זול-גרמניה 2006!
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
זול-גרמניה 2006!
כן... כן... לקחתי לעצמי את הכבוד לפתוח "נושא חדש".
כי אין ספק שזו התחרות הכי שווה בשנה לדעתי. מטווח מהמם, אחלה אווירה ו... רק שיהיה לכולנו בהצלחה...
אז לחברה החדשים בנבחרת כל הכבוד על הקריטריון שעשיתם כדי להישתתף בתחרות, ומזל שהשנה דחו את התחרות בשבועיים כי אולי ככה לא נמות כולנו מקור.
חשוב:
טלסקופים, בגדי ים, מצב רוח טוב ו... כמובן להפציץ בתוצאות!!!
וסרגיי חמוד תזכור שהשנה את רוקד עם ליטל ואיתי על הבמה בבנקט את ה: Y.M.C.A כי זו מסורת ארוכה מזה שנים שלנו עם אלה, ואלה אתם יודעים... הזיקנה... בוגרים... שנה הבאה אני גם מצטרפת לבית אבות ואז תצטרכו למצוא גם לי מחליף/מחליפה בשביל הריקוד.
אופיר חשוב, לא לשכוח להביא את שיר הירידה מההר! שיהיה מצחיק! אדי תהיה חזק!
שוב בהצלחה לכולנו.
נ.ש.י.ק.ו.ת
כי אין ספק שזו התחרות הכי שווה בשנה לדעתי. מטווח מהמם, אחלה אווירה ו... רק שיהיה לכולנו בהצלחה...
אז לחברה החדשים בנבחרת כל הכבוד על הקריטריון שעשיתם כדי להישתתף בתחרות, ומזל שהשנה דחו את התחרות בשבועיים כי אולי ככה לא נמות כולנו מקור.

חשוב:
טלסקופים, בגדי ים, מצב רוח טוב ו... כמובן להפציץ בתוצאות!!!
וסרגיי חמוד תזכור שהשנה את רוקד עם ליטל ואיתי על הבמה בבנקט את ה: Y.M.C.A כי זו מסורת ארוכה מזה שנים שלנו עם אלה, ואלה אתם יודעים... הזיקנה... בוגרים... שנה הבאה אני גם מצטרפת לבית אבות ואז תצטרכו למצוא גם לי מחליף/מחליפה בשביל הריקוד.
אופיר חשוב, לא לשכוח להביא את שיר הירידה מההר! שיהיה מצחיק! אדי תהיה חזק!
שוב בהצלחה לכולנו.
נ.ש.י.ק.ו.ת

רותי
תפסיקו לקטר ותתחילו לרקוד... יש לכם בזול בנקט (מה שיכול להיקרא כ-כספומט במעט כסף) ממש אחלה! לא אומרים את זה אף פעם אבל האמת היא שמביאים מישראל את אסי הדיג'יי חתונות (אתם יודעים... ההוא...) והוא מרקיד שם את כולם סטייל שנות השמונים מאוחרות גבול תישעים מוקדמות... בערך כשאתם למדתם לדבר... אולי... פחות... וזה ביזבוז אם יושבים בצד ולא רוקדים עם בנות הנבחרת הנחמדות שכל אחד מהנבחרות האחרות היה שמח לקחת את מקומכם איתן...
דבר נוסף...
ליאור... זה רק אני או שכתוב שאתה גר ב-"מכבי זאב רעננה"???
אתה באמת צריך להירגע קצת וללכת הביתה להורים... אני בטוח שהם מודאגים מאד ורוצים לדעת שלא קרתה תאונה במטווח ובגלל זה שינית את הכתובת שלך... וחוץ מזה זה לא בריא לגור במטווח (אהממ... יעל+ליטל) בגלל עופרת וכאלה...
דבר נוסף...
ליאור... זה רק אני או שכתוב שאתה גר ב-"מכבי זאב רעננה"???
אתה באמת צריך להירגע קצת וללכת הביתה להורים... אני בטוח שהם מודאגים מאד ורוצים לדעת שלא קרתה תאונה במטווח ובגלל זה שינית את הכתובת שלך... וחוץ מזה זה לא בריא לגור במטווח (אהממ... יעל+ליטל) בגלל עופרת וכאלה...

איזה קטע... הפעם זה לא היה גדנ"עים אפילו!
אל תיכנסו לת'רד התמונות שלי כי אנשים החליטו לשים שם דברים לא קשורים והוא ננעל

אגב, אהבתי את התמונה שעשית שם ככה
נערך לאחרונה על ידי BigfOoT בתאריך 15 מאי 2006, 10:34, נערך פעם אחת בסך הכל.
practice makes perfect

הם רקדו עם אקדחים בידיים?

Dancing with Guns סרטו החדש של קווין קוסטנר
אני מבקש... לא להיכנס שוב לנושאים שלא קשורים לתחרות וירי כמו מלחינים קלאסיים, סרטים, ומקום מגורים...
בכל מקרה... יש לי שאלה מעניינת אם כי ייתכן שבאמת התשובה ברורה כבר לכל ורק לא לי...
באיזה מלון יתגוררו הקלעים? אני משאר שבאותו מלון שנמצאים בו כבר שנים... אבל לייתר ביטחון כדאי לשאול...

בכל מקרה... יש לי שאלה מעניינת אם כי ייתכן שבאמת התשובה ברורה כבר לכל ורק לא לי...
באיזה מלון יתגוררו הקלעים? אני משאר שבאותו מלון שנמצאים בו כבר שנים... אבל לייתר ביטחון כדאי לשאול...
אדם תמונות ענקיות!!!!..
הכי הצחיק אותי ה"דילול" של האותיות...
אני לא יודעת כמה תמונות אתה יכול לשים... אבל אם אתה יכול להוסיף תמונות (עם פרצופים מצחיקים...) אז זה יהיה עוד יותר מצחיק...
נ.ב- לא אמרת שתערוך את הצמונות בפוטושופ? (לפחות של קוצ'י... ציפיתי ככה לאיזה שפם סגול או משהו כזה...)
הכי הצחיק אותי ה"דילול" של האותיות...
אני לא יודעת כמה תמונות אתה יכול לשים... אבל אם אתה יכול להוסיף תמונות (עם פרצופים מצחיקים...) אז זה יהיה עוד יותר מצחיק...
נ.ב- לא אמרת שתערוך את הצמונות בפוטושופ? (לפחות של קוצ'י... ציפיתי ככה לאיזה שפם סגול או משהו כזה...)
Spotswood: There is no "I" in TEAM AMERICA
Intelligence: Ahhhhh... Yes there is
טריי פארקר ומאט סטון פשוט גאונים!!!!!!!!!!
בנוסף לכל המעוניין- קישור למועדון קליעה הכי שווה (במילעל, לא במלרע..) בארץ!!
http://maccabi-raanana-shooting.blogspot.com/
Intelligence: Ahhhhh... Yes there is
טריי פארקר ומאט סטון פשוט גאונים!!!!!!!!!!
בנוסף לכל המעוניין- קישור למועדון קליעה הכי שווה (במילעל, לא במלרע..) בארץ!!
http://maccabi-raanana-shooting.blogspot.com/
- סליקאי כסף
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד