HIGHNOONHOLSTER מי מביא/מחזיק בארץ ?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
HIGHNOONHOLSTER מי מביא/מחזיק בארץ ?
האם יש מישהו מייבא הנ"ל לארץ ?
תודה
תודה
- תרמתי למען הסליק

שלום
אני לא מכיר את החברה הזו אבל...
לעניות דעתי, בארץ, ישראל מירי מבצעי בהרצליה יתפור לך נרתיק עפ"י דרישה שלך (זווית האקדח, פתוח עם סגר או בלי, עור הפוך או לא ובד"כ עם מובילים לכוונות) במחיר סביר.
הייתי אצלו ונתפר לי נרתיק בדיוק עפ"י דרשתי ולצרכים שלי.
יכולתי לבחור אפילו את הצבע..(קוניאק אדום יפהפה..).
הנרתיק היה מוכן תוך מספר ימים בודדים. במרכז הארץ, תוצרת הארץ ובמחיר יותר משווה לכל נפש לדעתי בלבד
תוכל להגיע עם תמונה של הנרתיק המבוקש על ידך וישראל ינסה להתאים לך משהו.
אני ממליץ בחום ומציע להזדרז הוא לקראת פרישה.
ישראל 09.9579374
אני לא מכיר את החברה הזו אבל...
לעניות דעתי, בארץ, ישראל מירי מבצעי בהרצליה יתפור לך נרתיק עפ"י דרישה שלך (זווית האקדח, פתוח עם סגר או בלי, עור הפוך או לא ובד"כ עם מובילים לכוונות) במחיר סביר.
הייתי אצלו ונתפר לי נרתיק בדיוק עפ"י דרשתי ולצרכים שלי.
יכולתי לבחור אפילו את הצבע..(קוניאק אדום יפהפה..).
הנרתיק היה מוכן תוך מספר ימים בודדים. במרכז הארץ, תוצרת הארץ ובמחיר יותר משווה לכל נפש לדעתי בלבד
תוכל להגיע עם תמונה של הנרתיק המבוקש על ידך וישראל ינסה להתאים לך משהו.
אני ממליץ בחום ומציע להזדרז הוא לקראת פרישה.
ישראל 09.9579374
רק בריאות !!!
"אלוהים לא משחק בקוביה..." (א. איינשטין)
"אופנה היא דבר כל כך מכוער - לכן היא צריכה להשתנות כל הזמן" (אוסקר ויילד)
"אלוהים לא משחק בקוביה..." (א. איינשטין)
"אופנה היא דבר כל כך מכוער - לכן היא צריכה להשתנות כל הזמן" (אוסקר ויילד)
יבוא מחו"ל
בביקור האחרון שלי במכס הובהר לי שהמחיר שממנו והלאה משלמים מכס הוא 50 דולר ולא 100, כמו שגם אני חשבתי כל הזמן.
- סליקאי כסף

ידידי,
כמו שהסברתי פעמים רבות בעבר, הבעיה היא לא איזה חלק מזמינים, אלא בכמה $ ומי קורא את ההצהרות בדרכם של המוצרים פנימה אל ארצנו הקטנטונת.
הזמנתי יותר מ"מספר פעמים", ודבר אחד למדתי - שום דבר אינו קבוע - יום אחד X ויום אחר Y.
Kramer חברה ידועה, ואם אני לא טועה, יונה הזמין מהם.
איש גדול, גם על נרתיקים יש מכס....ולא משנה ממה הם עשויים.
כמו שהסברתי פעמים רבות בעבר, הבעיה היא לא איזה חלק מזמינים, אלא בכמה $ ומי קורא את ההצהרות בדרכם של המוצרים פנימה אל ארצנו הקטנטונת.
הזמנתי יותר מ"מספר פעמים", ודבר אחד למדתי - שום דבר אינו קבוע - יום אחד X ויום אחר Y.
Kramer חברה ידועה, ואם אני לא טועה, יונה הזמין מהם.
איש גדול, גם על נרתיקים יש מכס....ולא משנה ממה הם עשויים.
SPS - מתקרב לשלמות...
מיכאל,
פובוס מייצרים נרתיקים מעולים. הם מתאימים למטרה מסויימת.
יש מגוון נרתיקים בעולם, מחומרים, לשימושים שונים (מוסלק, לא מוסלק, ללחימה, לספורט IPSC לספורט IDPA והלאה והלאה...)
יש מגוון יצרנים שונים בעולם. כל אחד מייצר באיכות שונה, רמת גימור שונה ואף איכות חומר וחומרים שונים.
לא נכון להתפס בכל פעם למשהו שהוא תוצרת הארץ כמוצר האיכותי ביותר, גם אם יש עניין פטריוטי, לעיתים יש שיקולים אחרים כגון איכות המוצר, אמינותו ועוד.
(ע"ע המלצותיך על אקדחים פולימריים מתוצרת ישראל, שאגב, אינם מיוצרים בישראל אלא בחלקם הקטן של מרכיבהם ורק מורכבים בישראל)
עצמאות שמח ושקט.
נעם.
פובוס מייצרים נרתיקים מעולים. הם מתאימים למטרה מסויימת.
יש מגוון נרתיקים בעולם, מחומרים, לשימושים שונים (מוסלק, לא מוסלק, ללחימה, לספורט IPSC לספורט IDPA והלאה והלאה...)
יש מגוון יצרנים שונים בעולם. כל אחד מייצר באיכות שונה, רמת גימור שונה ואף איכות חומר וחומרים שונים.
לא נכון להתפס בכל פעם למשהו שהוא תוצרת הארץ כמוצר האיכותי ביותר, גם אם יש עניין פטריוטי, לעיתים יש שיקולים אחרים כגון איכות המוצר, אמינותו ועוד.
(ע"ע המלצותיך על אקדחים פולימריים מתוצרת ישראל, שאגב, אינם מיוצרים בישראל אלא בחלקם הקטן של מרכיבהם ורק מורכבים בישראל)
עצמאות שמח ושקט.
נעם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד