נחפש המלצה על חנות/סוחר נשק באזור פ"ת-ר"ג
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
נחפש המלצה על חנות/סוחר נשק באזור פ"ת-ר"ג
יש המלצות על מישהו אמין שלא ינסה לעשות כסף קל על מישהו שלא כ"כ מבין מה הוא בדיוק צריך?
תודה ושבוע טוב
דודי
תודה ושבוע טוב
דודי
כשאנשים קטנים עושים צל גדול זה סימן שהשמש שוקעת.
- סליקאי ארד

בנוסף להמלצתו של איתמר על קל-וי (כי ביקשת מישהו באזור ר"ג) הייתי נותן עוד טיפ קטן.
בשביל עוד חצי שעת נסיעה ו10 ש"ח לדלק, הייתי מעדיף להגדיל את רדיוס החיפוש שלי, ישנם סוחרים רבים וטובים, איכותיים והגונים בגזרת גוש דן (שלא לדבר על מחוץ לאזור זה, אבל אתה הגדרת אזור מסויים).
עוד עצה נוספת ומתומצתת מאוד קיבלת בפרטי.
בשביל עוד חצי שעת נסיעה ו10 ש"ח לדלק, הייתי מעדיף להגדיל את רדיוס החיפוש שלי, ישנם סוחרים רבים וטובים, איכותיים והגונים בגזרת גוש דן (שלא לדבר על מחוץ לאזור זה, אבל אתה הגדרת אזור מסויים).
עוד עצה נוספת ומתומצתת מאוד קיבלת בפרטי.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
ובהתאם להמלצתכם, הרחבתי את אוזר החיפוש...
אז מה ההמלצות לגבי גוש דן באופן כללי?
תודה
דודי
תודה
דודי
כשאנשים קטנים עושים צל גדול זה סימן שהשמש שוקעת.
- סליקאי ארד

קצת דרומה לגוש דן - מאיר רוט. ראה באנר למעלה בעמוד זה. שווה עוד 15 ק"מ נסיעה. שירות מעולה, סבלנות אין קץ, מבחר גדול, מדריכי ירי שממש מדריכים (גם אם סתם באת לירי חופשי), עיצוב נעים - והכל עם חיוך. קניתי שם את הגלוק שלי ומאז אני רק שם, לירי, קניית אביזרים וייעוץ (למרות שגם אני מגוש דן...)
מומלץ ביותר!
תמיר
מומלץ ביותר!
תמיר
- סליקאי כסף

Re: נחפש המלצה על חנות/סוחר נשק באזור פ"ת-ר"ג
dolev7 כתב:יש המלצות על מישהו אמין שלא ינסה לעשות כסף קל על מישהו שלא כ"כ מבין מה הוא בדיוק צריך?
תודה ושבוע טוב
דודי
דודי ברוך הבא לסליק...... אולי כדאי לברר קודם מה הצרכים... לחדד את הידע התאורטי.... ורק אז לחבר את שניהם אצל סוחר זה או אחר? התאמת אקדח אינה דבר פשוט שנעשה כלאחר יד......מאד מומלץ שתעשה באופן המלומד והמושכל ביותר...
אולי כדאי להתחיל כאן :
http://www.haslik.co.il/main/index.php?op=view&t=4
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד