מכסחת דשא - יעוץ.
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מכסחת דשא - יעוץ.
שלום,
אני צריך יעוץ לגבי רכישת מכסחת דשא, הדשא הוא כ 150 מ"ר,
תודה מראש
אני צריך יעוץ לגבי רכישת מכסחת דשא, הדשא הוא כ 150 מ"ר,
תודה מראש
4 כ"ס וצפונה - מעל הראש...
בתור ילד/נער כיסחתי את הדשא בביתי( 3 דונם חצר) עם 4 כ"ס.
למרות שאם היתה לי מכסחת שהייתה מעבירה מעט כח לגלגל.. היה לי הרבה הרבה יותר קל.
בריגס אנד סטרטון - עברנו 3 מכסחות במשך השנים - מכונה נפלאה אבל קצת קורעת את הכתף אם נותנים לפיח להצטבר על הפלאג...
גם מדי פעם צריכה קצת פינוק עידוד WD40 בבקרים בחילופי עונות...
בתור ילד/נער כיסחתי את הדשא בביתי( 3 דונם חצר) עם 4 כ"ס.
למרות שאם היתה לי מכסחת שהייתה מעבירה מעט כח לגלגל.. היה לי הרבה הרבה יותר קל.
בריגס אנד סטרטון - עברנו 3 מכסחות במשך השנים - מכונה נפלאה אבל קצת קורעת את הכתף אם נותנים לפיח להצטבר על הפלאג...
גם מדי פעם צריכה קצת פינוק עידוד WD40 בבקרים בחילופי עונות...
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
מכסחות MTD ודומיהן נמכרות סביבות ה-1000 ש"ח בד"כ 4 כ"ס.
יעשו את העבודה לה אתה זקוק בלי בעיה.
לי יש ROVER דו פעימתית שאפשר אם רוצים לסוע איתה להשכיב בסדום ערד או לחלופין לקצור את יערות הגשם של ברזיל (מוסרית אני נגד), מכסחת מצויינת אבל מפונקת והכי חשוב OVERKILL לחלוטין.
קנה 4 פעימתית פשוטה עם אחריות עד 4 כ"ס במחיר לא יקר וזה יספיק לך להרבה שנים.
תחליף פלאג כשצריך, בחורף אחסן ללא דלק ותחליף פילטר אויר. לפני הכיסוח תוודא שאין אבנים בדשא או חפצים קשים אחרים ותזהר שלא יסתובבו ילדים סביבך כי המכונות הללו לא בדיוק מבדילות בין דשא לבהונות.
ההשקיה לדשא מחושבת בליטר \שעה. דשא משקים בבוקר מוקדם ולא בלילה (שלא יהיה אידוי צהריים ושלא יהיה ריקבון מהלחות בלילה) ובפערים ארוכים יחסית ובהשקיות ארוכות שיפצו על המרווחים הארוכים יחסית בין ההשקיות (כדי לעודד את השורשים לעבוד), כל דשא ותנאיו ותנאי הסביבה, רק קוים כלליים בשביך להבין את כיוון הרוח.
תלמד את המזיקים בסביבתך ובכלל את סימני המזיקים לצמחי הגינה שלך ונסה לזהות אם אתה מאתר את סימניהם לפני שהנזק גדול. לרוב יש בעיות של חילדון, חשופיות, ערצבים ונמלים, כולם פתירים. מצא לך מורה מקרב בעלי המשתלות בסביבתך.
לבדיקת ההשקיה פזר כוסות על פני הדשא במרווחים קבועים והפעל את ההשקיה, אתה אמור לקבל בכל הכוסות אותה כמות מים, אם הכמות אינה שווה עליך לווסת את ההמטרה על מנת להביא את ההשקיה למצב אופטימלי. (במידה ולא מדובר בהשקיה תת קרקעית).
מומלץ פיזור דישון בשחרור איטי, לסקוט יש מוצרים מצויינים. תיזהר בפיזור ברזל או 20\20 כי אם המינון בפיזור לא נכון או ההשקיה הכרוכה לא נעשית כראוי אתה עשוי "לשרוף" את הדשא.
אם עוד לא הצלחת להתחרט ולרוץ לקנות דשא סינטטי אני מאחל לך בהצלחה והרגש חופשי לפנות בבקשת עצה
הדשא יקח ממך זמן לעריכת ההיכרות (והגינה בכלל) אבל בחישוב הכללי זה יותר מהנה, בריא וזול מפסיכולוג (בניגוד לירי).
תתחדש !!!
יעשו את העבודה לה אתה זקוק בלי בעיה.
לי יש ROVER דו פעימתית שאפשר אם רוצים לסוע איתה להשכיב בסדום ערד או לחלופין לקצור את יערות הגשם של ברזיל (מוסרית אני נגד), מכסחת מצויינת אבל מפונקת והכי חשוב OVERKILL לחלוטין.
קנה 4 פעימתית פשוטה עם אחריות עד 4 כ"ס במחיר לא יקר וזה יספיק לך להרבה שנים.
תחליף פלאג כשצריך, בחורף אחסן ללא דלק ותחליף פילטר אויר. לפני הכיסוח תוודא שאין אבנים בדשא או חפצים קשים אחרים ותזהר שלא יסתובבו ילדים סביבך כי המכונות הללו לא בדיוק מבדילות בין דשא לבהונות.
ההשקיה לדשא מחושבת בליטר \שעה. דשא משקים בבוקר מוקדם ולא בלילה (שלא יהיה אידוי צהריים ושלא יהיה ריקבון מהלחות בלילה) ובפערים ארוכים יחסית ובהשקיות ארוכות שיפצו על המרווחים הארוכים יחסית בין ההשקיות (כדי לעודד את השורשים לעבוד), כל דשא ותנאיו ותנאי הסביבה, רק קוים כלליים בשביך להבין את כיוון הרוח.
תלמד את המזיקים בסביבתך ובכלל את סימני המזיקים לצמחי הגינה שלך ונסה לזהות אם אתה מאתר את סימניהם לפני שהנזק גדול. לרוב יש בעיות של חילדון, חשופיות, ערצבים ונמלים, כולם פתירים. מצא לך מורה מקרב בעלי המשתלות בסביבתך.
לבדיקת ההשקיה פזר כוסות על פני הדשא במרווחים קבועים והפעל את ההשקיה, אתה אמור לקבל בכל הכוסות אותה כמות מים, אם הכמות אינה שווה עליך לווסת את ההמטרה על מנת להביא את ההשקיה למצב אופטימלי. (במידה ולא מדובר בהשקיה תת קרקעית).
מומלץ פיזור דישון בשחרור איטי, לסקוט יש מוצרים מצויינים. תיזהר בפיזור ברזל או 20\20 כי אם המינון בפיזור לא נכון או ההשקיה הכרוכה לא נעשית כראוי אתה עשוי "לשרוף" את הדשא.
אם עוד לא הצלחת להתחרט ולרוץ לקנות דשא סינטטי אני מאחל לך בהצלחה והרגש חופשי לפנות בבקשת עצה
תתחדש !!!
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
לי בארה"ב הייתה מכסחת דשא של SEARS של 5.5 כוחות סוס.
למכסחת היו כמה תכונות שאהבתי מאד:
1. היא הייתה גורסת את הדשא הקצוץ לאבקה ומטמינה אותו באדמה ובכך חוסכת את האיסוף של הדשא
2. תוך כדי הטמנה המכונה היית מתחחת את האדמה כדי לאוורר את הדשא
3. הייתה למכונה הנעה עצמית (מכונה די גדולה וכבדה).
5. הייתה שקטה בצורה בלתי רגילה
א.
למכסחת היו כמה תכונות שאהבתי מאד:
1. היא הייתה גורסת את הדשא הקצוץ לאבקה ומטמינה אותו באדמה ובכך חוסכת את האיסוף של הדשא
2. תוך כדי הטמנה המכונה היית מתחחת את האדמה כדי לאוורר את הדשא
3. הייתה למכונה הנעה עצמית (מכונה די גדולה וכבדה).
5. הייתה שקטה בצורה בלתי רגילה
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

ברי,
אני מבין שאתה מטפח את הדשא למינגול הבא עלינו לטובה ?

אני מבין שאתה מטפח את הדשא למינגול הבא עלינו לטובה ?
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
האם זאת האחת?
קודם כל תודה רבה על כל התשובות,
ראיתי מכסחה של בריקס אנד סטרטון http://citydeal.co.il/new_citydeal/prod ... 11&ref=zap 5 כ"ס, ההבדל בין ה 5 כ"ס ל 3.5 הוא כ 200 ש"ח, האם שווה להשקיע עוד 200 ש"ח? (סה"כ המכונה עולה 1400 ש"ח),
תודה.
ראיתי מכסחה של בריקס אנד סטרטון http://citydeal.co.il/new_citydeal/prod ... 11&ref=zap 5 כ"ס, ההבדל בין ה 5 כ"ס ל 3.5 הוא כ 200 ש"ח, האם שווה להשקיע עוד 200 ש"ח? (סה"כ המכונה עולה 1400 ש"ח),
תודה.
emergency
היבואן של ברינגס אנד סטרטון ,הוא טריגון והוא נמצא בא"ת חולון ע"י טמפו.
אם אני לא טועה יש לו עוד מכסחת מתוצרת ינמאר,אין לי נסיון עם מכסחות רק עם גנרטורים מתוצרתם ששיפצתי ,אבל אני יכול לספר לך בודאות שהמנועים שלהם סןפר מעולים.
ביי דורון
היבואן של ברינגס אנד סטרטון ,הוא טריגון והוא נמצא בא"ת חולון ע"י טמפו.
אם אני לא טועה יש לו עוד מכסחת מתוצרת ינמאר,אין לי נסיון עם מכסחות רק עם גנרטורים מתוצרתם ששיפצתי ,אבל אני יכול לספר לך בודאות שהמנועים שלהם סןפר מעולים.
ביי דורון
גלוק מ"ס 1 ..........
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
אני מוריד את הכובע בפני הצעדן שהצליח להפוך סינג'ור של הלייף לאומנות הגובלת בבונסאי!
אין עליך איש! אתה הגדול מכולם
אין עליך איש! אתה הגדול מכולם
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
ואני מוריד את הכובע בפני השרקן שתמיד מצליח להעלות חיוך ... 
בקרוב ידידי, בקרוב.
ל"ג בעומר עובד, אחריו מקווה למפגש.
ל"ג בעומר עובד, אחריו מקווה למפגש.
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד