מטווח בנתניה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מטווח בנתניה
שלום לכולם
ראשית, גילוי נאות: מלבד העובדה שקניתי בעבר אקדח (שהחלפתי כבר) אצל דידי ואבי בנתניה אין לי מניות או כל חלק כלכלי שם. ואני לא כותב לשם "פרסומת" אלא לשתף אותכם בחוויה חיובית.
היום בילית מעל חצי יום עם בני בן השנה החולה. לאחר שהחצי באה להחליף אותי אחר הצהריים בחרתי ל"נקות את הראש" במטווח. נסעתי לנתניה למטווח העיר.
דידי ואבי כרגיל קיבלו אותי בחום. הצקתי למרשל במשך שעה בנושא תחמושת (שאלה שרציתי לשאול כאן אבל קיבלתי תשובה מספקת ממרשל - אני אפרסם בהמשך את הנתונים וההשערות, שחלקן מוצקות...).
בכל מקרה, נכנסתי עם מרשל למטווח, קיבלתי משוב מפורט לאחר כל ירי, למדתי המון דברים חדשים. לפני כל רטוב התבצעו מספר יבשים, בסבלנות רבה ובמקצועיות. פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש השיעור הפרטי שאני מקבל שם. במשך מעל לשעתיים (ושתי סיגריות של מרשל בהפסקות..) ובפחות מ 40 כדורים שנורו סה"כ במטווח הרגשתי שהתקדמתי וחל שיפור (נוסף) בפגיעות ובטכניקה.
פשוט נעים לראות שיש עדיין מקום כזה עם כזה יחס נהדר.
אני בטוח שיש עוד מקומות כאלו. אבל ממה שאני מכיר פשוט תענוג שם!
אמיר
ראשית, גילוי נאות: מלבד העובדה שקניתי בעבר אקדח (שהחלפתי כבר) אצל דידי ואבי בנתניה אין לי מניות או כל חלק כלכלי שם. ואני לא כותב לשם "פרסומת" אלא לשתף אותכם בחוויה חיובית.
היום בילית מעל חצי יום עם בני בן השנה החולה. לאחר שהחצי באה להחליף אותי אחר הצהריים בחרתי ל"נקות את הראש" במטווח. נסעתי לנתניה למטווח העיר.
דידי ואבי כרגיל קיבלו אותי בחום. הצקתי למרשל במשך שעה בנושא תחמושת (שאלה שרציתי לשאול כאן אבל קיבלתי תשובה מספקת ממרשל - אני אפרסם בהמשך את הנתונים וההשערות, שחלקן מוצקות...).
בכל מקרה, נכנסתי עם מרשל למטווח, קיבלתי משוב מפורט לאחר כל ירי, למדתי המון דברים חדשים. לפני כל רטוב התבצעו מספר יבשים, בסבלנות רבה ובמקצועיות. פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש השיעור הפרטי שאני מקבל שם. במשך מעל לשעתיים (ושתי סיגריות של מרשל בהפסקות..) ובפחות מ 40 כדורים שנורו סה"כ במטווח הרגשתי שהתקדמתי וחל שיפור (נוסף) בפגיעות ובטכניקה.
פשוט נעים לראות שיש עדיין מקום כזה עם כזה יחס נהדר.
אני בטוח שיש עוד מקומות כאלו. אבל ממה שאני מכיר פשוט תענוג שם!
אמיר
רק בריאות !!!
"אלוהים לא משחק בקוביה..." (א. איינשטין)
"אופנה היא דבר כל כך מכוער - לכן היא צריכה להשתנות כל הזמן" (אוסקר ויילד)
"אלוהים לא משחק בקוביה..." (א. איינשטין)
"אופנה היא דבר כל כך מכוער - לכן היא צריכה להשתנות כל הזמן" (אוסקר ויילד)
אמיר ידידי
תאמין לי שלא חידשת לי שום דבר .
כמי שמבלה שם בכל יום שישי מהבוקר עד הצהריים, גם בירי אשר מתבצע עם מרשל בעל הסבלנות והמקצועי,וגם סתם לקשקש עם חבר'ה קבועים על כוס קפה מבין שזה באמת מטווח הבית.
דידי ואבי ידועים במתן השרות שאין מתחרה לו,ועל זה אני אומר יישר כוח ותמשיכו לעשות את מה שאתם עושים הכי טוב.
ביי דורון
תאמין לי שלא חידשת לי שום דבר .
כמי שמבלה שם בכל יום שישי מהבוקר עד הצהריים, גם בירי אשר מתבצע עם מרשל בעל הסבלנות והמקצועי,וגם סתם לקשקש עם חבר'ה קבועים על כוס קפה מבין שזה באמת מטווח הבית.
דידי ואבי ידועים במתן השרות שאין מתחרה לו,ועל זה אני אומר יישר כוח ותמשיכו לעשות את מה שאתם עושים הכי טוב.
ביי דורון
גלוק מ"ס 1 ..........
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
למה לא נתניה
בהמשך לשאלתו של ידידנו 3DXXX .....
אם המחבלים מוצאים את נתניה .... אין סיבה שבעולם שאתה לא תמצא
וחוץ מזה ....
תן לי עוד מקום אחד המחוזותינו(אנו שרוטי המוח
)שתמיד מקבל אותנו בחיוך, וגורם לנו הנאה צרופה ושקט נפשי(זוכר אמרתי שרוטים) לאחר אימון ,דיבור וכוס קפה.
אבי ודידי ידידי הטובים ,אוהב אותכם ואת הסטנדרט שאתם רק מעלים כל הזמן תמשיכו בדרככם המבורכת ,
ולגבי כל הקנאים ...אני לא אומר ש:"ימותו הקנאים"...
אלא מתקן :" ימותו הקנאים אחרי שיסבלו המון המון המון זמן"
ולכל החבר'ה , עם אנשים טובים כמו אבי ודידי והתמיכה שלנו -
זו הדרך לשמר את התחביב שלנו ולחזק את התחום בארץ תוך הוכחת מיקצועיות ואחריות .
אז בנתיים להתראות בשמחות (מטווחים ,תחרויות ,מפגשי הסליק
)
אם המחבלים מוצאים את נתניה .... אין סיבה שבעולם שאתה לא תמצא
וחוץ מזה ....
תן לי עוד מקום אחד המחוזותינו(אנו שרוטי המוח
אבי ודידי ידידי הטובים ,אוהב אותכם ואת הסטנדרט שאתם רק מעלים כל הזמן תמשיכו בדרככם המבורכת ,
ולגבי כל הקנאים ...אני לא אומר ש:"ימותו הקנאים"...
אלא מתקן :" ימותו הקנאים אחרי שיסבלו המון המון המון זמן"
ולכל החבר'ה , עם אנשים טובים כמו אבי ודידי והתמיכה שלנו -
זו הדרך לשמר את התחביב שלנו ולחזק את התחום בארץ תוך הוכחת מיקצועיות ואחריות .
אז בנתיים להתראות בשמחות (מטווחים ,תחרויות ,מפגשי הסליק
לכל כדור יש כתובת ......
אני רק הדוור!!!!!!!!!
אני רק הדוור!!!!!!!!!
3DXXX כתב:האמת,עשיתם לי חשק לקפוץ ולבדוק...
אבל נתניה?
לא קצת סוף העולם שמאלה?
האמת . . .
סוף העולם ימינה
אבל שווה כל מאמץ (פקק,עומס ושאר מריעין בישין . . .
וכל מילה נוספת מיותרת - אמרו כבר הכל .
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב

13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר