תחמושת DICUT של תע"ש, מי מכיר מי יודע?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
תחמושת DICUT של תע"ש, מי מכיר מי יודע?
שלום חברים,
היום בפעם הראשונה ראיתי במטווח תחמושת HP תוצרת תע"ש. שם המוצר הוא די-קאט (DICUT), במבט ראשון התחמושת נראית די מושקעת, ליטוש התרמילים והקליעים אחיד ויפה, צורת הקליעים די מעניינת. זאת הפעם הראשונה שאני רואה תחמושת תע"ש שלפחות במבט ראשון נראית HI END. מה שכן, המחיר שלה לא ממש נמוך, קופסאת די-קאטים עולה כמו קופסאת היידא-שוקים של פדראל (וזה חבל, ממש חבל..., חבל שיצרן מקומי שלנו לא נותן לנו מחירים יותר סבירים - ועוד יותר חבל ששוק המקומי הוא כ"כ קטן עד שלא ניתן ליצור לחץ צרכנים על תע"ש, טוב נו, זה לא הנושא כאן).
בכל מקרה, די-קאט נראית תחמושת מעניינת, אז כל מי ששמע או יודע עליה מוזמן להגיב.
היום בפעם הראשונה ראיתי במטווח תחמושת HP תוצרת תע"ש. שם המוצר הוא די-קאט (DICUT), במבט ראשון התחמושת נראית די מושקעת, ליטוש התרמילים והקליעים אחיד ויפה, צורת הקליעים די מעניינת. זאת הפעם הראשונה שאני רואה תחמושת תע"ש שלפחות במבט ראשון נראית HI END. מה שכן, המחיר שלה לא ממש נמוך, קופסאת די-קאטים עולה כמו קופסאת היידא-שוקים של פדראל (וזה חבל, ממש חבל..., חבל שיצרן מקומי שלנו לא נותן לנו מחירים יותר סבירים - ועוד יותר חבל ששוק המקומי הוא כ"כ קטן עד שלא ניתן ליצור לחץ צרכנים על תע"ש, טוב נו, זה לא הנושא כאן).
בכל מקרה, די-קאט נראית תחמושת מעניינת, אז כל מי ששמע או יודע עליה מוזמן להגיב.
אתה ואף אחד אחר כאן לא קונה מתע"ש אלא קונה מסוחר שקונה מהמפיץ הבלעדי שלה שבעצם הוא זה שקובע לך את המחיר ואת המצאי.
זו הסיבה שסוחרים נאלצים ליבא תחמושת נחותה בדרכים לא דרכים כי יש "רגולטור".
לגבי האיכות התחמושת תע"ש, DICUT או אחרת, אין עוררין, גם באירופה ובארה"ב ששם היא נמכרת בחצי מחיר בערך ממחירה כאן, בארץ הקודש.
זו הסיבה שסוחרים נאלצים ליבא תחמושת נחותה בדרכים לא דרכים כי יש "רגולטור".
לגבי האיכות התחמושת תע"ש, DICUT או אחרת, אין עוררין, גם באירופה ובארה"ב ששם היא נמכרת בחצי מחיר בערך ממחירה כאן, בארץ הקודש.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
אני משתמש בתחמושת כזאת כבר כ3 שנים (כמובן מחליף מידי פעם ויורה את הישנים)
עד היום יריתי כ50- 60 כדורים ללא מעצור מהFN שנת יצור 1945 שלי ללא בעיות.
לשמחתי אך ורק בקרטונים (טפו טפו) ככה שאין לי מידע על הביצועים שלה בהגנה עצמית
(וגם ברשת לא ממש מצאתי הרבה מידע בנושא חוץ מאתר היצרן)לפי המבנה הכדורים האלו דומים יותר העיצוב שהלם לרנגר של ווינטשסר מאשר להידרה שוק ,אני גם חושב שכושר העצירה שלהם יהיה פחות אוו יותר דומה.
וזה מה שיש ליצרן לומר.
http://www.imisammo.com/30815b.htm
http://www.imisammo.com/di-cut.htm
עד היום יריתי כ50- 60 כדורים ללא מעצור מהFN שנת יצור 1945 שלי ללא בעיות.
לשמחתי אך ורק בקרטונים (טפו טפו) ככה שאין לי מידע על הביצועים שלה בהגנה עצמית
(וגם ברשת לא ממש מצאתי הרבה מידע בנושא חוץ מאתר היצרן)לפי המבנה הכדורים האלו דומים יותר העיצוב שהלם לרנגר של ווינטשסר מאשר להידרה שוק ,אני גם חושב שכושר העצירה שלהם יהיה פחות אוו יותר דומה.
וזה מה שיש ליצרן לומר.
http://www.imisammo.com/30815b.htm
http://www.imisammo.com/di-cut.htm
~Hunter~ כתב:ללא כ"כ קשור לנושא, אבל... מעניין האם ניתן לפנות לממונה על ההגבלים העסקיים במשק ולבקש ממנו לחקור את כל הקטע הזה של משווק יחיד לתחמושת תע"ש ש"במקרה" הוא גם הבוחן של התחמושת המיובאת? אין פה איזה סממן של קרטליזציה של השוק?
אותו משווק יחיד של ובלעדי של תע"ש, שהוא גם במקרה הבוחן של התחמושת המיובאת, הוא גם במקרה היבואן של התחמושת... אני חושב שבהחלט יש מקום לפניה לממונה על ההגבלים העסקיים בנושא...שאלה רק איך עושים את זה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

- סליקאי זהב

~Hunter~ כתב:OK, חברים, מי מוכן להרים כפפה ולנסח בצורה טובה ומנומקת את מהות הבעיה עם כל העניין הזה של תחמושת? אני אשלח את הפקס/מייל לא איכפת לי והייתי שמח גם לכתוב את הטקסט, אבל היכולת המילולית שלי (לצערי הרב) לא מאפשרת לי לכתוב משהו באיכות סבירה.
לא איכפת לי לקחת על עצמי את התיק... אני רק צריך קצת יותר עובדות בשביל לבסס את הפניה.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

10 הודעות