם שוטרים.
רק לגבי המתז פלפל חריף- יש ריכוך מסויים, לטענתם. בקיצור - יש עוד המון עבודה וצריך לובי רציני לשוק של ה-non-lethal
מי שיש לו אקדח- שיישמח בו. כל השאר - כלום. גם סכין אסור לשאת.

שוקר איננו אסור ע"פ החוק, כמו גז מדמיע או גז פלפל.

שוטר שתופס מוצג אינו רשאי לשבור אותו או לחבל בו, בזאת הוא עובר על החוק והופך עבריין בעצמו.

קח בחשבון כי לא במרבית המקרים השוטרים ואנשי המשטרה באשר הם, מכירים את החוק על בוריו.

אני מעביר מידי יום הדרכות, חלקן לאנשי משטרה, מרביתם אינם יודעים את החוק הקשור בכלי ירייה, חלקם אף גורמים לאזרחים לעבור על החוק בתשובותיהם הנוגעות לטיפול בכלי ירייה.

שמדינת ישראל תתחיל לטפל במה שחשוב יותר - מכירת מוצרים שהיא עצמה אסרה בהחזקה ומכירה, אח"כ במה שדורש רישוי... ע"ע אקדחי גז מדמיע הנמכרים בחנויות "מתנות לגבר גבר" וכו' דרך אקדחי ורובי BB AIR SOFT , זיקוקי דינור ונפצים, עבור במכירת סכינים, באנגים וסמים ועוד רשימה ארוכה... אפשר לקנח גם בהלבנות כספים והעלמת מיסים... לא חסר...

דבר נוסף - המשטרה איננה הגוף המאשר רישוי כלי ירייה - אלא ע"פ חוק כלי הירייה - משרד הפנים באמצעות פקיד רישוי כלי ירייה. אותו שוטר אשר אמר את שאמר, אינו יודע את החוק.

הטייזר אינו כלי יריה - אינו פולט קלע / פגז / פצצה אשר בכוחם להמית אדם... הוא מכשיר להימום ושלילת כושר לחימה זמני של יריב, ממש כמו גז מדמיע או תרסיס OC (פלפל)

נעם.
נערך לאחרונה על ידי נועם בתאריך 22 אוגוסט 2006, 21:39, נערך פעם אחת בסך הכל.
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי donduck » 22 אוגוסט 2006, 21:33

יפה טענת, ידידי נעם.
מה שנשאר לראות הוא האם טענותך יעברו את המגנומטר המוצב בכניסה לתחנת המשטרה, או שמא יצפצף אותו מכשיר כאחוז דיבוק באמרו: אין כניסה לעובדות. זה רק מבלבל אותנו.... :oops:
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי נועם » 22 אוגוסט 2006, 21:39

הבדיחה הידועה והמרוטה ההיא גורסת כי הגדר נועדה למנוע כניסת ההגיון והשער, למנוע יציאת .. :?
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד