H&k USP

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

תגובה ל donduck

על ידי יובל » 24 פברואר 2003, 15:39

מאיפה כל זה??? זו אינפורמציה שמרחפת באוויר,ידידי.כל מה שצריך זה להושיט יד ולקחת.אני יודע איך לקחת.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי MShell » 24 פברואר 2003, 15:55

אני בעד לא לקנות נשק מחברות שמחרימות את ישראל (אם אני כבר שם מה עם sig?)
תקנה ישראלי גם אם יש קצת חסרונות. אבל אל תתפתל דרך כל מיני צינורות כדי לקנות אקדח מאנשים ששונאים אותך (ואין לי שום דבר נגד גרמנים אוסטרים או כל אחד אחר מבחינה גזעית או דתית) כי בסופו של דבר הכסף שלך מגיע אליהם.
יש מספיק חברות טובות שלא מחרימות את ישראל.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי אישגדול » 24 פברואר 2003, 16:54

חשוב להבין דבר אחד - גלוק לא שונאת את ישראל, להפך - היחסים עם החברה טובים מאד. הבעיה היא עם ממשלת אוסטריה אשר מטילה הגבלות על יצוא נשק לישראל, וגלוק כחברה אוסטרית מחוייבת לציית.
I think, therefore I am. I think
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי רפתן » 24 פברואר 2003, 19:34

חברים
גרמניה ואוסטריה הובסו במלחמת העולם השניה ואסור עליהם ליצא נשק לאזורי עימות בהסכם חתום כלפי בנות הברית בראשות ארצות הברית.
זה אינו שייך לאמברגו שמוטל עלינו ע"י צרפת או בלגיה.
מי שמפר כרגע את האמברגו הזה זה ארה"ב, אבל המצב קשה מיום ליום.
מדינות רבות באירופה שבעבר שימשו צינור הפסיקו לעשות זאת כיוון שהן רוצות להצטרף לשוק האירופי המשותף והדברים נעשים קשים מיום ליום.
נוסף לכל הצרות יש בארץ אוסטרים (כוח ההפרדה של האום בגולן) שמעבירים מידע הביתה על כמות הנשק האוסטרי בארץ וגם להם יש את הזהבה גלאון שלהם (בבקשה אל תתקיפו אותה -מותר לחלוק על דעתה אבל לא להתנפל זה יגרום נזק)
והם כבר מתחילים לברר איך זה מגיע ולהפעיל לחצים. אז כדאי שנדע שאם רוצים נשק טוב וחלפים כדאי לפעמים לדבר רק מקצועית ולא להכנס לפוליטיקה.
אם יש משהו שאנו יכולים לעזור ליבואני הנשק זה לא להכשיל אותם ולמעט בחשיפת אינפורמציה.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד