הזמנת קנה מחו"ל
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
הזמנת קנה מחו"ל
שלום,
ברשותי Glock19 ואני מעוניין לרכוש קנה חדש לאקדח (מאתר אינטרנט בחו"ל), האם דרוש לי רשיון מיוחד לצורך הזמנת הקנה (אישור ממשרד הפנים...?
) או שזה יכול להיכנס חלק לארץ?
אייל
ברשותי Glock19 ואני מעוניין לרכוש קנה חדש לאקדח (מאתר אינטרנט בחו"ל), האם דרוש לי רשיון מיוחד לצורך הזמנת הקנה (אישור ממשרד הפנים...?
אייל
- סליקאי ארד

להזמין אתה יכול .... אם תקבל אותו זה כבר סיפור אחר... עדיף שתלךלבית מסחר לנשק ותרכוש שם ( כמובן במחיר מופקע) אבל לא תסתבך לא בבזבוז כספים ולא בביזבוז זמן של שאלות וחקירות למיניהם.
נסיוני רב בהזמנת חלקים אבל לא קנה לא צינה ולא גוף . כל השאר אפשר להסתדר לא רע.
יבוא החלקים העיקריים מצריך אישורים מיוחדים שהרשיון להזמינו יעלה לך הרבה יותר מאקדח חדש.
נסיוני רב בהזמנת חלקים אבל לא קנה לא צינה ולא גוף . כל השאר אפשר להסתדר לא רע.
יבוא החלקים העיקריים מצריך אישורים מיוחדים שהרשיון להזמינו יעלה לך הרבה יותר מאקדח חדש.
1. נועם באחד מהקישורים פה אמר שיש מישהו שהוא מכיר שמעוניין למכור קנה + מפצה ל-G19. למה שלא תפנה אליו בפרטי?
2. להזמין קנה מהאינטרנט אתה לא יכול. יש איסור יצוא של חלקים כאלה מארה"ב לישראל.
א.
2. להזמין קנה מהאינטרנט אתה לא יכול. יש איסור יצוא של חלקים כאלה מארה"ב לישראל.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

איתמר,
לייצוא מארה"ב - אפשרי, מחוייב ברשיונות ייצוא מארה"ב, ככה מביאים סוחרים ח"ח מחו"ל.
לייצוא מארה"ב - אפשרי, מחוייב ברשיונות ייצוא מארה"ב, ככה מביאים סוחרים ח"ח מחו"ל.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נועם כתב:איתמר,
נועם,
דווקא שבוע שעבר דיברתי עם אחד מסוחרי הנשק שאני איתם בקשר.
הוא טען שמאז 2003 ישראל מדורגת בארה"ב כמדינת עימות ולכן יצוא נשק פרטי ממנה אל ישראל אסור. אין לי מושג אם הטענה הזו נכונה או לא...אבל אשמח לשמוע תגובות.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

אין שום בעיה להזמין קנים/חלקים שדורשים רישיון, כל עוד יש מי שיספק פרטי סוחר נשק, ויצליח לשחרר, שוב בעזרת סוחר נשק, את החלקים מהמכס. כמובן שזה דורש, רשיונות, לא רק ממשרד הפנים, אלא גם ממשרד המסחר והתעשייה, ויש מיסים+מכס וכו', הצהרות, לפעמים תרגומים לשפה זרה. לא לשכוח עלות קנה והעלות אותה מבקש הסוחר(בד"כ משהו בין 17-30%).
בהצלחה....(בד"כ סוחרים בארץ לא מוכנים, בגלל שאין רווח מהזמנה של חלק אחד וכו'. סתם גורם לבלאגן ומייקר מאוד את העסק. סוחרים מחו"ל, עוד יותר.......לא רוצים להתעסק עם הניירת, במיוחד מארה"ב, שם כמות הניירת והבירוקרטיה עצומות0-בגלל ישראל. עדיף להזמין מאירופה. וגם שם יש מדינות שלא יסכימו למכור עקב ה'אמברגו').
בהצלחה....(בד"כ סוחרים בארץ לא מוכנים, בגלל שאין רווח מהזמנה של חלק אחד וכו'. סתם גורם לבלאגן ומייקר מאוד את העסק. סוחרים מחו"ל, עוד יותר.......לא רוצים להתעסק עם הניירת, במיוחד מארה"ב, שם כמות הניירת והבירוקרטיה עצומות0-בגלל ישראל. עדיף להזמין מאירופה. וגם שם יש מדינות שלא יסכימו למכור עקב ה'אמברגו').
SPS - מתקרב לשלמות...
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד