תוכנה להסרת POPUP במחשב
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
תוכנה להסרת POPUP במחשב
אהלן !
יש לי במחשב מגוון רחב של POPUP במחשב, שגורמים להאטה משמעותית במהירות המחשב, הוספת "מועדפים" לא מועדפים, וכל מיני תוכנות מרגיזות במיוחד (מיני מצלמה לריגול, ובובות אקשן מן בחצי מחיר).
האם מישהו יוכל להושיע אותי מן המכה הזו, ולתת לי תוכנה שמסירה ולא חוסמת POPUP ?
יום טוב,
עומר.
יש לי במחשב מגוון רחב של POPUP במחשב, שגורמים להאטה משמעותית במהירות המחשב, הוספת "מועדפים" לא מועדפים, וכל מיני תוכנות מרגיזות במיוחד (מיני מצלמה לריגול, ובובות אקשן מן בחצי מחיר).
האם מישהו יוכל להושיע אותי מן המכה הזו, ולתת לי תוכנה שמסירה ולא חוסמת POPUP ?
יום טוב,
עומר.
"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
תודה
אביG19, אני רוצה להודות לך. איכות חיי השתפרו פלאים.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
הסבר
הודעה זו נמחקה ע"י הנהלת הסליק
ובכן חברים, אשר יגורתי בא... עד כאן.
בשום פנים ואופן לא נאפשר הפצת תוכנות פיראטיות, גם ע"י קישורים בלבד באתר שלנו.
הודעה זו נמחקה, פרסום נוסף שיגרום לפרסום והפצת תוכנות פיראטיות יגרום לחסימת המשתמש. נקודה.
(הפעם, בניגוד להודעתי הראשונה, ניגשתי לבדוק את "ייחוסן" של התוכנות)
WEBART - מנהל הסליק
ובכן חברים, אשר יגורתי בא... עד כאן.
בשום פנים ואופן לא נאפשר הפצת תוכנות פיראטיות, גם ע"י קישורים בלבד באתר שלנו.
הודעה זו נמחקה, פרסום נוסף שיגרום לפרסום והפצת תוכנות פיראטיות יגרום לחסימת המשתמש. נקודה.
(הפעם, בניגוד להודעתי הראשונה, ניגשתי לבדוק את "ייחוסן" של התוכנות)
WEBART - מנהל הסליק
מחפש עבודה בתחום היבוא והיצוא.
ניצן בנק 054-5553438
ניצן בנק 054-5553438
שימוש בתוכנת Adware מסיר רכיבי תכנה אשר לעתים מותקנים כפועל יוצא של התקנת תכנה חינמית כלשהיא (אי מאש לדוגמא), חלק מהתוכנות שבהתקנתן מוסיפות התקנות משנה לא רצויות לא יעבדו במידה ותוכנת ה- Adware תסיר את תוכנות המשנה.
מעבר לכך, ישנם אי אלו רכיבי מערכת רצויים ש Adware עשוייה להמליץ להסיר שלא בטובתכם.
(גילוי נאות: אינפורמציה זו נכונה לגרסא ישנה בהרבה של adware ואינני זוכר בדיוק מהם הרכיבים הרצויים שהיא עשוייה להסיר, אני מתנצל על כך - זה היה לפני זמן רב כשגיליתי את הבעיה הזו)
בכל מקרה הייתי ממליץ על זהירות טרם מחיקת רכיבי תכנה באמצעות ה- Adware.
מעבר לכך, ישנם אי אלו רכיבי מערכת רצויים ש Adware עשוייה להמליץ להסיר שלא בטובתכם.
(גילוי נאות: אינפורמציה זו נכונה לגרסא ישנה בהרבה של adware ואינני זוכר בדיוק מהם הרכיבים הרצויים שהיא עשוייה להסיר, אני מתנצל על כך - זה היה לפני זמן רב כשגיליתי את הבעיה הזו)
בכל מקרה הייתי ממליץ על זהירות טרם מחיקת רכיבי תכנה באמצעות ה- Adware.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד